България и евротурнири? Да,да!

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Re: България и евротурнири? Да,да!

Мнение от rogertaylor »

ники написа:Недей да търсиш оправдания за Левски. На всички е ясно, че БАТе-то няха по-слаб отбор, от където и да го погледнеш. Иначе и аз се съгласявам с тезата за лошите управници, макар че вие от вашия не можете да се оплачете.

За ЦСКА не бъди толкова сигурен, че нямаше да отстранят БАТЕ. Аз съм убеден, че щяхме да вкараме поне един гол у дома, ама нейсе. Лупи ли, Мупи ли, незнам кой е виновен, ама и тая година ни се размина Европата.
Абе момче, какви оправдания?Гледа ли въобще какво направиха БАТЕ срещу Реал и Ювентус?!Или червените очила ти пречат?Тия беларуски трактористи(както разни фенчета напомнят от известно време) играха като равни и за малко щяха да бият Ювентус, които струват сигурно около 100-200 пъти повече пари.И ги направиха ЛЬОЛЯВИ в един период от мача.Това, че ние играхме ужасяващо е съвсем друга тема и е ясно от пръв поглед.И айде да не си приказваме за провали - и вие имате "прекрасни" страници като нашите(е ние в последните 2 години се опитваме да надминем себе си, но и това е друга тема :? :? :? ).Така че това е дереджето на футбола ни в момента.Евала на Черно море и Литекс(където Гриша Ганчев ще пожъне скоро успехи според мен - много години вече се работи в положителна насока), че поне малко ни отсрамиха....но една птичка, пролет не прави. :roll:
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

rogertaylor написа:
ники написа:Недей да търсиш оправдания за Левски. На всички е ясно, че БАТе-то няха по-слаб отбор, от където и да го погледнеш. Иначе и аз се съгласявам с тезата за лошите управници, макар че вие от вашия не можете да се оплачете.

За ЦСКА не бъди толкова сигурен, че нямаше да отстранят БАТЕ. Аз съм убеден, че щяхме да вкараме поне един гол у дома, ама нейсе. Лупи ли, Мупи ли, незнам кой е виновен, ама и тая година ни се размина Европата.
Абе момче, какви оправдания?Гледа ли въобще какво направиха БАТЕ срещу Реал и Ювентус?!Или червените очила ти пречат?Тия беларуски трактористи(както разни фенчета напомнят от известно време) играха като равни и за малко щяха да бият Ювентус, които струват сигурно около 100-200 пъти повече пари.И ги направиха ЛЬОЛЯВИ в един период от мача.Това, че ние играхме ужасяващо е съвсем друга тема и е ясно от пръв поглед.И айде да не си приказваме за провали - и вие имате "прекрасни" страници като нашите(е ние в последните 2 години се опитваме да надминем себе си, но и това е друга тема :? :? :? ).Така че това е дереджето на футбола ни в момента.Евала на Черно море и Литекс(където Гриша Ганчев ще пожъне скоро успехи според мен - много години вече се работи в положителна насока), че поне малко ни отсрамиха....но една птичка, пролет не прави. :roll:

Типично по левскарски започнаха оправдания от сорта "Гледа ли какво направиха БАТЕ срещу Реал и Ювентус?". Срещу Левски беларусите бяха слаби. Както писах и в една предишна тема, единственото, което не може да се отрече е, че са изключително дисциплинирани и тактически грамотни. Левски са си супер слаби. Вижда се и в първенството, вижда се и в Европа. А срещу Реал М и Ювентус отборът на БАТЕ не направи кой знае какво. Мадричани имаха около 40-50 положения за гол, а срещу Ювентус след втория гол се игра на една врата, а това със сигурност не беше вратата на Ювентус. И още нещо. И то пак ще е в ущърб на Левски. Когато сините бяха в ШЛ, тяхната група не беше по-силна от групата на БАТЕ в момента, но те още от началото се отписаха и инкасираха загуби с доста сериозни пасиви. Момчетата от малкия град Борисов знаят, че играят може би за последно в ШЛ и затова дават всичко от себе си. Най-вече заради тяхното желание да се покажат в най-добра светлина те успяха да стигнат до това 2:2 тази седмица. Истината боли, а ти като левскар трябва да я приемеш в очите. Отборът от Герена не става за нищо в момента. Аз никога през скромния си живот от 21 години не съм виждал по-жалък и по-слаб отбор на Левски. И по-добре, вие, левскарите преглътнете синята си наглост и мъжки си признайте, че този славен български отбор не става за нищо към днешна дата. Дали заради собственика на отбора, дали заради треньорите или заради вас, сините фенове, които не давате никакъв шанс на никой друг треньор освен Станимир Стоилов, отборът е стигнал дъното. Моят съвет е да се въоръжите с търпение и да си гледате в своята паница... там на Герена...
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Много правилно и казано на място. БАТЕ-то не бяха нищо особено в ШЛ, но роджър все пак трябва да защити честта по един или друг начин. Ех, няма да паднат по-гръб!
rogertaylor
Летописец Виртуоз

Мнение от rogertaylor »

rogertaylor написа:Това, че ние играхме ужасяващо е съвсем друга тема и е ясно от пръв поглед.
Питам и двамата над мен.Това прочетохте ли го?!Питам - искам отговор - "Да" или "Не".Не ми се правете на хитри.Много ясно казах, че играхме трагично.Гледах първият мач с тях, гледах и последните 15 минути от 2рия.Никаква идея.Даже се радвам, че изпуснах почти целия 2ри мач, за да не си късам нервите.И за разлика от вас, аз си гледам в паничката.Чудя се за кой е типично да мъдри конспирации от папата, извънземните и "Д-р Хаус".

И ако не сте забелязали - в днешно време във футбола, тактиката и дисциплината са 75% от играта.Романтиката, тоталния футбол и прочие останаха в поколението на родителите ви.А факта, че в момента сме трагични също е ясен.Калпаво ръководство, слаб треньор - никакъв футбол.Една брънка да липсва, няма верига.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Стига се прави на обиден пък ти. Просто изказването ти така звучеше. Аз като искам да оправдавам ЦСКА, говоря по същия начин, без дори да се осъзнавам, че това ми е целта.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Стига сте се дрънкали на клубна основа, че ще заключвам теми :!:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Че тя темата си е на клубна основа. Защо трябва да се заключва? Не знам, някой да се е разсърдил. С оглед на последните събития, разиграли се от април месец до сега, е съвесем логично, темата да е на клубна основа. Ама то футболът явно наистина си е за мъже...
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Да обсъждате е едно, а да се заяждате друго :!:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
rogertaylor
Летописец Виртуоз

Мнение от rogertaylor »

Абе заяждане няма, ама лаф да става а....? :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”