въпрос за преместване..
Re: въпрос за преместване..
До колкото знам трябва да си подадеш молба за преместване в друга специалност и да видиш дали ти се препокриват хорариумите и предмети.Ако ли не трябва да държиш приравнителни.
Don`t drink too much, drink three much!

-
beckata
- В началото бе словото
Здравей kristina_fan, ето тук можеш да получиш малко информация относно правилата за преместване: Цък
Моят съвет е да отидеш в "Отдел студенти" и да попиташ, все пак отделните факултети могат да си определят различни условия (напр. за успех). Доколкото знам преместването от една във друга специалност в рамките на един факултет е много лесно, т.к. ти си оставаш бройка.
Моят съвет е да отидеш в "Отдел студенти" и да попиташ, все пак отделните факултети могат да си определят различни условия (напр. за успех). Доколкото знам преместването от една във друга специалност в рамките на един факултет е много лесно, т.к. ти си оставаш бройка.
- ministar
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
- Курс: първи
здравейте,искам да попитам как мога да се преместя от българска филология във ФЖМК.има ли някакви по специални изисквания или...много ще съм ви признателна ако ми помогнете.благодаря предварително 
Freedom breeds freedom.Nothing else does!
ministаr с удоволствие бих ме ти помогнали, но само ако искаш да се преместиш в някоя химическа специалност 
Don`t drink too much, drink three much!

-
beckata
- В началото бе словото
А иначе кой курс си в момента?
- gerivas
- В началото бе словото
- Специалност: Химия и информатика
- Обратна връзка:
Преместване в друга група
Имам един въпрос... След като аз съм в 2-ра група, имам ли възможност да се прехвърля в 1-вата група? Ако човек от 1-ва група е съгласен да си разменим местата, какво трябва да се направи?
-
beckata
- В началото бе словото
Мисля, че с това преместване няма да имаш никакви проблеми. Отивай долу и питай Миховска.
- gerivas
- В началото бе словото
- Специалност: Химия и информатика
- Обратна връзка:
Много мерси, че ми отговориbeckata написа:Мисля, че с това преместване няма да имаш никакви проблеми. Отивай долу и питай Миховска.