[чик-чирик] ПернАти говорят за мъже...
Модератор: Плазмодий
- Longbow
- Паисий
- Специалност: Право
- Курс: втори
Re: [чик-чирик] ПернАти говорят за мъже...
Не искам и тази тема да става ринг, затова няма да коментирам...
Просто ми е любопитно, дали някое от горните предположения за самоличността на Доналд Дъл е било вярно...
Просто ми е любопитно, дали някое от горните предположения за самоличността на Доналд Дъл е било вярно...

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
О, явно никога няма да се досетите - не е ЯворТомов.
Ама другите момичета мълчат - няма все аз да пиша, пък! 13 души са това, все пак - а за някои и аз не знам логиката.
Доколкото знам, истинското име на Пич е Гошо (ама и да не е, ние така го кръстихме) - Бетон е идеалната притурка, нужна за завършеността на събирателния образ "Гошо Хубавеца", който звучи самодоволно, фукливо и пределно простодушно. Смятам, нямате против и дори се чудя, че не се сетихте по-рано.
Аверчето идва съвсем логично от Пора е приятел. Но и там май ви надценихме.
Идеята за Азис и Китаеца идва по няколко линии - някога имаше известни неуместни закачки със сексуалността на форумния образ на Смоуки, което, в комбинация с близостта му с Боромир (демонстрирана особено щедро на една форумните срещи
) и съвпадението на имената на Боромир и Китаеца, а също и на факта, че и Боромир е в Япония (пък то... колко му е - където Китай, там и Япония.
Само не казвайте на китайците. Или на японците.
) - ето ви Азис и Китаеца.
Идеята за Дон Кихот се роди най-напред и бяхме достатъчно единодушни. Причините, предполагам, са разнообразни, но все имат общо с идеали и/или вятърни мелници.
Мазньо, както правилно се сети Кристо, идва от онова детско филмче - не, че Кристо е зелен, просто е пакостлив и все е на всяка манджа мерудия.
Относно Фийби, както вече казах, не бяхме съвсем единодушни, но мнозинството реши, че трябва да е Мустафа, ако и аз да държах на "Ахмед" или "Сайльънс, ай киль юююю!"
Оф, айде за останалите да пише някой друг, де...
Кристо, съжалявам, ако общата ни добронамереност не е била усетена/или е била разбрана грешно. Не сме искали да обидим никого с тази закачка, но ако това се е случило, вярваме, ще ни бъде простено, защото не е било направено със зла умисъл. Това с женската злоба бе повече от нелогично, предвид факта, че жените обикновено злобеят помежду си. Мислех, че си мъж?! Относно призивите ти - Димаж и Дъждът бяха поканени, но не дойдоха. А Бавария не ми се стори особено "чик", когато го видях за последно.
И не, ако тази тема доведе до поредна ескалация на напрежението между определени форумци, несъмнено ще премислим отношението си към част от мъжете във форума. Бъдете мъже, всъщност - само към това мога да ви призова.
Ама другите момичета мълчат - няма все аз да пиша, пък! 13 души са това, все пак - а за някои и аз не знам логиката.
Доколкото знам, истинското име на Пич е Гошо (ама и да не е, ние така го кръстихме) - Бетон е идеалната притурка, нужна за завършеността на събирателния образ "Гошо Хубавеца", който звучи самодоволно, фукливо и пределно простодушно. Смятам, нямате против и дори се чудя, че не се сетихте по-рано.
Аверчето идва съвсем логично от Пора е приятел. Но и там май ви надценихме.
Идеята за Азис и Китаеца идва по няколко линии - някога имаше известни неуместни закачки със сексуалността на форумния образ на Смоуки, което, в комбинация с близостта му с Боромир (демонстрирана особено щедро на една форумните срещи
Идеята за Дон Кихот се роди най-напред и бяхме достатъчно единодушни. Причините, предполагам, са разнообразни, но все имат общо с идеали и/или вятърни мелници.
Мазньо, както правилно се сети Кристо, идва от онова детско филмче - не, че Кристо е зелен, просто е пакостлив и все е на всяка манджа мерудия.
Относно Фийби, както вече казах, не бяхме съвсем единодушни, но мнозинството реши, че трябва да е Мустафа, ако и аз да държах на "Ахмед" или "Сайльънс, ай киль юююю!"
Кристо, съжалявам, ако общата ни добронамереност не е била усетена/или е била разбрана грешно. Не сме искали да обидим никого с тази закачка, но ако това се е случило, вярваме, ще ни бъде простено, защото не е било направено със зла умисъл. Това с женската злоба бе повече от нелогично, предвид факта, че жените обикновено злобеят помежду си. Мислех, че си мъж?! Относно призивите ти - Димаж и Дъждът бяха поканени, но не дойдоха. А Бавария не ми се стори особено "чик", когато го видях за последно.
И не, ако тази тема доведе до поредна ескалация на напрежението между определени форумци, несъмнено ще премислим отношението си към част от мъжете във форума. Бъдете мъже, всъщност - само към това мога да ви призова.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 08 Окт 2008, 03:23, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
И аз съжалявам Ели, но съм го очаквал. Е, от теб специално не, но принципно си знам хората, какви са и какво биха измислили. Ако бяха друга групи4ка момичета, щях да го приема като шега, и с добронамереност. Но ми е малко трудно да ти повярвам. Зла умисъл звучи гадно. Предпочитам "недобронамереност".Търговецът на кристал написа: Мазньо, както правилно се сети Кристо, идва от онова детско филмче - не, че Кристо е зелен, просто е пакостлив и все е на всяка манджа мерудия.
И съм мъж, за тези които ме познавам истински, за останалите съм Мазньо, дето е "пакостлив". Както казах по-нагоре, никовете сигурно са измислени с цел да покажат определени черти но преувеличени с някакви странни образи. За "пакостлив" и "на всяка манджа мерудия" можехте да ползвате хиляди неща - Зайо от Мечо Пух или Тигъра да речем. Егаси, защо се сетих точно за тях? Тъйде, какво говорех? А да - избрали сте това с цел забавление, но на мой гръб. Няма проблем, аз не държа на добро отношения от никого тук.
Наистина се надявам да не е нищо лично, а колкото до злобата - не е само между жени, надявам се като видиш такова нещо, поне да ти е забавно. Забавен факт - и аз в началото мислех, че си мъж. Но се поправих.
Надявам се ползвате имунитета ми за добри цели - държа на нов прякор и (това го мислех доста време, защото сменях песните) повече позитивизъм като бистрите форума на срещите.
А очаквам и наградата си за познаването на прякорите на момичетата, няма да съм претенциозен, но обичам италиански коли, кабриолети и мразя ФИАТ. Бъдете креативни.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Тоя път ще съм кратка - обикновено обяснявам само по веднъж. И се извинявам също само веднъж - без значение от името на колко души говоря. Дали обяснението ми изглежда адекватно и дали извинението се приема, оттам насетне зависи само от другия човек в ситуацията и няма какво повече да сторя или кажа.
Разчитах, че имате известно чувство за хумор, но ето, че първият обиден е вече факт. Чакаме включване и от други, засегнати от народното творчество. Поне да ги преброим в името на експеримента.
О, още нещо - Кристо, нали знаеш, че оръжията, сами по себе си, са неутрални? Хората ги товарят със смисъл, използвайки ги за свои цели. Така е и с думите - "Мазньо" е просто думичка. Съчетание от букви. Нищо повече. Но ако ти вярваш, че значението й може да бъде (и е) само и единствено негативно, коя съм аз, че да споря. Неслучайно наблегнах на добронамереността и опитах да съм пределно ясна в обяснението си.
Разчитах, че имате известно чувство за хумор, но ето, че първият обиден е вече факт. Чакаме включване и от други, засегнати от народното творчество. Поне да ги преброим в името на експеримента.
О, още нещо - Кристо, нали знаеш, че оръжията, сами по себе си, са неутрални? Хората ги товарят със смисъл, използвайки ги за свои цели. Така е и с думите - "Мазньо" е просто думичка. Съчетание от букви. Нищо повече. Но ако ти вярваш, че значението й може да бъде (и е) само и единствено негативно, коя съм аз, че да споря. Неслучайно наблегнах на добронамереността и опитах да съм пределно ясна в обяснението си.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 08 Окт 2008, 03:28, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Първият и единствен обиден е Христо, това говори не малко
Чилл, както се казва девойки, no offence taken, даже се и посмях сега на последният пост
Чилл, както се казва девойки, no offence taken, даже се и посмях сега на последният пост
medicate, medicate
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
А не, бързам да те поправя - не съм обиден, не съм ви никакъв, да ви се обиждам
Просто съм очуден и то много.
Но гледам положително, че това ще се промени, поне като отношение. Не мога да отрека, че искам нещо повече като мнение, но пък се примирявам с положението.
И както мразя да се извинявам, така и обичам да ми се извиняват, което прави поста ти специален. Наистина имах нужда да чуя и вашата позиция.... твоята позиция, ех тъпа клавиатура, за да затворим устите на разни хулители като Фийби.
И все още държа на Ферари, черно, че червените са кичозни. Сега са пуснали 1 нов модел и искам да го изпробвам. Добре де, шегувам се, какви са ни наградите с Димо?
Как мразя да съм кратък, пък и не ме мързи да пиша.
Та, аз лично с нетърпение очаквам следващата среща на женките, с новите загадки, с новите интриги, специално аз обичам да решавам логически задачи. Но можете да направите следващата тема още по-интересна и по-забавна. И да привлече повече играещи хора, и по-сложни загатки. Браво на Димо, че ме шокира, познавайки първо и момчетата, после и съвпаденията за отрицателно време. Искам реванш.
И какво щях да казвам? А да - Акулка няма достъп до форума заради нещо в настройките и' или браузера и', ама защо оставяте само Ели да чете и отговаря на глупостите тука?
И за финал (обещавам това е последното) - включете Бавария в загатката по някакъв начин, защото при такава тема той да има 1 пост само е обидно за флудър като мен изобщо да седя и да пиша това. Подкрепям му мнението до някъде, макар да не го помня изобщо.
Сполайте
Стоян.
Просто съм очуден и то много.
Но гледам положително, че това ще се промени, поне като отношение. Не мога да отрека, че искам нещо повече като мнение, но пък се примирявам с положението.
И както мразя да се извинявам, така и обичам да ми се извиняват, което прави поста ти специален. Наистина имах нужда да чуя и вашата позиция.... твоята позиция, ех тъпа клавиатура, за да затворим устите на разни хулители като Фийби.
И все още държа на Ферари, черно, че червените са кичозни. Сега са пуснали 1 нов модел и искам да го изпробвам. Добре де, шегувам се, какви са ни наградите с Димо?
Как мразя да съм кратък, пък и не ме мързи да пиша.
Та, аз лично с нетърпение очаквам следващата среща на женките, с новите загадки, с новите интриги, специално аз обичам да решавам логически задачи. Но можете да направите следващата тема още по-интересна и по-забавна. И да привлече повече играещи хора, и по-сложни загатки. Браво на Димо, че ме шокира, познавайки първо и момчетата, после и съвпаденията за отрицателно време. Искам реванш.
И какво щях да казвам? А да - Акулка няма достъп до форума заради нещо в настройките и' или браузера и', ама защо оставяте само Ели да чете и отговаря на глупостите тука?
И за финал (обещавам това е последното) - включете Бавария в загатката по някакъв начин, защото при такава тема той да има 1 пост само е обидно за флудър като мен изобщо да седя и да пиша това. Подкрепям му мнението до някъде, макар да не го помня изобщо.
Сполайте
Стоян.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Абе вие сте болни тука бе!
Това да не е тийнпроблем.нет?
Това да не е тийнпроблем.нет?
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
А аз пък искам да ви видя...
И съм дълбоко засегнат че не ми измислихте прякор, или пък сте измислили няколко и не сте стигнали до консенсус...

И съм дълбоко засегнат че не ми измислихте прякор, или пък сте измислили няколко и не сте стигнали до консенсус...

My will be done!!!
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Мне, с теб не сме достатъчно интересни, че да ни обсъждат, еле прякори да ни мислят :Р
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Ще си взема собственото изобретение - сабята от арматурно желязо, ще я хвана за дръжката, ще ги пронижа подред, после и на кол ще ги набуча
та да станат жени
та да станат жени
My will be done!!!
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Гоги, аз поне мога да се похваля, че достатъчно си поиграх с твоето оръжие - при това, скоро.
Дали да припомня и репликата "Май ще ми трябват салфетки, щото ще го лъскам..."? Това, последното, е малко камък в моята градина, но в името на достоверността на разказа, трябваше да го спомена, дам...
Лорд, ти ще се намериш в евентуален подобен списък. Но и ще се познаеш много бързо, уви.
А на Гоги му казах - просто не се спряхме на подходящ прякор; така се случи и с Жо, който трябваше да е в списъка, определено. Малко ли внимание му обърнах(ме)... 
Дали да припомня и репликата "Май ще ми трябват салфетки, щото ще го лъскам..."? Това, последното, е малко камък в моята градина, но в името на достоверността на разказа, трябваше да го спомена, дам...
Лорд, ти ще се намериш в евентуален подобен списък. Но и ще се познаеш много бързо, уви.
В края на ноември
В края на ноември
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Какво става тук?!
Засегнати, обидени и пр.
Ама то... такова... ние... май не трябваше да се получи така... 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Това с набучването на кол трябва да остане
БТВ да ме бяхте кръстили Мускетарят
примерно
БТВ да ме бяхте кръстили Мускетарят
My will be done!!!