[чик-чирик] ПернАти говорят за мъже...

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Заключено
Аватар
Longbow
Паисий
Специалност: Право
Курс: втори

Re: [чик-чирик] ПернАти говорят за мъже...

Мнение от Longbow »

Не искам и тази тема да става ринг, затова няма да коментирам...
Просто ми е любопитно, дали някое от горните предположения за самоличността на Доналд Дъл е било вярно...
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

О, явно никога няма да се досетите - не е ЯворТомов.

Ама другите момичета мълчат - няма все аз да пиша, пък! 13 души са това, все пак - а за някои и аз не знам логиката.
Доколкото знам, истинското име на Пич е Гошо (ама и да не е, ние така го кръстихме) - Бетон е идеалната притурка, нужна за завършеността на събирателния образ "Гошо Хубавеца", който звучи самодоволно, фукливо и пределно простодушно. Смятам, нямате против и дори се чудя, че не се сетихте по-рано.

Аверчето идва съвсем логично от Пора е приятел. Но и там май ви надценихме. :lol:

Идеята за Азис и Китаеца идва по няколко линии - някога имаше известни неуместни закачки със сексуалността на форумния образ на Смоуки, което, в комбинация с близостта му с Боромир (демонстрирана особено щедро на една форумните срещи :wink: ) и съвпадението на имената на Боромир и Китаеца, а също и на факта, че и Боромир е в Япония (пък то... колко му е - където Китай, там и Япония. :viannen_44: Само не казвайте на китайците. Или на японците. :girl_mad: ) - ето ви Азис и Китаеца.

Идеята за Дон Кихот се роди най-напред и бяхме достатъчно единодушни. Причините, предполагам, са разнообразни, но все имат общо с идеали и/или вятърни мелници.

Мазньо, както правилно се сети Кристо, идва от онова детско филмче - не, че Кристо е зелен, просто е пакостлив и все е на всяка манджа мерудия.

Относно Фийби, както вече казах, не бяхме съвсем единодушни, но мнозинството реши, че трябва да е Мустафа, ако и аз да държах на "Ахмед" или "Сайльънс, ай киль юююю!"

Оф, айде за останалите да пише някой друг, де...

Кристо, съжалявам, ако общата ни добронамереност не е била усетена/или е била разбрана грешно. Не сме искали да обидим никого с тази закачка, но ако това се е случило, вярваме, ще ни бъде простено, защото не е било направено със зла умисъл. Това с женската злоба бе повече от нелогично, предвид факта, че жените обикновено злобеят помежду си. Мислех, че си мъж?! Относно призивите ти - Димаж и Дъждът бяха поканени, но не дойдоха. А Бавария не ми се стори особено "чик", когато го видях за последно.

И не, ако тази тема доведе до поредна ескалация на напрежението между определени форумци, несъмнено ще премислим отношението си към част от мъжете във форума. Бъдете мъже, всъщност - само към това мога да ви призова. :salute:
Последно промяна от Търговецът на кристал на 08 Окт 2008, 03:23, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Търговецът на кристал написа: Мазньо, както правилно се сети Кристо, идва от онова детско филмче - не, че Кристо е зелен, просто е пакостлив и все е на всяка манджа мерудия.

Оф, айде за останалите да пише някой друг, де...

Кристо, съжалявам, ако общата ни добронамереност не е била усетена/или е била разбрана грешно. Не сме искали да обидим никого с тази закачка, но ако това се е случило, вярваме, ще ни бъде простено, защото не е било направено със зла умисъл. Това с женската злоба бе повече от нелогично, предвид факта, че жените обикновено злобеят помежду си. Мислех, че си мъж?! Относно призивите ти - Димаж и Дъждът бяха поканени, но не дойдоха. А Бавария не ми се стори особено "чик", когато го видях за последно.

И не, ако тази тема доведе до поредна ескалация на напрежението между определени форумци, несъмнено ще премислим отношението си към част от мъжете във форума. Бъдете мъже, всъщност - само към това мога да ви призова. :salute:
И аз съжалявам Ели, но съм го очаквал. Е, от теб специално не, но принципно си знам хората, какви са и какво биха измислили. Ако бяха друга групи4ка момичета, щях да го приема като шега, и с добронамереност. Но ми е малко трудно да ти повярвам. Зла умисъл звучи гадно. Предпочитам "недобронамереност".

И съм мъж, за тези които ме познавам истински, за останалите съм Мазньо, дето е "пакостлив". Както казах по-нагоре, никовете сигурно са измислени с цел да покажат определени черти но преувеличени с някакви странни образи. За "пакостлив" и "на всяка манджа мерудия" можехте да ползвате хиляди неща - Зайо от Мечо Пух или Тигъра да речем. Егаси, защо се сетих точно за тях? Тъйде, какво говорех? А да - избрали сте това с цел забавление, но на мой гръб. Няма проблем, аз не държа на добро отношения от никого тук.

Наистина се надявам да не е нищо лично, а колкото до злобата - не е само между жени, надявам се като видиш такова нещо, поне да ти е забавно. Забавен факт - и аз в началото мислех, че си мъж. Но се поправих.

Надявам се ползвате имунитета ми за добри цели - държа на нов прякор и (това го мислех доста време, защото сменях песните) повече позитивизъм като бистрите форума на срещите.

А очаквам и наградата си за познаването на прякорите на момичетата, няма да съм претенциозен, но обичам италиански коли, кабриолети и мразя ФИАТ. Бъдете креативни.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Тоя път ще съм кратка - обикновено обяснявам само по веднъж. И се извинявам също само веднъж - без значение от името на колко души говоря. Дали обяснението ми изглежда адекватно и дали извинението се приема, оттам насетне зависи само от другия човек в ситуацията и няма какво повече да сторя или кажа.

Разчитах, че имате известно чувство за хумор, но ето, че първият обиден е вече факт. Чакаме включване и от други, засегнати от народното творчество. Поне да ги преброим в името на експеримента.

О, още нещо - Кристо, нали знаеш, че оръжията, сами по себе си, са неутрални? Хората ги товарят със смисъл, използвайки ги за свои цели. Така е и с думите - "Мазньо" е просто думичка. Съчетание от букви. Нищо повече. Но ако ти вярваш, че значението й може да бъде (и е) само и единствено негативно, коя съм аз, че да споря. Неслучайно наблегнах на добронамереността и опитах да съм пределно ясна в обяснението си.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 08 Окт 2008, 03:28, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Първият и единствен обиден е Христо, това говори не малко :brilsmurf:
Чилл, както се казва девойки, no offence taken, даже се и посмях сега на последният пост :)
medicate, medicate
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

А не, бързам да те поправя - не съм обиден, не съм ви никакъв, да ви се обиждам
Просто съм очуден и то много.

Но гледам положително, че това ще се промени, поне като отношение. Не мога да отрека, че искам нещо повече като мнение, но пък се примирявам с положението.

И както мразя да се извинявам, така и обичам да ми се извиняват, което прави поста ти специален. Наистина имах нужда да чуя и вашата позиция.... твоята позиция, ех тъпа клавиатура, за да затворим устите на разни хулители като Фийби.

И все още държа на Ферари, черно, че червените са кичозни. Сега са пуснали 1 нов модел и искам да го изпробвам. Добре де, шегувам се, какви са ни наградите с Димо?

Как мразя да съм кратък, пък и не ме мързи да пиша.

Та, аз лично с нетърпение очаквам следващата среща на женките, с новите загадки, с новите интриги, специално аз обичам да решавам логически задачи. Но можете да направите следващата тема още по-интересна и по-забавна. И да привлече повече играещи хора, и по-сложни загатки. Браво на Димо, че ме шокира, познавайки първо и момчетата, после и съвпаденията за отрицателно време. Искам реванш.

И какво щях да казвам? А да - Акулка няма достъп до форума заради нещо в настройките и' или браузера и', ама защо оставяте само Ели да чете и отговаря на глупостите тука?

И за финал (обещавам това е последното) - включете Бавария в загатката по някакъв начин, защото при такава тема той да има 1 пост само е обидно за флудър като мен изобщо да седя и да пиша това. Подкрепям му мнението до някъде, макар да не го помня изобщо.

Сполайте
Стоян.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Абе вие сте болни тука бе!
Това да не е тийнпроблем.нет?
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

А аз пък искам да ви видя...
И съм дълбоко засегнат че не ми измислихте прякор, или пък сте измислили няколко и не сте стигнали до консенсус...
:connie_witchy: :connie_zombie: :crigon_02: :Elffy_39:
My will be done!!!
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Мне, с теб не сме достатъчно интересни, че да ни обсъждат, еле прякори да ни мислят :Р
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Ще си взема собственото изобретение - сабята от арматурно желязо, ще я хвана за дръжката, ще ги пронижа подред, после и на кол ще ги набуча :D
та да станат жени :lol:
My will be done!!!
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

kinky :P
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Да бъде волята ми!
:crigon_02: :crigon_02: :crigon_02:
My will be done!!!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Гоги, аз поне мога да се похваля, че достатъчно си поиграх с твоето оръжие - при това, скоро. :oops:
Дали да припомня и репликата "Май ще ми трябват салфетки, щото ще го лъскам..."? Това, последното, е малко камък в моята градина, но в името на достоверността на разказа, трябваше да го спомена, дам...

Лорд, ти ще се намериш в евентуален подобен списък. Но и ще се познаеш много бързо, уви. :pirate: А на Гоги му казах - просто не се спряхме на подходящ прякор; така се случи и с Жо, който трябваше да е в списъка, определено. Малко ли внимание му обърнах(ме)... :mrgreen:
В края на ноември
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Какво става тук?! :shock: Засегнати, обидени и пр. :shock: Ама то... такова... ние... май не трябваше да се получи така... :(
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Това с набучването на кол трябва да остане :D
БТВ да ме бяхте кръстили Мускетарят :wink: примерно
My will be done!!!
Заключено

Обратно към “Потребители”