Предлагам в тази тема да се правят обяви (нз дали е против правилата но карай) за покупка продажба на непотребни учебници на по-ниски (по договаряне) цени от тези в книжарницата.
-
-
-
Моята обява: Продадох всичко - благодаря за съдействието
Последно промяна от Evil_Chicken на 06 Окт 2008, 19:51, променено общо 1 път.
Това учебници, които лекторите (или други подобни елементи) задължително изискват или е желателно да се притежават? Недокосван равно ли е на безполезен
Това са учебниците, които се искаха миналата година - естествено, че не са задължителни, както не е и задължително ходенето на лекции, но ако човек иска да научи нещо, е добре да ги има.
Недокосвани са повечето, щото съм мързелив
Но иначе С++ примерно: Лекциите "Увод в прогармирането" (ако сте при Григоров) са 1 към едно от учебника и затова аз лично си спестих цяла година ходене в 8 часа на лекции с 2-3 пъти прочитане на учебника преди изпита (Но упрачненията вече са важни и полезни).
Дискретни Структури: Абсолютно неразбирарем предмет (поне първия месец докато свикнеш), на лекции записваш някакви неща, после усъзнаваш че са просто поредици от букви и символи, които нямат никакъв смисъл. Учебника всичко е подредено и след 5 прочитания почваш да схващаш
Sla-Mori написа:Това учебници, които лекторите (или други подобни елементи) задължително изискват или е желателно да се притежават? Недокосван равно ли е на безполезен
Никой не те задължава да ползваш каквото и да е. Те ти казват кое според тях е добро, пък ти ако искаш го ползвай.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
quanchi написа:А попринцип ако не се вредим да си вземем учебници от библиотеката, от къде може да ги купим? По Славейков има ли ги
мн трудно, аз вече намерих няколко ще разменяме
A is for always thinking of others!
N is for numerous kind acts!
G is for going above and beyond!
E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!