Уооооооооооууууууууууууууу, тъкмо идвам от Младост, след като обядвах, разбира се. Станах в 6 сутринта и паркирах до 61-ви блок в 7 без нещо. На "Сахаров" бях сам на булеварда. Това ми беше идеята на ранното ставане - да няма движение по улиците.
Страхотни деца, миличките.
Математиката не им е силната страна

Обаче никак не са тъпи, въпреки че някой ще каже - а, гамени. На някои им липсва възпитанието, а задръжки - никакви. Влезнахме първо в осми клас. Кой каквото си иска говори, обажда се, вдига шум... съставът е от 7 момчета и 5 момичета (по списък доста повече, даже не се знае и колко). Повечето от тях са сменили 20 училища.

Едно (всъщност гаменчето е един път и половина колкото мен) си попълваше фиша за еврофутбол и питаше учителката какво да сложи. През целия час не млъкна. Ами видяха публика... Имената на доста от тях бяха небългарски

- Сара, Крис, Уолъс... без майтап.
В цялата бъркотия бяха решени 6 примера

, даже имаше и човек на дъската на единия от тях.
След това дойдоха 10-ти клас. Първо 7 човека. След това дойде основната група, докато започнат да се точат един по един и стигнаха 20 човека - 14 момичета и 6 момчета. За 10 минути не може да се премине към работа. Столове, раници... В процес на работата 2 от момчетата бяха принудени да напуснат стаята. Разваляха дисциплината и след 15-тата минута започна гръмката тема "Обобщение на графиката на квадратна функция". Докато на дъската "вървят" параболи, дискриминанти... една слушаше от телефона на друга и коментира какви песни си качили, като притежателката на телефона сменя парчетата. Разбрах, че "Най-вървежен" фигурира в плейлистата й.

Мда. Страхотно парче на Алисия. Какви контеси бяха...

- гримове, вежди и всички екстри, на една обеците бяха ега ти грамадните сърца.

Кофти, че казвам една, една, оная, ама ше им науча имената.
Асистентката се произнесе накрая на урока. Казва общи приказки, че училището им е избрано за хоспитирането, бла, бла... че дисциплината ако е такава, ще изхвърчат човечета... (за 8-ми клас това е пагубно, защото са една паралелка и като паднат под минимума, трябва да си търсят друго училище). Продължава патетично - "тези хора са бъдещи учители, дошли са да наблюдават урока и вие може само да ги изплашите с поведението си". Всички в хор - "Пффффффффффф, аааааа уууууууу и ни гледат като изкопаеми". Аз обаче намерих сгоден момент да кажа лаф - "на изплашени ли ви приличаме?" (Колегите може и да бяха, ама аз бях в екстра настроение)
Като излизахме, си казвам чао с момичетата

даже ме напътиха към стола, след като ги питах, дали има, понеже тази миризма на пържено, варено, задушено... ми е страшно позната.
Аз след днешния ден, точно напротив - се надъхах страшно.
Ще си намисля тактика, като си изнасям урока. Или ще ме освирят, или ще ме гледат всички с интерес. Друго положение няма да има.
А при 6-ца - правя купон в Джой.
Тук нямаше нищо общо с НПМГ. Там едни кротички, скромнички... тука са... както се казва:
за палава блондинка -> натиснете едно!