Аз:"Това трябва да е в бисерите..."
Ели:"Ми то цялата вечер трябва да е в бисерите!"

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

и какво му е бисерското?ники написа:gogigagagagigo написа:А какво различава различните песни в чалгата, освен крадените мелодии от други рок и метъл групи ?![]()
из пост на Кирил, говорейки за чужденското мнение за поп-фолкаВсичките, които са имали контакт със явлението, поп фолк, чалга и тн. (не знам как ги различавате) Имаха горе-долу следното мнение: "Your hoes can sing? Do they do it with their mouth full, too?
Туй ме хвана неподготвен. Но е мантра. Евала.svetleto89 написа:След като темата не е за глада, защо тогава намеси децата от третия свят? Аз не мога да ги събера у дома и да им осигуря нормален живот, но мога да гледам кучето си добре.

Smoking Mirror написа:Red Alert 2 кърти мивки,
Warlords 3 Battlecry също,
Knights of the Old Republic 2 дъни вани,
Civilization 4 развинтва канали,
Half-life 2 има едно-две много яки парчета,
Devil May Cry криви душове,
но Knights of Honor е просто богът на банята в това отношение.
Роджър Уилко фътъвъ! Умирал съм от смях като го чета.^PrincessA^ написа: И Робърт Блонд![]()
Бтв, не знаех, че имаме такъв общ интерес
Бeтон написа:Дреме ми чужденците какво мнение имали, дреме ми нашенци какво мнение имали, особено модовете, въобще ми седи на оная работа.
Търговецът на кристал написа:Блъди, изяж ме.
уфффф... изпотих се...Blood Countess написа:Търговецът на кристал написа:Блъди, изяж ме.![]()
![]()
Пробив при методите за ободряване 0.о[22:35] Irinx: ми не, в смисъл, като си бръкнеш в окото и някво действа ободряващо и не ти се спи вече 0.o

21:52:58] Мери: а резервна глава?
[21:53:08] Боби: ооо, ако имах друга глава
[21:53:15] Боби: мислиш ли че щях да ти я заема
[21:53:17] Боби:
[21:53:17] Мери: ти имаш две
[21:53:21] Мери: и без това
[21:53:24] Боби: ъъъ
[21:53:29] Боби: ама едната не мисли
[21:53:39] Мери: ами...
[21:53:40] Боби: и то тая дето трябва
[21:53:48] Боби: (rofl)
[21:54:30] Мери: а, аз тъкмо реших че ще ме убеждаваш че използваш мозъка за мислене
[21:54:38] Мери: аз такива мъже не познавам
[21:54:35] Jordan Ekzarov: ooo, dobral si se do bileti
[21:54:43] Jordan Ekzarov: 4uh 4e sa barzo razprodadeni
[21:54:44] Jordan Ekzarov: bravo
[21:58:06] Боби: случайно стана
[21:58:12] Боби: както всичко в тоя живот
[21:58:49] Боби: днеска се раждаш, щот ваште не са се пазили, утре умираш щот някой шофьор на маршрутка е пийнал със саладката на обяд