Размисли и страсти с dimo

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Re: Размисли и страсти с dimo

Мнение от dimo »

От gogigagagagigo

There is no emotion, there is the power of feelings
There is no ignorance, there is the power to know and to care
There is no passion, there is the will to do it
There is no chaos, there is the order to fight for
There is no death, we will remember

но още сега, кой ти е любимият персонаж от Star Wars ? хм, трябва да го гледам отново, че отдавна не съм. Пък и старите епизоди последно '88 някъде ги гледах - голяма грешка, но поправима. Примерно роботчето писукащото ми харесва - малко, добро, различно от другите, но не маловажно :) .
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Липсва ли ти понякога онова време преди...3-4 години и купоните у вас?
Мен яко ме тресе носталгия понякога :lol:
Аватар
dimo
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

От Лорд Носферату

1. Кой ти е любимият динозавър? живият, но не съм ги срещал от първия учебен ден в университета (честито на всички 1 курсници) :)
2. Кой беше първият плакат, който сложи на стената си (ако изобщо си го правил) в апартамента си нямам (още), но виж в общежитието... Не се сещам обаче кой беше първият от всички - на снимката съм "леко" размазан и мазен, но плакатите се виждат...
3. Обичаш ли кисело мляко? обичам, макар и да не ям много често. Изцедено биволско, разделено на различни части - с какао, с яйце и без нищо ми беше (и още е, но не съм хапвал отдавна :( ) любимото
4. Кой беше последният филм, който те разочарова? Гледах на кино "Явлението". И не се стърпях да извикам "Ииискам си парииите обрааатноооо" - аз платих 3-те билета...
5. Кога се ядоса за последно? онзи ден. А иначе само близки/любими хора могат да ме ядосат, инак я карам без да се впрягам особено - попретръпнал съм вече.
6. Завеси или щори предпочиташ? предпочитам без. Може и някой да оцени гледката.
7. Какво мислиш за вегетарианството? като за живот без любов
8. Колко крака има рака? 8 мисля, но най-вкусна е опашката. И ужасно ме е яд, че поне последните 2-3 години не съм хапвал :( . Татенцето ловеше в рекичката във Вършец всяко лято. Без последните - някой ги трови от доста време.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Знаех си, че няма да изтърва и тази седмица, айде карам направо на въпросите, без вметки:

1. Любим/предпочитан спорт?
2. Как ти дойде идеята за създаването на форума?
3. Вярваш ли в Библията?
4. Какво е за теб Съдбата?
5. Какво е мнението за свободната размяна на файлове в мрежата и авторските им права?
6. Какъв речник най-често използваш?
7. Най-често употребяван паразитен лаф, който винаги казваш?
8. Любима година от 20ти век?
9. Фейсбуук/майспейс - профили?
10. Какво ще правиш след като отговориш на тези въпроси?
11. Какво е за теб университета?
12. Теглил ли си кредит от банка, с конкретна цел?
13. (по стара традиция) Какво е мнението ти за мен?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
dimo
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

От Kristo
Знаех си, че няма да изтърва и тази седмица, айде карам направо на въпросите, без вметки:

1. Любим/предпочитан спорт? Волейболът. Баща ми едно време беше в отбор по това, след това сестра ми тренира 1 година, а аз също исках, но по онова време във Видин имаше отбор и тренировки по волейбол само за момичета. Така че го играех само пред блока в доста голяма компания - всеки ден почти, когато времето беше хубаво, през последните няколко години в гимназията. След това и двете години в университета това ми беше спорта. Последно играх лятото в Полша и ми липсва. Не може само хапване и работа...
2. Как ти дойде идеята за създаването на форума? Не си спомям вече, доста отдавна беше - 2003-а. Когато почнах работа, вече имаше някакъв вътрешен работен форум, който по нечия управленческа идея трябваше да се ползва от определени хора за нещо, но така си и седеше. И аз реших да пусна форум и за студентите. Сложих някакви категории, но дори вече не си спомям как ги измислих. Един колега щеше да помага със спортната част, но така и нищо не направи. Следващите 2-3 години успявах да чета всички мнения, но след това започна да не ми остава време. Сега отново се старая да успявам. Crematory и тя беше на линия съвсем от началото и се радвам, че и тя, а и още много други са все още тук :) .
3. Вярваш ли в Библията? Вярвам, че трябва да има книги, които да ни учат на малко повече морал. Дали е истина написаното, или не - във всичко има истина. Но най-голямата истина е в това хората да бъдат по-добри и човечни.
4. Какво е за теб Съдбата? Понякога е оправдание за липсата на воля за промяна към по-добро. Иначе - предполагам има съдба, дали има възмездие не съм съвсем сигурен. Но така или иначе случайности има, пък разликата между случайност и съдба е доста размита.
5. Какво е мнението за свободната размяна на файлове в мрежата и авторските им права? В идеален свят може би всеки получава точно колкото заслужава. Но нашият не е такъв, така че да живее свободата.
6. Какъв речник най-често използваш? Не използвам нецензурни думички. Дори и без тях може да се каже всичко. Покрай годините изминали в писане по интернет, имитиране на интересни говори и пр., покрай гените ми, сега понякога ме е срам как говоря.
7. Най-често употребяван паразитен лаф, който винаги казваш? "май", "по принцип"...
8. Любима година от 20ти век? Целият ми беше любим, защо ли свърши толкова бързо?
9. Фейсбуук/майспейс - профили? dimo@ucc.uni-sofia.bg ми е майла. Май това е достатъчно за фейса, пък и спейса
10. Какво ще правиш след като отговориш на тези въпроси? Боря се с един ФТП сървър, правя един сайт, лафя си с един приятел който намина през стаята ми да ме види.
11. Какво е за теб университета? Място, където понаучих доста, свързах се с много хубави хора, направих интересни неща. Място където имам свобода. Свобода да правя много, свобода да пътувам къде ли не (не свързано със СУ), свобода да не трябва да порасвам наистина (да почна работа от 9 до 5 или по-късно според настроението на шефа, за голяма заплата, да имам 10-ина дни отпуска само...).
12. Теглил ли си кредит от банка, с конкретна цел? 82 бона броят ли се за кредит? Купих си апартамент (или поне го наех докато мога)
13. (по стара традиция) Какво е мнението ти за мен? Мисля, че не съм те виждал лично (ако съм, припомни ми). Ще ти кажа какъв си, като се запознаем. Всеки малко или повече е "различен" в Интернет.
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Хмм, ето и няколко скромни въпросчета от мен !

1.Харесва ли ти живота в София и България изобщо ?

2. Мислил ли си някога да живееш в друга страна ?

3.Познаваш ли правилата на нетикета или иначе казано стандартите за учтиво общуване в интернет среда ?

4. От къде тази любов към котките/животните ?

5. В този ред на мисли ще ме запознаеш ли някой път с твоя Сънчи :P :roll:

6. Какво ще кажеш за форумно парти по съседски със съкварталците и не само ?

7.Коя ти е любимата книга ?
Като птичка в небесата :)
Аватар
dimo
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

От sientelo

1.Харесва ли ти живота в София и България изобщо ? Дали ми харесва живота в България - по-скоро да. Не съм сигурен, че някъде другаде бих могъл да живея по-добре. Да, имам си идеята да избягам някъде другаде за 1 година примерно, колкото да си намаля леко грижите (кредита), но не и за цял живот. София ми е прекалено забързана, и прекалено много я свързвам с работа и пак работа, но и къде другаде бих искал да се преместя не знам. Може би времето ще покаже.

2. Мислил ли си някога да живееш в друга страна ? Мисля го, само не ми остава време да направя нещо по въпроса. И дори послъгвам сестра ми, че правя, за което съм недоволен от себе си.

3.Познаваш ли правилата на нетикета или иначе казано стандартите за учтиво общуване в интернет среда ? Чел съм ги, но доколко добре ги познавам ще кажете вие :) . Принципно гледам навсякъде (и в интернет) да съм еднакво учтив.

4. От къде тази любов към котките/животните ? Винаги съм обичал животинки. Най-вече кучета, но и котки, и зайчета, дори гълъби, охлюви, хлебарки (тях не толкова, но това не пречеше да им правя каручки от кибритени кутийки с лейкопласт във втори клас). Пък Съни го обичкам толкова, защото той ми е единствената компания у дома, хаплив или не. Пък си е и животинка, и зависи от мен, а съм поел отговорността, когато го взех, да се грижа добре за него, и той да е щастлив, и охранен, и наигран (с наиграването не се справям съвсем добре).

5. В този ред на мисли ще ме запознаеш ли някой път с твоя Сънчи :P :roll: Когато пожелаеш. Той много се радва на гости :) .

6. Какво ще кажеш за форумно парти по съседски със съкварталците и не само ? Хайде :) . Казвайте кога. Аз винаги съм готов за домакин, или пък гост.

7.Коя ти е любимата книга ? Не е една. "Зеленият крал" ми беше направил впечетление и все си го търся, за да го прочета отново. Иначе днес дочетох 9-а част на "Колелото на времето" (супер, че се сетих да не забравя да си запиша следващата част), напоследък четох и още доста фентъзита и криминални романчета.
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”