[чик-чирик] ПернАти говорят за мъже...

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Заключено
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

[чик-чирик] ПернАти говорят за мъже...

Мнение от Търговецът на кристал »

... или "Хроники на едно предизвестено масово изпростяване по женски". Не, не по дамски, щото там дами нямаше... но кокошки - бол.

Та... да - човек и добре да живее, рано или късно попада в епизод от "Сексът и градът". Дали ще има епизодичната роля на някоя случайна свалка, дали ще разказва историята (ще я живее/страда и прочие) или ще се появява небрежно, подобно на Тузара, той се оказва в този филм. И ние не направихме изключение. :Alvarin_32:

Една жена е предизвикателство. Две са риск (оправдан, надявам се). Три са мечта за онзи, който може да се справи с тях... Пет обаче са повече от достатъчни, за да направят мъжете край себе си луди, без те дори да подозират за това. Тези пет жени тази вечер бяхме ние - Пате, Пинки, Издаващата звуци, Неиздаващата звуци и Лаура (много моля последната участничка да прости ограничения капацитет на мозъка ми, защото, уви, в контекста на цялата тема, своеволията му са оправдани и, в известен смисъл, играят ролята на НДУ).

"Зад гърба ти - надясно!". Окей, нелош задник, кофти прическа, стил Маскани ("селска чест") - не заслужава внимание, ако и да е досами лицето ми. "Зад гърба ти - наляво!" Ееее, прецаках се да гледам към стената и към двете Не/Издаващи звуци. Но той не си и заслужаваше, факт - въпреки че възпитанието ми попречи да го огледам подробно.

Някъде между останалите (макар и малко) теми, заговорихме за мъже. Че как? Не за какви да е мъже, а за форумни герои и антигерои. И, в този смисъл, стана дума за популярни лица като Дон Кихот (ъъммм.... Донки Ход? :lol: ), Гошо Хубавеца, който, вярвате или не, е събирателен образ на поне двама наши форумни събратя, Мазньо (или Мазньо-Празньо, не стигнахме до консенсус), Мечо, Мустафа и Картман, Авджията, Аверчето, Азис и Китаеца, Доналд Дък и Чуи... Какво сме си говорили за тях в хода на кокошето ни общуване, знаем само ние, Великолепната петорка, както и половината посетители на избраното от нас седалище за кокоши сбирки. И, преди да продължим да обсъждаме понятията "още девствена" и "вече девствена", както и кое от двете е за предпочитане, решихме дружно, че да, мъжете са/сте свине ( Men are pigs. ya know...) и не заслужават/е цялата суетня и драми около тях/вас. :connie_1: Без нашия чар сте загубени, уви... и очакваме да го признаете като част от пътя към постигане на един по-добър и мирен свят (готвим се за Мис Вселена, личи ли ни много? :Cherna_10_d: ) .

И, за да не разводняваме излишно темата, решихме да ви предложим една сделка, уважаеми мъже - новите имена на 13 от вас са изредени по-горе, както и 5-те нови имена на прекрасни форумки. Който от вас успее да свърже някое от имената с реалния му притежател, печели имунитет за следващата чик-среща. Ако някой разпознае правилно всички (е, не, не би трябвало да има такива), печели покана за следващата такава среща, която ще се осъществи след 2 до 3 седмици.

И да, говорихме за неща, които бихте искали да чуете... Ако това не е доволно сериозен мотиватор, не бихме могли да предложим (много) други...
Последно промяна от Търговецът на кристал на 04 Окт 2008, 20:58, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: [чик-чирик] ПернАти говорят за мъже...

Мнение от Blood Countess »

:connie_mini_girlspin: :diablo: Кудкудяк, Ели! Или с други думи - добре свършена работа!
Кокошчици, гледайте каква емотиконка има => :feminist_en:
:mrgreen:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Гошо Хубавеца е Кирил, заклевам са!
Лаура е песен на Сизър Систърс, която слушам в момента
Пате е Лорд
Азис и Китаеца са Валя и Ива, ама не знам коя кой
Мустафа е Търговеца
А за Доналд Дък се триумя между Форумната Ос на Дебилите, тъй че искам жокер...

А пък Жокер е Жокера, нали?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнооооого далееееч...

Само уточнявам, че първите пет бойни имена са на присъствалите на срещата - останалите 13 са САМО на мъже.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Търговецът на кристал написа:Мнооооого далееееч...

Само уточнявам, че първите пет бойни имена са на присъствалите на срещата - останалите 13 са САМО на мъже.
Хех, то май само Кирил от форона заслужава титлата Хубавеца, поправете ме ако гриша...

Присъствали са Графинята, Търговката, Бети, Мила и Акулка

Сред мъжете, без да конкретизирам са споменати - Джеймс, Гошко, Мартин, Плазмодий, Лорд, Лонгбол, Валя.. упс, не Валя, а подозирам и другите 7 души, ама ше пазя интригата...
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Не се брой, ако не свържеш име с кодово название.
И бъркаш много.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Така... явно аз ще отчитам резултата тази вечер - да, присъствалите са точно тези. И да, четирима от споменатите от теб мъже са в списъка, но чакаме да видим името и бойния прякор заедно. Както на форумките, така и на форумците.

А също така и да се включат и други....
В края на ноември
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

look, everyone, it's us:
:connie_duckyfllyfast: :connie_duckyinshell: :connie_duckymom: :connie_duckywalk: Изображение
кокошчицииииииииииии
гушкам/цункам :*
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

искам да добавя и Пора, Боромир и Камел, сега се консултирах с чаша кафе и картите си Таро...

Колко станаха дотук? 9?
Другите 4... са измежду множеството {Бетон, Димо, Берсеркер, Циндила, Дадо, Фийби, Гогигагагагиго, Инспектора, Винтерсорг, Форестър, Петерди, Паган... шегичка де, Валя споменах ли?}

Ако обещаете пари, мога да ви степенуван коя се е напила най-много, почвам от 10 лв нагоре, ще дам адреса си в Бургас, за пощенски запис. Мерси предварително.
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Иринчи, конкретизирай коя кое пиле е :D
Пък и ние бяхме 5 :P .

P. S: Христо, хубаво е да престанеш да обиждаш Валя, защото (меко казано) е твърде низко.
Последно промяна от Blood Countess на 04 Окт 2008, 20:57, променено общо 2 пъти.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Е, Кристо, така не става - казвай кой кой е. И не всички са в списъка. Не изреждай всички форумци с най-много мнения, това не е критерий.
В края на ноември
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Търговецът на кристал написа:Е, Кристо, така не става - казвай кой кой е. И не всички са в списъка. Не изреждай всички форумци с най-много мнения, това не е критерий.
Знам, че не е критерия, затова не споменах Бавария... :lol:

И критерия е - най-близките 13 момчета на въпросните 5 момичета... затова споменах онези горе... (така се сетих за Камел де)

инак си бачкам по списъка, но ме е страх да не обидя някого като го свържа с даден ник. (С изключение на Ангел)

От друга страна някои хора заемат повече от 1 ник, направо мога да изреждам класациика...

Бтв, забравих и Дон Хорхе, извинявам се.

И ако съдя по първия ник - Гошо Хубавеца, значи ли че сте мъдрели никовете по външни белези? Ако е така, жалко за този, който ще измисля да е Азис...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Критериите са... разнообразни. Бих ти предложила да мислиш в посоката, в която биха се отправили 5 кокоши мозъка, но това ще те изведе в един много, много объркан квартал. И крайно опасен, при това.

Хайде де, само Кристо ли иска да играе?

И, Крис, казах, че Гошо Хубавеца е събирателен образ на двама форумци. :girl_hide:
В края на ноември
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Търговецът на кристал написа:Критериите са... разнообразни. Бих ти предложила да мислиш в посоката, в която биха се отправили 5 кокоши мозъка, но това ще те изведе в един много, много объркан квартал. И крайно опасен, при това.

Хайде де, само Кристо ли иска да играе?

И, Крис, казах, че Гошо Хубавеца е събирателен образ на двама форумци. :girl_hide:
5 кокошки могат да идат само в квартал наречен Меден Курник.... но стига шегички...

Какви са критериите, ако не тези?

Гошо Хубавеца са Дадо и Гоги, няма друг начин просто...

И да уточним, това ли е списъка:

Дон Кихот
Мазньо
Азис
Китаеца
Доналд Дък
Чуи
Мечо
Мустафа
Картман
Авджията
Аверчето
Гошо

пс: за Блъдито - кого обиждам викаш? Това ми напомня, че още ми дължиш извинение.
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Трябва да сверим с черното тефтерче ]:)s
Заключено

Обратно към “Потребители”