Та... да - човек и добре да живее, рано или късно попада в епизод от "Сексът и градът". Дали ще има епизодичната роля на някоя случайна свалка, дали ще разказва историята (ще я живее/страда и прочие) или ще се появява небрежно, подобно на Тузара, той се оказва в този филм. И ние не направихме изключение.
Една жена е предизвикателство. Две са риск (оправдан, надявам се). Три са мечта за онзи, който може да се справи с тях... Пет обаче са повече от достатъчни, за да направят мъжете край себе си луди, без те дори да подозират за това. Тези пет жени тази вечер бяхме ние - Пате, Пинки, Издаващата звуци, Неиздаващата звуци и Лаура (много моля последната участничка да прости ограничения капацитет на мозъка ми, защото, уви, в контекста на цялата тема, своеволията му са оправдани и, в известен смисъл, играят ролята на НДУ).
"Зад гърба ти - надясно!". Окей, нелош задник, кофти прическа, стил Маскани ("селска чест") - не заслужава внимание, ако и да е досами лицето ми. "Зад гърба ти - наляво!" Ееее, прецаках се да гледам към стената и към двете Не/Издаващи звуци. Но той не си и заслужаваше, факт - въпреки че възпитанието ми попречи да го огледам подробно.
Някъде между останалите (макар и малко) теми, заговорихме за мъже. Че как? Не за какви да е мъже, а за форумни герои и антигерои. И, в този смисъл, стана дума за популярни лица като Дон Кихот (ъъммм.... Донки Ход?
И, за да не разводняваме излишно темата, решихме да ви предложим една сделка, уважаеми мъже - новите имена на 13 от вас са изредени по-горе, както и 5-те нови имена на прекрасни форумки. Който от вас успее да свърже някое от имената с реалния му притежател, печели имунитет за следващата чик-среща. Ако някой разпознае правилно всички (е, не, не би трябвало да има такива), печели покана за следващата такава среща, която ще се осъществи след 2 до 3 седмици.
И да, говорихме за неща, които бихте искали да чуете... Ако това не е доволно сериозен мотиватор, не бихме могли да предложим (много) други...