Какви бойно спортове има тази година?Calamity написа:Ще да е някое бойно изкуство... чудя се обаче кое от двете...
Миналата беше само джудо ...
Модератори: ники, Methuselah
Какви бойно спортове има тази година?Calamity написа:Ще да е някое бойно изкуство... чудя се обаче кое от двете...

хахаха доста е вероятноmilenka написа:kriskata, миличко, ти ако се запишеш на "нещо с бой" ще те бият на тренировките повече отколкото веднъж на улицата...
Виж, днес и аз отскочих до Департамента да проверя какви спортове се предлагат тази година и я чух какво избълва, може по едно и също време да сме били. Само че се отнася за представителните отбори на СУ, а не за трениращите просто любителски, споко!Xelian написа:Един френд иска да се запише на шах, но това възможно ли е ако той не е участвал до сега в някакви състезания? Защото в "Спортния Департамент" една каза, че е трябвало да си ходил на състезания преди това ,за да те приемат при шахматистите.Момчето е добър шахматист ама няма изяви, тогава имали някакъв вариант да запише спорт - шах?

Мъже и жени са заедно на плуването.Няма от какво да се притесняваш.Някои като мен не могат да плуват,така че ...Jamalska написа:ааа не е много ясно.Аз комплекси от мъже нямам.виж от жени ми е по-неудобно.milenka написа:от момчетата много ясно...
ама ти не ме разпитвай ами ми отговори
дали са в 1 група или поотделно?
Иначе аз ВСЕ ОЩЕ искам да знам дали отборите (например по баскетбол) са смесени,или се делят по пол(ова дискриминация).
Така че и за плуването не знам.