за пичовете от първи ред вдясно в 272, които пристигаме в 7
Модератор: MidwinterSun
за пичовете от първи ред вдясно в 272, които пристигаме в 7
По идея на колегата Sirius`" http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... a&start=15 отварям тази тема - "за пичовете от първи ред вдясно в 272, които пристигаме в 7.15" ( горе нямаше място за ".15" ). Тук всеки свободно може да сподели малките си тайни за това, как да се седне на първия ( мааааксимум на втория ) ред, как да направим впечатление на преподавателя, как да се откроим от останалите и въобще практически съвети http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... &sk=t&sd=a .
Последно промяна от aL` на 22 Юни 2009, 10:19, променено общо 2 пъти.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
Re: за пичовете от първи ред вдясно в 272, които пристигаме в 7
рядко определям хората, които всячески се стремят да направят впечатление на преподавателите като "пичове", просто защото начинът по който го правят не ми допада особено.
обикновено успявам да седна до 4 ред и то сравнително централно. принципно се опитвам да слушам и записвам, но бързо губя интерес(явен индивидуалист съм- предпочитам да чета сам) и в най-добрия случай завършвам лекцията само слушайки.
anyway, на мнение съм, че лекциите не са за да показваме колко много харесваме очната линия на преподавателите си или за да инспектираме новите им обеци или игли на вратовръзките, а за да добием някаква представа от изучаваната материя.(понякога изучаваната материя е къдрокосата колежка от дясно на нас- при мен винаги е една и съща..)
бтв ако не успея да хвана до 4 ред обикновено сядам по-назад и убивам времето, тъй като 0% вероятност да се чуе нещо(освен при Новкиришка)
що се отнася до времето- винаги съм 10 по-рано или съвсем малко след(последния случай е поради urgent посещение на кафелафката до вътрешния вход(най-чиста е и опашката се изнизва най-бързо).
обикновено успявам да седна до 4 ред и то сравнително централно. принципно се опитвам да слушам и записвам, но бързо губя интерес(явен индивидуалист съм- предпочитам да чета сам) и в най-добрия случай завършвам лекцията само слушайки.
anyway, на мнение съм, че лекциите не са за да показваме колко много харесваме очната линия на преподавателите си или за да инспектираме новите им обеци или игли на вратовръзките, а за да добием някаква представа от изучаваната материя.(понякога изучаваната материя е къдрокосата колежка от дясно на нас- при мен винаги е една и съща..)
бтв ако не успея да хвана до 4 ред обикновено сядам по-назад и убивам времето, тъй като 0% вероятност да се чуе нещо(освен при Новкиришка)
що се отнася до времето- винаги съм 10 по-рано или съвсем малко след(последния случай е поради urgent посещение на кафелафката до вътрешния вход(най-чиста е и опашката се изнизва най-бързо).
-
Sirius`
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
не предполагах, че сте ЧАК толкова зле ..
иначе за местата - еми аз колкото и късно да пристигна, все се намира някое познато и дружелюбно настроено лице, което да ми предложи да се поселя до него. Иначе 272 рано сутрин празна не съм я виждал, само вечер и е по-яко така ^^
иначе за местата - еми аз колкото и късно да пристигна, все се намира някое познато и дружелюбно настроено лице, което да ми предложи да се поселя до него. Иначе 272 рано сутрин празна не съм я виждал, само вечер и е по-яко така ^^
- Derek
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ще кажа само -> 
Бъди промяната, която искаш да видиш в света.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Практически съвет - залягай над материала и се опитай да блеснеш на изпитите! На никой преподавател няма да му пука дали седиш пред него, дали го гледаш влюбено и дали искаш да те хареса.aL` написа:По идея на колегата Sirius`" отварям тази тема - "за пичовете от първи ред вдясно в 272, които пристигаме в 7.15" ( горе нямаше място за ".15" ). Тук всеки свободно може да сподели малките си тайни за това, как да се седне на първия ( мааааксимум на втория ) ред, как да направим впечатлние на преподавателя, как да се откроим от останалите и въобще практически съвети http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... &sk=t&sd=a .
Разбира се можеш да продължиш да се натискаш безрезултатно и да си спечелиш презрението на колегите.
Винаги има избор
оптимист...Sirius` написа:не предполагах, че сте ЧАК толкова зле ..
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
Муууууууухльовцииииии
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
На някой преподавател въобще дреме ли му на КУРУ кой стои на първи ред?
Според мен фаталът е на изпит да покажеш знания, а не да кажеш- аве аз съм оня от първия ред.
Според мен фаталът е на изпит да покажеш знания, а не да кажеш- аве аз съм оня от първия ред.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
ако темата не е някаква шега, целяща да разбуни духовете
, искам само да вметна, че повечето преподаватели въобще не ги интересува кой къде седи, някои четат лекции на няколко курса, на мен ми се е случвало по средата на семестъра да се окаже, че преподавателят си е мислел, че сме друга специалност и друг курс въобще, имат си бизнес хората, идват, прочитат каквото имат и айдее кой откъде е..не си мислете, че светът се върти около вас... самата организация на лекциите и упражненията в ЮФ не предполагат това някой някого да забележи... твърде много хора са просто, ако упражненията имаха някакъв смисъл би било по-полезно да покажете инициативност на упражнения (това е в специалности, в който упражненията се взимат предвид и оценката представлява процент от общата оценка на края... защото има и такива... ЮФ е просто един остарял факултет, в който на никой не му пука да си ъпдейтне информацията, да представи нещо по-интересно на студентите, да им привлече вниманието, системата за оценяване е остаряла и страшно субективна (зависи дали преподавателят си е обул първо десния/левия крачол)..... казвам го от опита на човек от 2 специалности, като лесно мога да направя паралел.. така че и виенски колела да почнеш да правиш на първия ред никой не му дреме и не се интересува от тебе... УСПЕХ !
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз само на кандидат-студентския изпит седях там. После, ако ходя, винаги е заето 
Love, life, meaning ...
OVER
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
по Римско седях точно в тази описана част на залата, макар да не идвах толкова рано. И изкарах 6 на изпита - случайно ли е? Както казват шопите - "Цъ"
Според мен номера е да седиш до мен, и така късмета и знанията те спохождат дивинистично. Идеята не е дали ше е първия или 20тия ред, а да си на точното място - някъде до моето с възможност за пряк вербален контакт. Инак ще ви скъсат, съжалявам за кофти предсказанието. Имам колеги, които като не успяха да се вредят до мен няколко пъти и осъзнаха, че нямат необходимия ресурс АУРА, за да вземат изпита и изобщо не учиха и не ходиха за него. Мнозина прекъснаха. Имаше и самоубийства. Едно момиче пометна.
В крайна сметка, идеята е, да не се делим по редове или на това, дали изследваме кариесите на преподавателите, а дали самите ние излъчваме позитронна енергия, способна да промени Вселената. Да, знам какво си мислите - "Какви ги говори този, позитронната енергия се излъчва от телата с безкрайно ниска плътност и съставени от антигравитационни частици". Знам - сложно е за обяснение, затова просто приемете факта, че такъв е живота.
И моя личен съвет е "сядайте където си искате, но бъдете прави, защото сте прависти"
Рангел.
Според мен номера е да седиш до мен, и така късмета и знанията те спохождат дивинистично. Идеята не е дали ше е първия или 20тия ред, а да си на точното място - някъде до моето с възможност за пряк вербален контакт. Инак ще ви скъсат, съжалявам за кофти предсказанието. Имам колеги, които като не успяха да се вредят до мен няколко пъти и осъзнаха, че нямат необходимия ресурс АУРА, за да вземат изпита и изобщо не учиха и не ходиха за него. Мнозина прекъснаха. Имаше и самоубийства. Едно момиче пометна.
В крайна сметка, идеята е, да не се делим по редове или на това, дали изследваме кариесите на преподавателите, а дали самите ние излъчваме позитронна енергия, способна да промени Вселената. Да, знам какво си мислите - "Какви ги говори този, позитронната енергия се излъчва от телата с безкрайно ниска плътност и съставени от антигравитационни частици". Знам - сложно е за обяснение, затова просто приемете факта, че такъв е живота.
И моя личен съвет е "сядайте където си искате, но бъдете прави, защото сте прависти"
Рангел.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- nekrash
- От дъжд на вятър
Така е, още сънувам кошмари ... то затова се наложи да направят основен ремонт на аулата, че с тая кръв по стенитеKristo написа: Мнозина прекъснаха. Имаше и самоубийства. Едно момиче пометна.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тва, че е пометнала, не означава, че се е взривила, че да има кръв чак по стените 

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- renesanz
- Легендарен флуудър
хахах,Перчо е N1 !Horny написа:Муууууууухльовцииииии
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- nekrash
- От дъжд на вятър
Самоубийствата бяха кървави, но защо ме караш да си припомням?Pisobella написа:Тва, че е пометнала, не означава, че се е взривила, че да има кръв чак по стените