Размисли и страсти с dimo
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Re: Размисли и страсти с dimo
ЕЕЕЕОООО
ето ти няколко от мен:
1. Как си ?
2. Колко годишен дядо стана вече?
3. Какво прави Балкан и дай снимка тук?
4. Кога ще се видим ?
5. После още щото любовта ме зове, При теб същото, изкажи се ?
6. обляснявал ли си се на някой друг след мен в любов?
ето ти няколко от мен:
1. Как си ?
2. Колко годишен дядо стана вече?
3. Какво прави Балкан и дай снимка тук?
4. Кога ще се видим ?
5. После още щото любовта ме зове, При теб същото, изкажи се ?
6. обляснявал ли си се на някой друг след мен в любов?
My will be done!!!
- pi4
- Легендарен флуудър
1-Как оценяваш работата на модераторите
2-Как точно се избират те?Кой е най-важният критерий,за да станеш модератор,ако трябва да си искрен
3-Коя е чертата,по която всички модератори "случайно" си приличат
4-Съгласен ли си с мнението,че този форум се е превърнал по-скоро в музикален,отколкото в някakъв друг
5-Каква е основната мисия на форума
Или каква би трябвало да е
6-Ако трябва да оцениш форума от 1 до 10,каква оценка му даваш
7-Защо постоянно форумът се бъгва,ако правилно се изразявам
8-Не разбрах в крайна сметка тоз форум Официален ли е на Су
или не е официален
или е любителски 
9-Кой е най-големият недостатък на форума
2-Как точно се избират те?Кой е най-важният критерий,за да станеш модератор,ако трябва да си искрен
4-Съгласен ли си с мнението,че този форум се е превърнал по-скоро в музикален,отколкото в някakъв друг

http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
От gogigagagagigo
ето ти няколко от мен:
1. Как си ? Ами... по-скоро изморен след тежката седмица, но не особено. Донякъде щастлив, че отново съм в София. Затрупан с работа...
2. Колко годишен дядо стана вече? 28 века
3. Какво прави Балкан и дай снимка тук? Балкан беше самотен цяла седмица, горкия. Много ми беше мъчно да го оставя, но нямаше как - котарака на нашите хич не обича гости от мъжки пол, а другаде нямаше къде. Така че от понеделник до снощи - безкрайна самота за него, пък си нямах кого да гушкам. Снощи много бързах да се прибера при него, и той беше безкрайно миличък - дори не стигна до хапенето и драскането (което е фазата след галенето обикновено), а само се галеше и мъркаше. Днес, довечера, а и утре цял ден докато съм на работа, пак ще е самичък - ще съм в х-л Плиска на прощално парти с хората от семинара на който бях. Но пък може и да не спя в стаята там, а да си се прибера при него.
4. Кога ще се видим ? Веднага щом пожелаете. Аз нямам нищо против и всеки ден форумни срещи да има
.
5. После още щото любовта ме зове, При теб същото, изкажи се ? Любов няма, само мечти.
6. обляснявал ли си се на някой друг след мен в любов? Не съм. Само тихичко си харесвах.
ето ти няколко от мен:
1. Как си ? Ами... по-скоро изморен след тежката седмица, но не особено. Донякъде щастлив, че отново съм в София. Затрупан с работа...
2. Колко годишен дядо стана вече? 28 века
3. Какво прави Балкан и дай снимка тук? Балкан беше самотен цяла седмица, горкия. Много ми беше мъчно да го оставя, но нямаше как - котарака на нашите хич не обича гости от мъжки пол, а другаде нямаше къде. Така че от понеделник до снощи - безкрайна самота за него, пък си нямах кого да гушкам. Снощи много бързах да се прибера при него, и той беше безкрайно миличък - дори не стигна до хапенето и драскането (което е фазата след галенето обикновено), а само се галеше и мъркаше. Днес, довечера, а и утре цял ден докато съм на работа, пак ще е самичък - ще съм в х-л Плиска на прощално парти с хората от семинара на който бях. Но пък може и да не спя в стаята там, а да си се прибера при него.
4. Кога ще се видим ? Веднага щом пожелаете. Аз нямам нищо против и всеки ден форумни срещи да има
5. После още щото любовта ме зове, При теб същото, изкажи се ? Любов няма, само мечти.
6. обляснявал ли си се на някой друг след мен в любов? Не съм. Само тихичко си харесвах.
- dimo
- Site Admin
- Обратна връзка:
От pi4
Важно е как я оценявате вие. Не са прекалено много оплакванията ми се струва. Не бих очаквал всички да са доволни. Би ми се искало спама да е по-малко, и използването на цинизми да не се толерира изобщо, особено в по-важните теми, а не всеки да си пише, както му идва и да смята, че така е по-интересно.
2-Как точно се избират те? Кой е най-важният критерий,за да станеш модератор,ако трябва да си искрен
Оставил съм избора на модератори на другите такива, както и другите администори. Не се чувствам достатъчно информиран покрай всичките ми задължения за това, кои биха се справили добре със задачите, и кои. Най-важния критерий за мен е човекът да се интересува от това, което модерира, да има време да го прави, да е дорасъл да го прави.
Имат нещо общо със СУ. Познават се чрез форума.
По-скоро е в някакъв друг. Какъв точно - не знам. Може би недостатъчно свързан с нещата в СУ. Предполагам понякога е и трудно за хората с въпроси да намират отговорите им сред всичките теми и мнения.
Или каква би трябвало да е
Студентите и кандидат-студентите на СУ да са по-добре информирани за нещата в СУ, да поддържат повече контакти едни с други. Да им е от помощ и да им е приятно да го посещават.
8
Бъгва се, защото мненията са много и базата данни нарастна над големината при която може да работи добре на обикновен сървър. Но с малко (или не толкова малко) настройки нещата се пооправиха след голямото забиване вече минаха 24 дни през които сървъра не е падал. Причина е и че аз обичам всичкия софтуер да е последна версия, че има разни защити срещу кандидат хакери и разни подобни, които понякога водят и до проблеми при много посетители.
или не е официален
или е любителски
Форумът е официален, защото работи на сървър на СУ, защото аз като служител на СУ се грижа за него, защото модераторите в него са свързани със СУ (няма значение дали вече са завършили или не), защото главните теми в него касаят СУ. Да, би ми се искало през времето на КСК да има официални лица, които отговарят на въпроси, но понякога ентусиазма само не стига, а и тези които са наясно с нещата, не им остава време.
Би ми се искало форума да е и нещо повече от форум. Хората в него да се чувстват и повече свързани, отколкото само с това, че пишат в него. Би ми се искало да има повече приятели в него, отколкото врагове.
2-Как точно се избират те? Кой е най-важният критерий,за да станеш модератор,ако трябва да си искрен
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
Перфектни отговори от страна на Димо на съдържателните въпроси на pi4
Имам един въпрос
Колко време на месец ти стига да поддържаш форума в това за мен много добро състояние откъм технически изисквания, не морални. Това е друга тема, ти не се занимаваш с това. Жалко.
Имам един въпрос
Колко време на месец ти стига да поддържаш форума в това за мен много добро състояние откъм технически изисквания, не морални. Това е друга тема, ти не се занимаваш с това. Жалко.

-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
1. Разкажи ни за най-сконфузният момент който си преживял?
2. Опиши интересите си:
3. Кафе или чай, защо?
4. Какво смяташ за Любовта, вярваш ли в нея, опиши как я чувстваш,и имаа ли специална девойка в момента ?
5. Дай ни пример за добър анимационен сериен филм?
6. Каква музика слушаш, любима група, изпълнител?
7. Какво ти е мнението за караоке ?
8. Би ли отишъл, ако направим форумна на караоке, особенно след като аз ще изпълнявам тази песен: Bee Gees More than a Woman
9. Импулсивен ли си, мозъка или сърцето те води?
10. Мението ти за мен (клише)?
11. А а останлите хора с които се познаваме от форума?
Стига толкова за сега после пак...
2. Опиши интересите си:
3. Кафе или чай, защо?
4. Какво смяташ за Любовта, вярваш ли в нея, опиши как я чувстваш,и имаа ли специална девойка в момента ?
5. Дай ни пример за добър анимационен сериен филм?
6. Каква музика слушаш, любима група, изпълнител?
7. Какво ти е мнението за караоке ?
8. Би ли отишъл, ако направим форумна на караоке, особенно след като аз ще изпълнявам тази песен: Bee Gees More than a Woman
9. Импулсивен ли си, мозъка или сърцето те води?
10. Мението ти за мен (клише)?
11. А а останлите хора с които се познаваме от форума?
Стига толкова за сега после пак...
My will be done!!!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка:
Димо, радвам се на отговорите ти - толкова, че даже не знам какво да те питам!
Като обикновен потребител искам да ти кажа, че - ДА, форумът е нещо повече от форум на СУ - и ДА, тук наистина има повече приятели, отколкото врагове. Viva la Forum!
Viva la Dimo! (не Димо от ПИФ) 
Като обикновен потребител искам да ти кажа, че - ДА, форумът е нещо повече от форум на СУ - и ДА, тук наистина има повече приятели, отколкото врагове. Viva la Forum!
- dimo
- Site Admin
- Обратна връзка:
От Бeтон
Имам един въпрос
Колко време на месец ти стига да поддържаш форума в това за мен много добро състояние откъм технически изисквания, не морални.През няколко дни пускам обновленията на Debian-чето (Линукс-а под който върви виртуалната машина на форума, която виртуална машина на свой ред пак върви на Debian сървър), ако има нови версии на PHP/Apache/eAccelerator/Xen компилирам ги наново и така. Принципно не отнема много време, но когато изнекне някакъв проблем, го боря докато се реши. При последните големи проблеми сигурно ще ми се съберат 4-5 пълни работни дни само четене и мъчене. Освем това постоянно си чета по темата, защото си ми е интересно.
Имам един въпрос
Колко време на месец ти стига да поддържаш форума в това за мен много добро състояние откъм технически изисквания, не морални.През няколко дни пускам обновленията на Debian-чето (Линукс-а под който върви виртуалната машина на форума, която виртуална машина на свой ред пак върви на Debian сървър), ако има нови версии на PHP/Apache/eAccelerator/Xen компилирам ги наново и така. Принципно не отнема много време, но когато изнекне някакъв проблем, го боря докато се реши. При последните големи проблеми сигурно ще ми се съберат 4-5 пълни работни дни само четене и мъчене. Освем това постоянно си чета по темата, защото си ми е интересно.
- dimo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Радвам се повече от много, че мислиш така. Иначе питай кактото ти хрумне - нали това е целта. gogigagagagigo се справя чудесно, както обикновено. Сега мъча новия сайт на СУ (който на теория трябва да се появи утре), така че ще се бавя с дългите писания (и тези които изискват повече мислене), но ще гледам да отговарям своевременноVintersorg написа:Димо, радвам се на отговорите ти - толкова, че даже не знам какво да те питам!
Като обикновен потребител искам да ти кажа, че - ДА, форумът е нещо повече от форум на СУ - и ДА, тук наистина има повече приятели, отколкото врагове. Viva la Forum!Viva la Dimo! (не Димо от ПИФ)
- dimo
- Site Admin
- Обратна връзка:
От gogigagagagigo
1. Разкажи ни за най-сконфузният момент който си преживял? не ми идва нищо на главата... какво ли не съм преживял, че да се притесня особено от другите за нещо
това че седях на два крака на стол при зам. ректора по информационната дейност в компания с целия експертен съвет по внедряване на новия сайт на СУ и новата информационна система + хора от фирмата, която прави дизайна на сайта, и стола взе че се счупи и аз се намерих на земята, не ме впечетли прекалено
- мисля че зам. ректора изглеждаше по-притеснен.
2. Опиши интересите си: хубава компания и добри приятели, разходки, компютри (кога ли ще ми писнат), пътувания, всичко различно от обикновеното и ежедневното, екзотични неща - кухня да речем, книги - ще се побъркам, ако не почета поне малко, особено ако деня е от най-обикновените - ставане, транспорт, работа, транспорт, ТВ, лягане... хубавата книга понякога е единственото нещо, за което съм щастлив, че е дошъл нов ден.
3. Кафе или чай, защо? Чай, защото кафето си е дрога. Не искам да съм зависим от нищо. За една усмивка понякога мога да ида до края на света, но да стана от леглото/стола и да ида да си купя кафе или цигари - никога. И нямам желание да ме боли глава или да се чувствам дискомфортно, или да ми се спи само защото не съм си взел дозата.
4. Какво смяташ за Любовта, вярваш ли в нея, опиши как я чувстваш, и има ли специална девойка в момента ? Вярвам в любовта, и това за мен е най-хубавото, което може да се случи на човек, стига любовта да е наистина взаимна. Ако не е - тогава е доста лошо, макар и винаги да минава накрая. Последната ми любов беше две години и половина, макар и не всичко да вървеше идеално през цялото време (затова и свърши), беше най-хубавото време за мен. Дори и само това да си имам някой до мен за гушкане нощем (различен от Съни), да има някой който го е грижа как е минал денят ми, за който да мога да правя различни хубави неща, които да го радват, и да се радвам и аз за това. Любовта за мен е това, което те кара да бъдеш по-добър, което осмисля живота. За мен работата не е смисъл, както и парите не са - взимаш ги, даваш ги. Ако имаш някого до теб, заедно и с малко пари ще бъдете щастливи. Ще ми се в любовта да няма място за егоизъм - да е нещо къто безкрайна борба, с изравнени сили, и без мръсни трикове (или поне не прекалено
), да даваш на другия повече. И какво ли още не мисля и чувствам по въпроса... И предполагам не само аз, което ме прави щастлив.
5. Дай ни пример за добър анимационен сериен филм? Напоследък гледам само нерисувани сериали. Пиратите от Черната вода харесвах едно време. Знае ли го някой... Плюс Том & Джери, Брзи Гонзалез, филмчето за бързото птиче дето койота само го гони, Декстър... Знам ли още какво...
6. Каква музика слушаш, любима група, изпълнител? Слушам всякаква музика. Предимно рок, но и всичко останало. Не мога да се огранича само с една група или изпълнител.
7. Какво ти е мнението за караоке ? Харесвам - юни месец в Полша почти всяка вечер си правихме. Аз си свалих и няколкостотинмегабайтна колекция от всякакви песни. Само трябва да я метна на компютъра у дома и може някой ден и домашно караоке да направим.
8. Би ли отишъл, ако направим форумна на караоке, особенно след като аз ще изпълнявам тази песен: Bee Gees More than a Woman Бих
9. Импулсивен ли си, мозъка или сърцето те води? Сърцето за мен е най-важното, макар че понякога (да не кажа винаги) много мисля и или нищо хубаво не измислям (както доказва практиката) или нищо не правя... Кофти си е понякога цяла нощ да не спиш зарад мисли и накрая нищо...
10. Мението ти за мен (клише)? Мисля, че си добър човек. Мисля, че донякъде си приличаме в това което сме и което правим. Мисля, че не би минал през никого, за да постигнеш нещо за себе си, което е доста ценно според мен (дори и да не помага особено в живота).
11. А а останлите хора с които се познаваме от форума? Харесвам ги. Понякога не знам доколко се вмествам в картинката, но предполагам това е, че все още има доста да научаваме един за друг. За което само желание стига
.
1. Разкажи ни за най-сконфузният момент който си преживял? не ми идва нищо на главата... какво ли не съм преживял, че да се притесня особено от другите за нещо
2. Опиши интересите си: хубава компания и добри приятели, разходки, компютри (кога ли ще ми писнат), пътувания, всичко различно от обикновеното и ежедневното, екзотични неща - кухня да речем, книги - ще се побъркам, ако не почета поне малко, особено ако деня е от най-обикновените - ставане, транспорт, работа, транспорт, ТВ, лягане... хубавата книга понякога е единственото нещо, за което съм щастлив, че е дошъл нов ден.
3. Кафе или чай, защо? Чай, защото кафето си е дрога. Не искам да съм зависим от нищо. За една усмивка понякога мога да ида до края на света, но да стана от леглото/стола и да ида да си купя кафе или цигари - никога. И нямам желание да ме боли глава или да се чувствам дискомфортно, или да ми се спи само защото не съм си взел дозата.
4. Какво смяташ за Любовта, вярваш ли в нея, опиши как я чувстваш, и има ли специална девойка в момента ? Вярвам в любовта, и това за мен е най-хубавото, което може да се случи на човек, стига любовта да е наистина взаимна. Ако не е - тогава е доста лошо, макар и винаги да минава накрая. Последната ми любов беше две години и половина, макар и не всичко да вървеше идеално през цялото време (затова и свърши), беше най-хубавото време за мен. Дори и само това да си имам някой до мен за гушкане нощем (различен от Съни), да има някой който го е грижа как е минал денят ми, за който да мога да правя различни хубави неща, които да го радват, и да се радвам и аз за това. Любовта за мен е това, което те кара да бъдеш по-добър, което осмисля живота. За мен работата не е смисъл, както и парите не са - взимаш ги, даваш ги. Ако имаш някого до теб, заедно и с малко пари ще бъдете щастливи. Ще ми се в любовта да няма място за егоизъм - да е нещо къто безкрайна борба, с изравнени сили, и без мръсни трикове (или поне не прекалено
5. Дай ни пример за добър анимационен сериен филм? Напоследък гледам само нерисувани сериали. Пиратите от Черната вода харесвах едно време. Знае ли го някой... Плюс Том & Джери, Брзи Гонзалез, филмчето за бързото птиче дето койота само го гони, Декстър... Знам ли още какво...
6. Каква музика слушаш, любима група, изпълнител? Слушам всякаква музика. Предимно рок, но и всичко останало. Не мога да се огранича само с една група или изпълнител.
7. Какво ти е мнението за караоке ? Харесвам - юни месец в Полша почти всяка вечер си правихме. Аз си свалих и няколкостотинмегабайтна колекция от всякакви песни. Само трябва да я метна на компютъра у дома и може някой ден и домашно караоке да направим.
8. Би ли отишъл, ако направим форумна на караоке, особенно след като аз ще изпълнявам тази песен: Bee Gees More than a Woman Бих
9. Импулсивен ли си, мозъка или сърцето те води? Сърцето за мен е най-важното, макар че понякога (да не кажа винаги) много мисля и или нищо хубаво не измислям (както доказва практиката) или нищо не правя... Кофти си е понякога цяла нощ да не спиш зарад мисли и накрая нищо...
10. Мението ти за мен (клише)? Мисля, че си добър човек. Мисля, че донякъде си приличаме в това което сме и което правим. Мисля, че не би минал през никого, за да постигнеш нещо за себе си, което е доста ценно според мен (дори и да не помага особено в живота).
11. А а останлите хора с които се познаваме от форума? Харесвам ги. Понякога не знам доколко се вмествам в картинката, но предполагам това е, че все още има доста да научаваме един за друг. За което само желание стига
Как преценяваш шансовете ми някога да взема книжка в светлината на видяното от теб?
Би ли се върнал да живееш и работиш във Видин?
Ще завършиш ли скоро?
Какво ти дава преподаването?
Някога получавал ли си аморални предложения в замяна на оценки?
Кое е първото нещо, което забелязваш в някое момиче?
А в момче?
Защо имаш коте, а не куче примерно?
Можеш ли да рисуваш?
Кой е най-старият ти спомен?
С коя черта от характера си се гордееш?
А от коя се срамуваш?
Би ли се върнал да живееш и работиш във Видин?
Ще завършиш ли скоро?
Какво ти дава преподаването?
Някога получавал ли си аморални предложения в замяна на оценки?
Кое е първото нещо, което забелязваш в някое момиче?
А в момче?
Защо имаш коте, а не куче примерно?
Можеш ли да рисуваш?
Кой е най-старият ти спомен?
С коя черта от характера си се гордееш?
А от коя се срамуваш?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Така, останаха ли ми въпроси в списъчето?
Как мислиш, хммм?
Всеки от нас владее Силата, но не всички достатъчно за да станат Джедай...
В теб силна енергия бушува и желание за правене на добро, но имулсивен си, ставаш ли за рицар и ти? Смяташ ли се за достоен, емоциите не овладял, хммм ?
There is no emotion,...
There is no ignorance,...
There is no passion,...
There is no chaos,...
There is no death,...
Попълни празните места, знанията свои покажи...
Стига толкоз от това и стига толкоз за сега
Утре пак...
но още сега, кой ти е любимият персонаж от Star Wars ?
Как мислиш, хммм?
Всеки от нас владее Силата, но не всички достатъчно за да станат Джедай...
В теб силна енергия бушува и желание за правене на добро, но имулсивен си, ставаш ли за рицар и ти? Смяташ ли се за достоен, емоциите не овладял, хммм ?
There is no emotion,...
There is no ignorance,...
There is no passion,...
There is no chaos,...
There is no death,...
Попълни празните места, знанията свои покажи...
Стига толкоз от това и стига толкоз за сега
Утре пак...
но още сега, кой ти е любимият персонаж от Star Wars ?
My will be done!!!
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Браво!dimo написа:3. Кафе или чай, защо? Чай, защото кафето си е дрога. Не искам да съм зависим от нищо. За една усмивка понякога мога да ида до края на света, но да стана от леглото/стола и да ида да си купя кафе или цигари - никога. И нямам желание да ме боли глава или да се чувствам дискомфортно, или да ми се спи само защото не съм си взел дозата.
1. Кой ти е любимият динозавър?
2. Кой беше първият плакат, който сложи на стената си (ако изобщо си го правил)
3. Обичаш ли кисело мляко?
4. Кой беше последният филм, който те разочарова?
5. Кога се ядоса за последно?
6. Завеси или щори предпочиташ?
7. Какво мислиш за вегетарианството?
8. Колко крака има рака?
- dimo
- Site Admin
- Обратна връзка:
От Мила
Как преценяваш шансовете ми някога да взема книжка в светлината на видяното от теб?
Както ти казах тогава, нямаше момиче с по-бързи реакции на полигона (пък и шофьори по-бавни имаше - единственият полицай, който се престраши, успя да натисне педала за точно двойно повече време, а шофьора на автобуса ни за път и половина повече...). Пък за извънградското - имаше и хора с книжка, които карат почти толкова добре 
Би ли се върнал да живееш и работиш във Видин? знам ли... Аз и за София хич не съм сигурен, че ми се остава тук. И изобщо не знам къде ми се ходи, ако не е тук. Харесва ми спокойствието във Видин, това че за 20 мин. мога да ида навсякъде пеш, това че когато съм там не съм на работа, храната която мама готви. Но знам ли ако живея там, колко бързо ще ми омръзне.
Ще завършиш ли скоро?
Хм... Надявам се - след като сайта вече е реалност. Трябва да намеря време да пиша дипломната.
Какво ти дава преподаването? Разнообразие, малко пари, които идват добре при прекрасната ми ипотека, хубави чувства за това, че правя нещо добро (и да пиша само хубави оценки - тези дето не са си правили тестовете изобщо не стигат до мен), възможност да комуникирам с повече хора, и не само по Интернет
Някога получавал ли си аморални предложения в замяна на оценки? само веднъж са ми предлагали пари, на което отказах. След това девойчето като че ли си правеше вятър малко с късата поличка, докато проверявах теста, но оценката и си беше, колкото заслужаваше.
Кое е първото нещо, което забелязваш в някое момиче? първо забелязвам външния вид (това и се вижда първо). Не се заглеждам спецялно в бюста/дупето/краката, а изобщо. След това, ако имам шанс да поговоря с нея, най-важното е тя да е искрена, да е естествена, да е самата себе си, да е добра. Пък когато си падна по някоя, спирам да виждам каквито и да е външни недостатъци в нея. И тези от темата за готините пич/мацка (спешъл коса/очила/устни) по-скоро ме плашат, отколкото очароват.
А в момче? не се заглеждам особено по тях. Тези съвсем наточените според "модата" ми докарват предрасъдъци.
Защо имаш коте, а не куче примерно? котето е по-лесно за гледане и може повече време да е само. А не бих искал кучето да се мъчи, дори и за котето ме е жал, че си седи самичко.
Можеш ли да рисуваш? дядо ми, майка ми, сестра ми рисуват хубаво. И аз едно време се справях прилично добре, но отдавна не съм се опитвал. Пък с Фотошопа имам само прилични умения.
Кой е най-старият ти спомен? спомням си различни неща, примерно че нашите понякога ми викаха "Защончо", защото бях болезнено (за тях) любознателен и постоянно питах "защо това", "защо онова".
С коя черта от характера си се гордееш? доброта и липса на егоизъм
А от коя се срамуваш? липса на воля, лесно се отказвам от някои неща, но това е и защото мразя да се натрапвам, от това, че понякога да си "лош" помага повече, отколкото да си добър. От това, че говоря много глупости (макар и никога да не използвам нецензурни думи) понякога, но това е, понеже е забавно за повечето слушатели.
Би ли се върнал да живееш и работиш във Видин? знам ли... Аз и за София хич не съм сигурен, че ми се остава тук. И изобщо не знам къде ми се ходи, ако не е тук. Харесва ми спокойствието във Видин, това че за 20 мин. мога да ида навсякъде пеш, това че когато съм там не съм на работа, храната която мама готви. Но знам ли ако живея там, колко бързо ще ми омръзне.
Ще завършиш ли скоро?
Какво ти дава преподаването? Разнообразие, малко пари, които идват добре при прекрасната ми ипотека, хубави чувства за това, че правя нещо добро (и да пиша само хубави оценки - тези дето не са си правили тестовете изобщо не стигат до мен), възможност да комуникирам с повече хора, и не само по Интернет
Някога получавал ли си аморални предложения в замяна на оценки? само веднъж са ми предлагали пари, на което отказах. След това девойчето като че ли си правеше вятър малко с късата поличка, докато проверявах теста, но оценката и си беше, колкото заслужаваше.
Кое е първото нещо, което забелязваш в някое момиче? първо забелязвам външния вид (това и се вижда първо). Не се заглеждам спецялно в бюста/дупето/краката, а изобщо. След това, ако имам шанс да поговоря с нея, най-важното е тя да е искрена, да е естествена, да е самата себе си, да е добра. Пък когато си падна по някоя, спирам да виждам каквито и да е външни недостатъци в нея. И тези от темата за готините пич/мацка (спешъл коса/очила/устни) по-скоро ме плашат, отколкото очароват.
А в момче? не се заглеждам особено по тях. Тези съвсем наточените според "модата" ми докарват предрасъдъци.
Защо имаш коте, а не куче примерно? котето е по-лесно за гледане и може повече време да е само. А не бих искал кучето да се мъчи, дори и за котето ме е жал, че си седи самичко.
Можеш ли да рисуваш? дядо ми, майка ми, сестра ми рисуват хубаво. И аз едно време се справях прилично добре, но отдавна не съм се опитвал. Пък с Фотошопа имам само прилични умения.
Кой е най-старият ти спомен? спомням си различни неща, примерно че нашите понякога ми викаха "Защончо", защото бях болезнено (за тях) любознателен и постоянно питах "защо това", "защо онова".
С коя черта от характера си се гордееш? доброта и липса на егоизъм
А от коя се срамуваш? липса на воля, лесно се отказвам от някои неща, но това е и защото мразя да се натрапвам, от това, че понякога да си "лош" помага повече, отколкото да си добър. От това, че говоря много глупости (макар и никога да не използвам нецензурни думи) понякога, но това е, понеже е забавно за повечето слушатели.