Иначе Бекстейдж, Фенс, в Маската преди...
Предпочитам, обаче, да си ходя по концерти
в БлуБокс ходихме скоро на NILE!
Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Абсолютно.ники написа:Прочетох, че е доста лъскаво и е нещо подобно на Син сити като дизайн. Евала!

dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
За фенове има отстъпки.camel написа:Aма...такова...Син сити не е ли малко...скъпичко?![]()

Ооо Versailles,много ми харесва идеята,че са кръстили фолк клуб на Versailles,тамън за Френски възпитаници като менБeтон написа:Ще откриват нов Фолк клуб - "Версай" зад БНБ.
Непременно трябва да го посетя.

ми аз до сега още не съм го посетилаcamel написа:Aма...такова...Син сити не е ли малко...скъпичко?![]()
Само като видя колите, паркирани пред Син сити, и...отивам на скромна кръчмичка.

хах, тази кръчма е култова! много хубава ракийка и суджук и печен пипер..мммПлазмодий написа:Посещавам битовата арт кръчма "Сам си дойдох" и винаги изкарвам приятно
pi4 написа:Я внимавайте сега
Специални жестове ще има за клиентите на Версай Един от тях е,че най-сериозните и постоянните ще разполагат с диамантени и златни VIP карти.Носителите на диамантена карта ще се възползуват от безплатната услуга да бъдат извозвани от мястото където са до клуба с 12-метрова луксозна лимузина