Добре дошъл си на Таря!NiksY написа:Яко е било:) Не следващия концерт ще ви се натреса и аз.
Crematory
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Crematory - 27.09.2008, Христо Ботев
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
Даааамм, концертът беше наистина добър! Не бях особено във форма за ръгня и куфеене, но си го изслушах прилично и... културно.
Подгряващите групи не бяха никак лоши, само че по никакъв начин не ми се вързаха с Crematory... А като започнаха последните, някак в сравнение с подгряващите ми се сториха като симфонична музика, хаха... НО бързо успях да се настроя за тези, за които всъщност сме отишли!
Друго ми направи впечатление - крещяха Слеър, все едно след малко ще се чуе Dead Skin Mask
Успяхме да се задържим вдясно на сцената до огражденията, култовата ръгня се случваше по-централно, въпреки че един луд ни помете по едно време и направи една мощна линия от празно пространство след себе си. Къф беше, не го видях.
Това, което обещаха за звука, донякъде го изпълниха. Не беше хич зле, в сравнение с Ministry, на който концерт заради тъпата техника индустриалците избиха на яко траш, щото иначе за повече звук нямаше как. Та Crematory се чуваха, учудващо и клавирите, макар и малко дървени. Разбира се беше далеч по-постно от към електроника и изчистен вокал на Matthias Hechler, но колкото толкова. Дори е много за това продънено хале...
С няколко думи - як концерт, добри впечатления от музикантите... те това.
Подгряващите групи не бяха никак лоши, само че по никакъв начин не ми се вързаха с Crematory... А като започнаха последните, някак в сравнение с подгряващите ми се сториха като симфонична музика, хаха... НО бързо успях да се настроя за тези, за които всъщност сме отишли!
Друго ми направи впечатление - крещяха Слеър, все едно след малко ще се чуе Dead Skin Mask
Успяхме да се задържим вдясно на сцената до огражденията, култовата ръгня се случваше по-централно, въпреки че един луд ни помете по едно време и направи една мощна линия от празно пространство след себе си. Къф беше, не го видях.
Това, което обещаха за звука, донякъде го изпълниха. Не беше хич зле, в сравнение с Ministry, на който концерт заради тъпата техника индустриалците избиха на яко траш, щото иначе за повече звук нямаше как. Та Crematory се чуваха, учудващо и клавирите, макар и малко дървени. Разбира се беше далеч по-постно от към електроника и изчистен вокал на Matthias Hechler, но колкото толкова. Дори е много за това продънено хале...
С няколко думи - як концерт, добри впечатления от музикантите... те това.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Относно звука... Temple Of Love беше супер зле, поне според мен! Вокалът и клавирът така се губеха, че някой може и да не е разбрал коя е песента... Или беше заради режещите китари, които изпъкваха, не знам...
Вдясно от загражденията? Значи може да сме те видели по някое време...
Вдясно от загражденията? Значи може да сме те видели по някое време...
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
Тя Катрин постоянно говореше с някакъв човечец, според мен точно защото клавирите не се чуваха добре. 
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Айде, последно кой каквото има да казва, ако има снимки да се показват, че довечера да заключваме.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е недей де, още не съм свалил моите от телефона...Не са затихнали емоциите! Дай ни шанс 
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
То и аз не съм свалила моите, ама от толкова далече с 1,3 пиксела надали се разбира коя е групата.
Всъщност надали се разбира, че съм била на концерт
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
дамм, и на мен ми беше мъка клавирът, но... наистина, досега не съм слушал някоя група в тая зала, която да използва толкова синтезатори...
иначе ние бяхме една компанийка френдове, ако си видял един странен висок индивид с очила и черно сетре, значи съм бил аз
снимки нямам... за съжаление
иначе ние бяхме една компанийка френдове, ако си видял един странен висок индивид с очила и черно сетре, значи съм бил аз
снимки нямам... за съжаление
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не се сещам, а и не знам какво е точно сетре... През повечето време пред мен имаше друг висок тип - слаб, с руса коса, който прегръщаше мацка, която приличаше на Таря Турунен, също висока, с мешка, която ме шибаше по меките части...
През останалото време пред мен беше един гол до кръста трикрилен гардероб...
В самия край пред мен и около мен изпотъпках всичко и всички, така че по-добре да не си бил там
В самия край пред мен и около мен изпотъпках всичко и всички, така че по-добре да не си бил там
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Сетре е късо палто, сако.
Пред мен или беше Марти или една мацка дето се буташе по-усърдно от носорог. Общо взето нормална обстановка и успявах да си снимам, освен когато всички скачаха :Р
Пред мен или беше Марти или една мацка дето се буташе по-усърдно от носорог. Общо взето нормална обстановка и успявах да си снимам, освен когато всички скачаха :Р
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
Re: Crematory
хъхъ, сетрето в случая се пада средно дълго кожено палто... бях на ъгла на огражденията, откъм колоните и басиста... хм, зад себе си изобщо не съм поглеждал, ако си забелязал един мега висок и кльощав, който некоординирано куфее, значи си бил близо - въпросният индивид беше заедно с нас
те така... иначе треската поотмина
те така... иначе треската поотмина