Учене вечер!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Re: Учене вечер!
На мен шумовете не ми пречат, даже да си призная не мога да уча на пълна тишина, а винаги на телевизор. По-скоро вечер ми идва "вдъхновение". И то не само за учене, ами и за рисуване и всякакви такива полезни неща. 
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
иаз уча на фона на ТВ-то
и поредното доказателство ,4е не ми пречи шумът е у4енето ми преди 2 дена за изпит при майка ми в работата й на фона на множество народ и луди клиенти хах а
You're one in a million
You're once in a lifetime
You're once in a lifetime
- zlatoto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
аз също уча през нощта..до към 3,4,5 сутринта
И после към 13 ставам, закусвам и си пия кафето и към 15 започвам пак. И аз не знам защо точно през нощта, но тогава е най-приятно, а и не ми се спи. И като прочетох 2 поста по-нагоре и се усетих, че действително и аз напоследък към 2,3 сядам да свиря, тогава и пея. А дано съседите не ме чуват...не че съм шумна ама все пак знае ли човек какво минава през тия стени и какво не, и колко лесно се будят съседите
Досега не са се оплаквали така че всичко е ок
Е, май е време да сядам да уча за последния си изпит
Успех пожелавам на хората, които имат още 

-
coolman
- Драскач
- Обратна връзка:
Имам проблеми и с двете... През деня постоянно се намира някой, който да ме занимава с нещо. През нощта винаги си намирам нещо, с което да се занимавам. Няма оправия 
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология
2010 - AIESEC is finally coming to SU!
http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ
"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
2010 - AIESEC is finally coming to SU!
http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ
"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
Аз същото уча вечер,т.к. има проблем със съсредоточаването. А нощем нищо не работи и просто рай
Чуваш само мислите си. 
Don`t drink too much, drink three much!

- ellassence
- От дъжд на вятър
- Специалност: китаистика
- Курс: първи
при мен проблемьт е по-скоро, че след като уча вечер после забравям да спя и се чудя защо сьм уморена и сьс сенки под очите... с когото и да се падна в стая на общежитие не му блазе... очакват го много безсьнни нощи
...
- Aurora_de_Bank
- В началото бе словото
- Специалност: Биотехнологии
Аз не мога да уча вечер или през ноща. Постоянно си мисля за възглавницата и за топлото легло. Изобщо не мога да се концентрирам. Когато се налага, уча вечер и през ноща. Предпочитам да уча през деня. Най-благоприятното време за мен е тогава.
То зависи и от човека, както казва дядо Алеко- Разни хора, разни идеали.
То зависи и от човека, както казва дядо Алеко- Разни хора, разни идеали.
Интелекта на планетата Земя е константна величина, а населениета расте! 
-
BabyBoo
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
аз пък съм забелязала, че уча най- добре в ранните часове - от 2 нататък. От 18h до 2 не мога да свърша нищо смислено освен да легна и да се наспя. Това обаче го правя само в екстремни ситуации, защото през деня все някой се обажда да пием кафе, искам да гледам някой филм и куп други простотии ме разсеиват

- di_snooker
- Пишете, о, братя
Аз съм най-настроена за учене м/у 10 и 18 часа. След това тотално изключвам и колкото и да чета, ми е голяма мъка да запомня каквото и да било. Затова последната година ми беше ад. Сутрин бях на уч-ще. Във времето, подходящо за учене бях на работа и ми се налагаше да уча вечер за оценки в уч-ще и за кандидат-студентски. И ми беше много трудно. След 18 часа ми е почти невъзможно да уча или поне изисква огромни усилия.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
- alakazam
- В началото бе словото
- Специалност: Европеистика
Уча когато имам време и не съм на работа. Пък вече тогава има време за претенции. 
ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US