Хах, аз съм от Силистренския край... значи да се чувствам поканена, ам?sladinka написа:На 25 септември - ден на освобождаването на добруджа от румънска власт в клуб Happier (срещу Миленката) ще има вечер на Добрич. Тоест всеки който е от добрич да се чувства поканен около 21 часа. Гарантираме че ще се съберем доста хора добричлии![]()
![]()
![]()
за всички от Добрич!!!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: за всички от Добрич!!!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ще споделяте ли как е минало или да заключвам темата?

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
За мен нищо не се е променило. Даже е по-зле. Не се удивлявам на Техномаркети, Кауфланд, Мосю Бриколаж и подобни. Какви забележителности от високо естество.tihi написа:От колко отдавна? Много взеха да строят, на Стара къща вече има две нови сгради, в квартала ми също построиха едно блокче, още го довършват. Отварят магазини под път и над път, Kaufland, Техномаркет, Технополис, скоро май и молове щели да правят. А автосалоните никнат като гъби.DADO написа:По-добре разкажи, как е в Добрич, че отдавна не съм ходил. Какво ново, как се е променил града и т.н.![]()
П.С. Аз ще си празнувам тука в Дч, може да се излъжа и да изляза по центъра, да си купя някое балонче, като малка всяка година на празника ми купуваха по едно.![]()
А манталитета същия.
Май само аз съм трезвен след купон и мога да разказвам.^PrincessA^ написа:Ще споделяте ли как е минало или да заключвам темата?

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
Ми айде, разказвай 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Аз да споделя за града - изглежда ми по - безлюден и някак си...празен, НО са направили страхотен паметник на Кирил и Методий в центъра. Евала.
Всъщност това забелязах за 1 ден престой.
Всъщност това забелязах за 1 ден престой.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- tihi
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Курс: първи
Добрич никога не се е нареждал сред градовете с много забележителности и всички си го знаем това. Опитах се да обясня с няколко думи "новостите" на града, но явно съм оставила впечатление, че превъзнасям веригите магазини като Техномаркет, Кауфланд и прочие. По мое лично мнение половината от тях са излишни и симулират някакъв разцвет на града, но навлизаме в друга тема.Бeтон написа:За мен нищо не се е променило. Даже е по-зле. Не се удивлявам на Техномаркети, Кауфланд, Мосю Бриколаж и подобни. Какви забележителности от високо естество.tihi написа:От колко отдавна? Много взеха да строят, на Стара къща вече има две нови сгради, в квартала ми също построиха едно блокче, още го довършват. Отварят магазини под път и над път, Kaufland, Техномаркет, Технополис, скоро май и молове щели да правят. А автосалоните никнат като гъби.DADO написа:По-добре разкажи, как е в Добрич, че отдавна не съм ходил. Какво ново, как се е променил града и т.н.![]()
П.С. Аз ще си празнувам тука в Дч, може да се излъжа и да изляза по центъра, да си купя някое балонче, като малка всяка година на празника ми купуваха по едно.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А манталитета същия.Май само аз съм трезвен след купон и мога да разказвам.^PrincessA^ написа:Ще споделяте ли как е минало или да заключвам темата?
Малко или много за последните пет години града промени облика си, в градоустройствен план, нека така да се изразим. А за манталитет няма да говоря, хора много, нрави - още повече.
спец. Информатика
"Аз знам, че нищо не знам, но има такива, които и това не знаят."
Сократ
"Аз знам, че нищо не знам, но има такива, които и това не знаят."
Сократ
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
А да. Септември ми направи впечатление едно ново строителство на бул. Русия. Същите сгради с цветна мазилка като в София, а над канала стилни стоманени мостове. На приземните етажи се раздават магазини. Абе същото.tihi написа:Добрич никога не се е нареждал сред градовете с много забележителности и всички си го знаем това. Опитах се да обясня с няколко думи "новостите" на града, но явно съм оставила впечатление, че превъзнасям веригите магазини като Техномаркет, Кауфланд и прочие. По мое лично мнение половината от тях са излишни и симулират някакъв разцвет на града, но навлизаме в друга тема.
Малко или много за последните пет години града промени облика си, в градоустройствен план, нека така да се изразим. А за манталитет няма да говоря, хора много, нрави - още повече.
Другото дето казваш за автокъщите. Наистина се навъдиха много коли. Обаче Добрич ще пати Варненския проблем. Много коли, необразовани водачи, неуредено движение. Тук, в София се чувствам супер комфортно, като има на пътя образовани водачи. Като налазят пигмеите през делничните дни, обстановката е друга.
А във Варна, родния ми град е ужас.
п.п. Принцеса, аз на такива неща не ходя. Тогава пътувах към Добрич. А Теди беше в Добрич по това време. Такова събитие веднъж на милион години в градеца се случва. Обаче снощи бях в Биад на партито й.
Не съм изтървал. Къде е едното, къде е другото