за всички от Добрич!!!

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: за всички от Добрич!!!

Мнение от Blood Countess »

sladinka написа:На 25 септември - ден на освобождаването на добруджа от румънска власт в клуб Happier (срещу Миленката) ще има вечер на Добрич. Тоест всеки който е от добрич да се чувства поканен около 21 часа. Гарантираме че ще се съберем доста хора добричлии :hello1: :headbang: :blob: :drunken:
Хах, аз съм от Силистренския край... значи да се чувствам поканена, ам? :drunken: Все пак това също е част от Добруджа. :wink:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
sladinka
В началото бе словото

Мнение от sladinka »

:wink: приятно изкарване. Пиинете едно и заради мен :drunken:
Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Ще споделяте ли как е минало или да заключвам темата?
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика

Мнение от Бeтон »

tihi написа:
DADO написа:По-добре разкажи, как е в Добрич, че отдавна не съм ходил. Какво ново, как се е променил града и т.н.
От колко отдавна? Много взеха да строят, на Стара къща вече има две нови сгради, в квартала ми също построиха едно блокче, още го довършват. Отварят магазини под път и над път, Kaufland, Техномаркет, Технополис, скоро май и молове щели да правят. А автосалоните никнат като гъби. :D

П.С. Аз ще си празнувам тука в Дч, може да се излъжа и да изляза по центъра, да си купя някое балонче, като малка всяка година на празника ми купуваха по едно. :D :wink:
За мен нищо не се е променило. Даже е по-зле. Не се удивлявам на Техномаркети, Кауфланд, Мосю Бриколаж и подобни. Какви забележителности от високо естество. :shock: :shock: :shock: :shock:
А манталитета същия.
^PrincessA^ написа:Ще споделяте ли как е минало или да заключвам темата?
Май само аз съм трезвен след купон и мога да разказвам.
Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Ми айде, разказвай :wink:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Аз да споделя за града - изглежда ми по - безлюден и някак си...празен, НО са направили страхотен паметник на Кирил и Методий в центъра. Евала. :)
Всъщност това забелязах за 1 ден престой. :lol:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
tihi
В началото бе словото
Специалност: Информатика
Курс: първи

Мнение от tihi »

Бeтон написа:
tihi написа:
DADO написа:По-добре разкажи, как е в Добрич, че отдавна не съм ходил. Какво ново, как се е променил града и т.н.
От колко отдавна? Много взеха да строят, на Стара къща вече има две нови сгради, в квартала ми също построиха едно блокче, още го довършват. Отварят магазини под път и над път, Kaufland, Техномаркет, Технополис, скоро май и молове щели да правят. А автосалоните никнат като гъби. :D

П.С. Аз ще си празнувам тука в Дч, може да се излъжа и да изляза по центъра, да си купя някое балонче, като малка всяка година на празника ми купуваха по едно. :D :wink:
За мен нищо не се е променило. Даже е по-зле. Не се удивлявам на Техномаркети, Кауфланд, Мосю Бриколаж и подобни. Какви забележителности от високо естество. :shock: :shock: :shock: :shock:
А манталитета същия.
^PrincessA^ написа:Ще споделяте ли как е минало или да заключвам темата?
Май само аз съм трезвен след купон и мога да разказвам.
Добрич никога не се е нареждал сред градовете с много забележителности и всички си го знаем това. Опитах се да обясня с няколко думи "новостите" на града, но явно съм оставила впечатление, че превъзнасям веригите магазини като Техномаркет, Кауфланд и прочие. По мое лично мнение половината от тях са излишни и симулират някакъв разцвет на града, но навлизаме в друга тема.
Малко или много за последните пет години града промени облика си, в градоустройствен план, нека така да се изразим. А за манталитет няма да говоря, хора много, нрави - още повече.
спец. Информатика

"Аз знам, че нищо не знам, но има такива, които и това не знаят."
Сократ
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика

Мнение от Бeтон »

tihi написа:Добрич никога не се е нареждал сред градовете с много забележителности и всички си го знаем това. Опитах се да обясня с няколко думи "новостите" на града, но явно съм оставила впечатление, че превъзнасям веригите магазини като Техномаркет, Кауфланд и прочие. По мое лично мнение половината от тях са излишни и симулират някакъв разцвет на града, но навлизаме в друга тема.
Малко или много за последните пет години града промени облика си, в градоустройствен план, нека така да се изразим. А за манталитет няма да говоря, хора много, нрави - още повече.
А да. Септември ми направи впечатление едно ново строителство на бул. Русия. Същите сгради с цветна мазилка като в София, а над канала стилни стоманени мостове. На приземните етажи се раздават магазини. Абе същото.
Другото дето казваш за автокъщите. Наистина се навъдиха много коли. Обаче Добрич ще пати Варненския проблем. Много коли, необразовани водачи, неуредено движение. Тук, в София се чувствам супер комфортно, като има на пътя образовани водачи. Като налазят пигмеите през делничните дни, обстановката е друга.
А във Варна, родния ми град е ужас.

п.п. Принцеса, аз на такива неща не ходя. Тогава пътувах към Добрич. А Теди беше в Добрич по това време. Такова събитие веднъж на милион години в градеца се случва. Обаче снощи бях в Биад на партито й.

Не съм изтървал. Къде е едното, къде е другото :shock: Несъизмерими неща.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”