И аз се обичамShadeOfShane написа:Не ни изоставяй ,Antikorper. Ние те обичаме !
Добрата вест е, че може би утре ще имам комп (или до края на седмицата)
Модератор: Плазмодий
И аз се обичамShadeOfShane написа:Не ни изоставяй ,Antikorper. Ние те обичаме !
хаххаха ми с много желание и обич към зайцитеПлазмодий написа:Е аз да не съм сладкарница,със що ще я омеся тая поничкаz_lapa написа:хахаха Плазмодий аз искам поничка-та последно в 19:00х остава нали?
Ти пък посмей да не дойдеш и ще отговаряш пред мен!ShadeOfShane написа:Заглавието на темата казва всичко за срещата , повече въпроси са излишни, дано и аз успея да дойда
Дай да се разберем да отговарям на 30-ти напримерAntikorper написа:Ти пък посмей да не дойдеш и ще отговаряш пред мен!ShadeOfShane написа:Заглавието на темата казва всичко за срещата , повече въпроси са излишни, дано и аз успея да дойда
Днес напуснах за да мога да се отдам на ученеShadeOfShane написа:Аз няма да идвам , ще ми правят някаква ваксина и немогла да пристигне днес , та чак на 29-ти ...Дай да се разберем да отговарям на 30-ти напримерAntikorper написа:Ти пък посмей да не дойдеш и ще отговаряш пред мен!ShadeOfShane написа:Заглавието на темата казва всичко за срещата , повече въпроси са излишни, дано и аз успея да дойда
ако си на работа може направо в студентски да се разберем
Виж темите в "Музика и концерти" и ще разберешРайков написа:@"Кърваво контес" - Защо???Ще ме оставите сам на безпощадните зайци?