ти 1-ви ли сиbeckata написа:Вярно е, ние нямаме работа в Ректората. Просто отиваш в Химическия от 14ч. и то ако си 1-ви курс разбира се...
ЗА ЛЮБИМИЯ ХИМИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ
- RikoOo
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърна Химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: ЗА ЛЮБИМИЯ ХИМИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ
Жената пред волана е като звезда в небето. Ти я виждаш,но тя теб-НЕ!

-
beckata
- В началото бе словото
Отдавна бях 1-ви...RikoOo написа:ти 1-ви ли сиbeckata написа:Вярно е, ние нямаме работа в Ректората. Просто отиваш в Химическия от 14ч. и то ако си 1-ви курс разбира се...
- RikoOo
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърна Химия
- Обратна връзка:
beckata написа:Отдавна бях 1-ви...RikoOo написа:ти 1-ви ли сиbeckata написа:Вярно е, ние нямаме работа в Ректората. Просто отиваш в Химическия от 14ч. и то ако си 1-ви курс разбира се...
Сорри
Жената пред волана е като звезда в небето. Ти я виждаш,но тя теб-НЕ!

- IvETka
- В началото бе словото
- Специалност: Ядрена химия
- Курс: втори
ПОДКРЕПЯМ любовта към ХФ!!!!!!!!!!

Дедо Господ май нема да ми прости...
-
miss_borisova
- В началото бе словото
Здравейте =)
Сериозно се нуждая от малко информация за ХФ и искрено се надявам вие да ме осветлите. Аз съм ученичка още, но ми предстои кандидатстване, а идея си нямам към коя специалност да се насоча.
Та затова моооля да ми кажете малко повече за отделните специалности (какво се учи и каква реализация имам след това), та да взема да се ориентирам малко поне
Tърсих в интернет, но не можах нищо да открия, така че разчитам на вас. Благодаря предварително 
Сериозно се нуждая от малко информация за ХФ и искрено се надявам вие да ме осветлите. Аз съм ученичка още, но ми предстои кандидатстване, а идея си нямам към коя специалност да се насоча.
- IvETka
- В началото бе словото
Здравей miss_borisova!Виж сега-като като влезеш на сайта на химическия chem.uni-sofia.bg,там влизаш на НАУЧНА ДЕЙНОСТ->БАКАЛАВРИ и ще видиш всичко.Има цел на обучението,реализация,учебен план за цялото обучение,избираемите дисциплини за магистратурата-абе ВСИЧКО!!!
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Обратна връзка:
Хахах ти в ред ли си? Физическият е най-зле,горкият
Супер негостоприемен и неприветлив е.
Обаче Химическият е....страхотен. В лабораториите е малко гадно, ама като почнеш да се въртиш около колбите, в които къкрят разни интересни шарени течности бързо се стопляш
Супер негостоприемен и неприветлив е.
Обаче Химическият е....страхотен. В лабораториите е малко гадно, ама като почнеш да се въртиш около колбите, в които къкрят разни интересни шарени течности бързо се стопляш
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
М-м-моля?
Не искам да умирам или да се разболявам от странни болести с все още неизяснен произход едва на 19 години заради една неработеща камина!! Аз мога ли да стоя далеч от тия неща? Печки и прочие...отвратителни са *puke*
Не искам да умирам или да се разболявам от странни болести с все още неизяснен произход едва на 19 години заради една неработеща камина!! Аз мога ли да стоя далеч от тия неща? Печки и прочие...отвратителни са *puke*
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- IvETka
- В началото бе словото
Сладурииииииии,всяко начало е трудно и всяка новост плаши!!!Обаче влезете ли в духа на ХФ така ще го обикнете!!!Там ще прекарвате повечето време от дните си и със сигурност ще ви бъде забавно!!!Е естествено,че не всичко е цветя и рози,но на фона на нашата мила родина и това,което имаме не е малко!!!Пийте прясно мляко след упражненията и не се бойте
!!!Това,че химиците светят на тъмно са легенди!!!В лабораториите е супер забавно,само трябва доста да се внимава!!!Абе Химическия си е супер!!!

...с мента...IvETka написа:Пийте прясно мляко след упражненията и не се бойте![]()
![]()
!!!Това,че химиците светят на тъмно са легенди!!!
![]()
![]()
-
beckata
- В началото бе словото
IvETka недей обърква хората. Не прясно, а кисело мляко се пие. Вие ще видите сами от време на време разнасят едни щайги с мляко за преподавателите
А освен това след упражненията освен мента с мляко можете да пиете разбира се и ром с кола, водка с портокалов сок, ракия със салата, абе.. на който както му харесва.
А освен това след упражненията освен мента с мляко можете да пиете разбира се и ром с кола, водка с портокалов сок, ракия със салата, абе.. на който както му харесва.
...в местното кръчме, чието има почва с "П"...beckata написа:IvETka недей обърква хората. Не прясно, а кисело мляко се пие. Вие ще видите сами от време на време разнасят едни щайги с мляко за преподавателите![]()
-
miss_borisova
- В началото бе словото
Здравейте хора
мерси за отговорите ииии....знаете ли какво...Супер готино ми става като ви чета форума и направо се възхищавам на удоволствието, с което учите в ХФ. Искрено ви поздравявам за това и ви благодаря, защото най - накрая разбрах какво искам
С голямо желание я уча химията и ... ще видим.. току виж и аз стана заек

С голямо желание я уча химията и ... ще видим.. току виж и аз стана заек - JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Госпожице Борисова, и аз си мислех, че съм влюбена в химията, докато се тъпчех с бисквити и решавах задачи от сборника, ама като отидох в лабораторията вече бях на мнението, че е най-омразният ми предмет на света
Иначе супер, че си решила , това е тежък момент. И дано някой друг да не е решил вместо теб, щото при мен в началото стана почти така.
Ех, археологийо...ама нищо,нали има археометрия
Ама докато стигна до нея...мен ме е страх даже от контролните, кво остава за другото. Ама нали Necrozis ме успокои, та, ако имам проблеми ще тичам при него да ми помага. 
Иначе супер, че си решила , това е тежък момент. И дано някой друг да не е решил вместо теб, щото при мен в началото стана почти така.
Ех, археологийо...ама нищо,нали има археометрия
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"