F1
Модератори: ники, Methuselah
- ctn
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: F1
Аз съм голям фен на Кими и на Ферари и на Ф1.Според мен Кими е най-добрия пилот в момента.Всяка негова обиколка е перфектна, но за съжаление Ферари се излагат на последък с подготовката на колата.Хамилтън е добър, но лично мен ме дразни това, как стана добър.Него са го дондуркали от Макларън цял живот и почна кариерата си в един от наи-добрите отбори, т.е. всичко му беше сервирано наготово. Много други пилоти са нямали тази възможност и това ми се струва някакси тъпо.
Колкото до нощното състезание в Сингапур- чакам го с нетърпение.
Колкото до нощното състезание в Сингапур- чакам го с нетърпение.
- Aurora_de_Bank
- В началото бе словото
- Специалност: Биотехнологии
"Според предварителните прогнози е много вероятно да вали силен дъжд точно по време на първото нощно състезание в Сингапур. Местните синоптици предвиждат силни дъждове за уикенда, особено във вечерните часове. Дъждът под осветлението на това първо по рода си непридвидимо състезание е проблем предимно за пилотите, които не са наясно как ще се отразява светлината от прожекторите от локвите и капките.
"Тук вали всяка вечер. Не е нужно да се молиш за дъжд, той просто идва сам", казва собственикът на отбора на Форс Индия и дългогодишен жител на Сингапур Виджай Маля. "
Ако вали просто не мога да си представя какво ще стане
"Тук вали всяка вечер. Не е нужно да се молиш за дъжд, той просто идва сам", казва собственикът на отбора на Форс Индия и дългогодишен жител на Сингапур Виджай Маля. "
Ако вали просто не мога да си представя какво ще стане
Интелекта на планетата Земя е константна величина, а населениета расте! 
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Е те пък намериха къде да направят нощно състезание... Представяте ли си всяка година да вали?
Иначе съм фен на Ферари. Последното състезание миналата година беше едно от най-интересните, които съм гледал - с тримата възможни шампиони и бях безкрайно щастлив, като Райконен спечели. Отборът с Маса и Кими ми харесва. И двамата са добри пилоти и ми допадат. Но ми е интересна и евентуалната комбинация на Маса с Алонсо, въпреки че последният доста ме дразни.
Иначе съм фен на Ферари. Последното състезание миналата година беше едно от най-интересните, които съм гледал - с тримата възможни шампиони и бях безкрайно щастлив, като Райконен спечели. Отборът с Маса и Кими ми харесва. И двамата са добри пилоти и ми допадат. Но ми е интересна и евентуалната комбинация на Маса с Алонсо, въпреки че последният доста ме дразни.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Ей, банка Santander била готова да плати внушителна неустойка на Кими, за да разтрогне договора си с Ферари...естествено, за да може Алонсо да дойде на мястото му.
Няма шанс да стане, обаче парите са си пари...
Няма шанс да стане, обаче парите са си пари...
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
Симпатизирам изцяло на Ферари още от времето, когато в "скудерията" се подвизаваше Еди Ървайн, а в момента най-много харесвам като стил на каране и поведение Кими Райконен. Дразня се начина по който така видимо се толерира Люис Хамилтън. Не отричам заложбите и даденостите, които има като пилот, но определено получава по едно рамо както в шампионата, така и в отбора си. И не го казвам, заради някакво съперничество между Ферари и Макларън, дори честно си признавам, че след Райконен най-много харесвам Хейки Ковалайнен, а и Мика Хакинен преди него. Не е изненадващо, че миналата година имаше такова напрежение в отбора на "Сребърните стрели". Алонсо е силен и непримирим характер и не би могъл да остане пасивен, когато каквото и да направи той Хамилтън винаги си остава толерирания пилот. Поне в това отношение тази година лекият характер на Ковалайнен успява да тушира ситуации подобни на тези, на които станахме свидетели миналия сезон.
Лично аз одобрявам в голяма степен промените на правилата, които влязоха в сила тази година, единствено смятам, че липсата на "тракшън контрол" по-скоро създава рискови ситуации, отколкото да показва по-добре възможностите на отделните пилоти (независимо от техниката, с която разполагат).
Очаквам интересно състезание тази неделя в Сингапур. Нещо ново, по-различно ще е определено... Само дано и сигурността е на ниво, за да не бъде помрачено състезанието от някой нелеп инцидент на трасето.

Лично аз одобрявам в голяма степен промените на правилата, които влязоха в сила тази година, единствено смятам, че липсата на "тракшън контрол" по-скоро създава рискови ситуации, отколкото да показва по-добре възможностите на отделните пилоти (независимо от техниката, с която разполагат).
Очаквам интересно състезание тази неделя в Сингапур. Нещо ново, по-различно ще е определено... Само дано и сигурността е на ниво, за да не бъде помрачено състезанието от някой нелеп инцидент на трасето.
- marinka
- В началото бе словото
- Специалност: ПНУП
Здравейте...добра тема 
Аз лично съм за Феррари ...отбора ми харесва и Кими и Маса..само че трябва според мен да се нахъсат малко,защото явно който започне първи финишира първи.
За Хамилтън съм много против- евала на момчето наистина може да кара- но е прекалено агресивен,както и Алонсо..
Определено според мен от догодина БМВ ще направят страшна кола.
Аз симпатизирам от по-малките отбори на Хонда и най-вече на Бътън
..много е готин 
Аз лично съм за Феррари ...отбора ми харесва и Кими и Маса..само че трябва според мен да се нахъсат малко,защото явно който започне първи финишира първи.
За Хамилтън съм много против- евала на момчето наистина може да кара- но е прекалено агресивен,както и Алонсо..
Определено според мен от догодина БМВ ще направят страшна кола.
Аз симпатизирам от по-малките отбори на Хонда и най-вече на Бътън
Усмихни се,утре ще е по-зле!!!
-
castelo
- Флъдзила
Да се надяваме да не гръмне двигателя 2-3 обиколки преди края. Пепел ми на езика всъщност.
А трасето ми хареса. Нощни светлини, градски улици, наоколо небостъргачи.
А трасето ми хареса. Нощни светлини, градски улици, наоколо небостъргачи.

-
castelo
- Флъдзила
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Проклет да съм, че толкова приказвам! Е няма такава каръщина!
Как може да се скъса ш*****я маркуч! 

- Aurora_de_Bank
- В началото бе словото
- Специалност: Биотехнологии
Той Маса не беше виновен, че скъса маркуча. Просто му показаха зелена светлина. Грешката е на екипа, а не на Маса.
А Кими май е забравил да изтрезнее от снощи
Целуна стената накрая 
Ееееееееееееееееее най-накрая и Алонсо да го надрадят
. Неговият ред също дойде.
Добре, че се случи това с Ферари, двама ги наказаха, че да може и Алонсо да вземе медал.
А Кими май е забравил да изтрезнее от снощи
Ееееееееееееееееее най-накрая и Алонсо да го надрадят
Интелекта на планетата Земя е константна величина, а населениета расте! 
-
Nedyalko
- В началото бе словото
- Специалност: Приложна математика
- Курс: втори
Този маркуч на Маса не е до късмет. Скоро се случи и с Райконен. Но Ферари са си виновни, че ползват автоматична система, за да спестят няколко хилядни. Но компютър не може да предскаже извънредни ситуации като човек. И при хората се случва, заради фактора грешка, но поне може да се реагира по-навременно. Аз не разбирам, защо ползват тази система с електронни светлини.

То е ясно че Кими няма шансове за титлата и трябва да се жертва за да Маса спечели (примерно да закачи циганина и да отпаднат и 2мата и Фелипе да спечели
)
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Nedyalko написа:Този маркуч на Маса не е до късмет. Скоро се случи и с Райконен. Но Ферари са си виновни, че ползват автоматична система, за да спестят няколко хилядни. Но компютър не може да предскаже извънредни ситуации като човек. И при хората се случва, заради фактора грешка, но поне може да се реагира по-навременно. Аз не разбирам, защо ползват тази система с електронни светлини.
Не бих казал,че е точно така! Защото тази електронна система,все пак се управлява от човек,чиято работа е да следи дали всичко по болида е завършено и след това да натисне бутончето,за да светне зелената светлинка и пилотът да тръгне! Лично аз я предпочитам пред това,някой да седи с лолипоп пред болида!
Това недоносче малко (Хамилтън) няма ли най-после да вземе да отпадне,писна ми да му гледам доволната мутра след всяко състезание,а толкова добре изглеждаше миналата година след GP на Бразилия!
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Ъруин Шоу "Хляб по водите"