Размисли и страсти с АРМЕНКА

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Размисли и страсти с АРМЕНКА

Мнение от ^PrincessA^ »

:)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Re: Размисли и страсти с АРМЕНКА

Мнение от gogigagagagigo »

Аз да съм първи...

Кога ще се запознаем? Здрасти, аз съм Кирил, приятно ми е :hippy2:
Какво харесваш като:
животни
птици
разстения
цветя
щоколад
емоции
човешки качества
и защо?
Виждали ли сме се ?
Какви книжки четеш? Защо?
Какви филми гледаш? Защо?
Какви картини харесваш? Защо?
И каво мислиш за мен?
После да питам ли още?
:D
My will be done!!!
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от rogertaylor »

Три въпроса :

1.Кога ще се женим? :)
2.Кога ще консумираме брака? :) :lol:
3.Любовника ти ще спре ли форума по този случай? :lol:
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Здравей Арменка, мислех да те питам както в онзи виц - Древна арменска столица с 6 букви - АНКАРА... но стига шегички...

1. Похвали специалността си и какво ти харесва в нея?
2. Кое е последното предизвикателство, което прие и успя ли в него?
3. Любим футболист?
4. Какво е за теб Съдбата?
5. За какво съжаляваш от миналото си?
6. Какво ти е мнението за порочната практика за отглеждането на деца-войници?
7. Как би се писала, ако не беше Арменка?
8. Любим варненски рапър?
9. Какво ти е мнението за Коцето Калки?
10. Какво е мнението ти за нео-метъла и неговите идеини послания сред младите радатели за свобода?
11. Вярваш ли в любовта за цял живот?
12. Помниш ли за какво ми се извиняваше преди време по скайп? :mrgreen:
13. (...) Какво е мнението ти за мен?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Sanctus Espiritus
Драскач
Специалност: Индология

Мнение от Sanctus Espiritus »

Наистина ли си арменка? :)
"Freedom lies at the heart of my willingness to lose everything." Alanis Morissette
Аватар
Tanparmaiel
Танцуващия с клавиатури
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Tanparmaiel »

Харесваш ли българска музика? Ако да - дай примери.
Любим български град?
А чужбински?
Имаш ли mp3 player и ако да - какъв е и каква музика има на него?
Радио слушаш ли? Кое?
Любимо заведение?
Секс на тъмно или на светло?
Мнението ти за френската любов е?

Може да последва продължение :mrgreen:
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

Ха сега да видим как ше отговаряме :)

gogigagagagigo

Кога ще се запознаем? Здрасти, аз съм Кирил, приятно ми е Аз съм Деляна,и на мене ми е приятно да се запозная с един мастър на станиола :) И трябва да се запознаем,наистина,но не знам кога,може би е време да започна да се появявам на форумни срещи и да видя тет-а-тет доста хора от "форона",че онлайн комуникацията вече ми идва недостатъчна :)

Какво харесваш като:

животни Безгранично много обичам всякакви видове котки,котенца,котаци(с мустаци и без :lol: ),обичам и някои кучета като например от породата коли,кокер шпаниол,харесвам голдън ретрийвър и хъски,а смешни са ми дакелите(птиличат ми на ходещи салами "Закуска")

птици Харесвам колибритата(нищо че не съм виждала такова на живо),а изобщо не харесвам чайките и гларусите,защото според мен са нагли и безцеремонни птици,от най-ранна възраст са ме цапали с отпадната си продукция по дрехите !А и са ми чукали с човка по прозорците на стаята ми,от страх да не им взема чайчетата от покрива...гадни животни са ми :x

разстения Хммм...обичам боровинковия храст,както и малиновия.

цветяМагнолия,еделвайс и орлов нокът

шоколад Преди всичко бял шоколад, и оттам всякакви вариации-бял я ягоди или боровинки на Милка,бял с кокос пак на Милка.Обовавам и черен натурален шоколад-предпочитам такъв в бадеми.

емоции Искрената радост

човешки качества Ами...честност преди всичко,постоянство и упоритост

и защо? Знам ли ;)

Виждали ли сме се ? Не сме още
Какви книжки четеш? Защо?Чета предимно историческа(английска) или научнопопулярна литература,но харесвам както детски комикси от типа на Мики Маус,така и фантастика...каня се сега да започна с Тери Пратчет(ако имам време).Ааа...забравих да кажа-чета и препрочитам всички книги на Хари Потър...малко е детско,но ги обожавам :)

Какви филми гледаш? Защо? Напоследък моя приятел се опитва да ме зариби на някви ужаси,пълни с кървища,разпилени черва и тем подобни гадости.Аз не му се връзвам в повечето случай,ама все пак гледам с едно око и се мръщя.А иначе аз си харесвам много документални филми,специално заради тях си пуснах цифрова телевизия у нас,че да мога да гледам всички канали на Discovery Animal Planet и History.Кефя се и на комедийки,тук-таме и на някой по-сериозен филм.А и сериалчета си свалям-сега последната ми зарибявка е Prison Break :)

Какви картини харесваш? Защо?Ммм...никога не съм била някакъв ценител на този вид изкуство и затова и не мога да дам тук някакво компетентно мнение... :roll:

И каво мислиш за мен?Симпатяга си,предполагам и с голямо чувство за хумор :)
После да питам ли още?Питай,няма се сърдя ;)
Изображение
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

rogertaylor

1.Кога ще се женим? Ами айде да е след Нова Година,че да можем да се опознаем преди това,не искам да си повтарям грешката като брака ми със Smoking Miro,той ме прелъсти,направи ми 3 деца(и 4-то на път),след това изчезна,появи се пак и накрая ме изостави окончателно. :diabloanifire:

2.Кога ще консумираме брака? Не и преди сватбата,не искам да поемам рискове....ти се опита да ме съблазниш по скайп,някакви офертички ми предложи,ама аз съм БЕТОН :mrgreen:

3.Любовника ти ще спре ли форума по този случай? Нека се опита ;)
Изображение
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

Kristo

1. Похвали специалността си и какво ти харесва в нея? Едва 2-рата година,след като завърших гимназия,узрях за идеята да уча туризъм.След дълги перипетии успях да вляза в СУ тази специалност.Харесва ми да общувам с различни хора от други държави,да обменям опит,да пътувам,да разглеждам различни места и хора,да уча чужди езици.Всичко това ме подтикна да запиша туризъм,не съжалявам за избора си.

2. Кое е последното предизвикателство, което прие и успя ли в него? Хмм...предстои ми изключително предизвикателство,което аз сама си поставих преди наколко месецаСвързано с (дай Боже)бъдещата ми работа..надявам се да свикна бързо,да навляза в нещата и да се спрвям добре :)

3. Любим футболист?От футбол нищо не разбирам....знам само,че съм от Байерн Мюнхен :lol: (защото приятеля ми е върл фен на отбора и председател на фенклуба на Баварците в България).Иначе за футболист-наистина нямам любим :?

4. Какво е за теб Съдбата Според мен всеки сам си кове съдбата,защото всяко едно малко нещо,една малка случка може да преобърне света ти на 180 градуса.Може наистина да има някаква сила горе на небето (не говоря за Господ),която да определя това,което ни се случва.Но главно това зависи от нас хората и постъпките ни.

5. За какво съжаляваш от миналото си? Съжалявам,че не съм направила някои неща,а вече е много късно за това.Съжалявам,че се скарах с един човек,на който много държах,но мисля,че е късно за прошки.

6. Какво ти е мнението за порочната практика за отглеждането на деца-войници?Това е в разрез на всички Божии закони.Независимо дали го наричаме Аалах,Буда или Христос,Бог е само един на Земята и той проповядва мир и разбирателство между хората.Отглеждайки и възпитавайки деца камикадзета,терористи и войници,родителите противоречат на всичко свято на този свят,вредят на самите себе си.Агресията,която внедряват в умовете на дечицата си,ще разруши света ни някой ден...винаги съм казвала,че унищожението няма да е от външни сили(метеори,сблъсъци с други планети,угасване на Слънцето и т.н.),а ще дойде от самите нас.Тези войни,предизвикани от агресия,от стремеж за доминиране над по-слабите,от стремеж за забогатяване чрез нефт и тн. ще ни довърши.... :evil: :evil: :evil:

7. Как би се писала, ако не беше Арменка? Хммм..може би щях да се кръстя Зеленоока котка или просто Котка :alien:

8. Любим варненски рапър? Валъо Кита :mrgreen:

9. Какво ти е мнението за Коцето Калки? Голям талант,но за съжаление вече почти залязващ...

10. Какво е мнението ти за нео-метъла и неговите идеини послания сред младите радатели за свобода? Ох,не ме питай за нео-метъл,защото разбирам точно толкова,колкото и някои други съфорумци от нещо друго,освен Анелия,Гергана,Петкана и Драгана :twisted: (няма да казвам имена,защото ще трябва да отварям работа на модераторите да ме трият ) :twisted: Слушам си чат-пат някоя баладка на Nightwish,Metallica и по някое избухващо парче на ACDC и толкоз.

11. Вярваш ли в любовта за цял живот? Да,твърдо.

12. Помниш ли за какво ми се извиняваше преди време по скайп? Ами май нещо моя господин се беше разбеснял пак,че си пиша с тебе и аз после се чудя как да се извинявам.Кво да се прави-арменска му работа-малко са ревниви(в което няма нищо лошо,ако е в малки дози ;) )

13. (...) Какво е мнението ти за мен?Много спамиш,бе човек !!!!Кога спиш,кога учиш,кога ядеш...кой каквото прави,Кристо все у форумо :lol: Абе готин си,няма ми се връзваш ;)
Изображение
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

Sanctus Espiritus

Наистина ли си арменка? Не,истината е,че нямам и грам арменска кръв в себе си.Пиша се така,защото много обичам арменски народ.Имала съм и имам щастието да познавам доста арменци(пришълци от Ереван и изобщо Армения) и такива,които са родени и израстнали тук.Като цяло са много духовити,интелигентни и забавни.Тук не говоря за мъже,а и за жени....
Изображение
Аватар
Sanctus Espiritus
Драскач

АРМЕНКА написа:Sanctus Espiritus

Наистина ли си арменка? Не,истината е,че нямам и грам арменска кръв в себе си.Пиша се така,защото много обичам арменски народ.Имала съм и имам щастието да познавам доста арменци(пришълци от Ереван и изобщо Армения) и такива,които са родени и израстнали тук.Като цяло са много духовити,интелигентни и забавни.Тук не говоря за мъже,а и за жени....
E, cool! :bom: На същото мнение съм, а и имам радостта да имам малка част арменска кръв. 8)
Гледала ли си "Чифликът на чучулигите"? :(
"Freedom lies at the heart of my willingness to lose everything." Alanis Morissette
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

Tanparmaiel

Харесваш ли българска музика? Ако да - дай примери.Дамм,харесвам "Остава","Пиф",Графа,Мария Илиева и "Мастило"

Любим български град? Варна,Пловдив и Казанлък :) !.Варна-защото е един много романтичен,красив морски град,в който съм имала щастието да се родя и живея до 18 годишната си възраст. Пловдив-уникален град,пълен с дискотеки и кръчмета(особено в Стария град),изпълнен с жизнерадостни и млади хора,весел град :)Казанлък-страшно подреден,чист и насаден с много цветя и дървета град,та дори и да е толкова малък.Добри и работливи и гостоприемни хора.

А чужбински? Прага и Истанбул :drunken: :drunken: :drunken: Прага- културен град,столица на Чехската република,културен и музикален център,има адски много забележителности а гледане(няма да изпадам в подробности). Истанбул,ах Истанбул-нямам думи тук...каквото и да кажа ще е малко..... :drunken: :drunken: :drunken:

Имаш ли mp3 player и ако да - какъв е и каква музика има на него?Дам,имам на телефона си,който е някъв спешъл предназначен за музика,доста хубав звук вади.В него имам адски разнообразна музика-като се почне от албума на Vangelis-Conquest Of Paradise,през AC/DC,Timbaland,и чак до автентична ориенталска музика Orient Expressions (подчертавам-това не е чалга или поп-фолк,това е нещо като chill-out style ;))

Радио слушаш ли? Кое? Дамм..."Ретро радио","Радио 1" и "Мелъди"

Любимо заведение? Пицария Godzilla във Варна,едно клубче "Retro Cafe"пак там,тук нямам такова засега

Секс на тъмно или на светло? Хмм...зависи от случая...ако е по-романтично-на тъмно,ако ще се палавее-да живее светлината :twisted: :twisted:

Мнението ти за френската любов е? Чудеснен начин да покажеш на любимия си,че искаш да му доставиш удоволствие :) :twisted:
Изображение
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

Sanctus Espiritus написа:
АРМЕНКА написа:Sanctus Espiritus

E, cool! :bom: На същото мнение съм, а и имам радостта да имам малка част арменска кръв. 8)
Гледала ли си "Чифликът на чучулигите"? :(
Не,не съм гледала филма :(За какво става въпрос :)
Изображение
Аватар
Sanctus Espiritus
Драскач

АРМЕНКА написа:Не,не съм гледала филма :(За какво става въпрос :)
Ами за турския геноцит над арменския народ... :roll:
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

Sanctus Espiritus написа:
АРМЕНКА написа:Не,не съм гледала филма :(За какво става въпрос :)
Ами за турския геноцит над арменския народ... :roll:
Гледала съм документални филми именно на тази тематика,ама специално този не съм :oops:
Изображение
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”