Кого бихте искали за ruler of the world??? :)

Архив на всички останали категории.
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

^PrincessA^ написа:
Berserker написа: ... ранга--- истинска повелителка примерно..... :D
Тоя ранг ми звучи леко садо-мазо :lol:
абе аз правех аналогии с "Пла...Властелина на пръстените", но много ми допада начина ти на мислене :lol: :lol: :lol:
Crematory написа: Важното е да ни е хубаво , заедно, господарке :lol: :lol: :lol:
ауу...сега разбирам защо са му на Lord de Sword две катани :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
иначе ми допадате за рулърки, в този ред на мисли, Crematory--една планетка за мене може ли??? :wink:

п.с. Боромир е неколкократно номиниран, интересно ми е как ще делите властта... :D
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Berserker написа: Боромир е неколкократно номиниран, интересно ми е как ще делите властта... :D
Благодаря коленопреклонно на тези, които са ме избрали :wink:
Аз бих посочил доста хора, които познавам - двете Принцеси - едната с ранг "истинска" и тази на Абу-Симбел, кака модератор Крематори - която мъдро и справедливо управлява своя малък сплотен народ от спам...от форумци, де, маз-маз 8), Паган, с когото споделяме някои общи идеи за историята и бъдещето и не на последно място Винтерсорг, който ще осигури достатъчно жито за всички :wink:

Колкото до деленето на властта, аз искам само титлата "Император, баща и бог на народите, светъл крайъгълен камък на добродетелта, праведен съдия на несретните и суров отмъстител на изменниците, защитник на слабите и брат на силните, владетел на земята и водите, воин и съзидател на мир и благодат" + обожествяване приживе :lol: , а към политическата и икономическа власт нямам претенции, вярвам, че ще се справите :D
Изображение
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

нека позная..скромността ти е най-голямата и изявена добродетел :wink:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

ИМЕННО
:wink: 8)

СКРОМНОСТТА КРАСИ ЧОВЕКА :lol:
Изображение
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

зна4и си неустоим :love10:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

:oops:

аз съм неустоим не само поради извънредната си скромност, но комплиментът ти ме кара да се :oops: още веднъж
Изображение
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър

Мнение от Berserker »

creed написа:зна4и си неустоим :love10:
Long live Боромир I Неустоими - Император, баща и бог на народите, светъл крайъгълен камък на добродетелта, праведен съдия на несретните и суров отмъстител на изменниците, защитник на слабите и брат на силните, владетел на земята и водите, воин и съзидател на мир и благодат

ихаааа.....е това е ruler!!!
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

Boromir написа::oops:

аз съм неустоим не само поради извънредната си скромност, но комплиментът ти ме кара да се :oops: още веднъж
мога ли да се кандидатирам тогава за императрица хехехе
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

Berserker написа:
creed написа:зна4и си неустоим :love10:
Long live Боромир I Неустоими - Император, баща и бог на народите, светъл крайъгълен камък на добродетелта, праведен съдия на несретните и суров отмъстител на изменниците, защитник на слабите и брат на силните, владетел на земята и водите, воин и съзидател на мир и благодат

ихаааа.....е това е ruler!!!
до в4ера се прекланяше пред мен,изменник такув :wink: :roll:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Berserker написа: Long live Боромир I Неустоими
ооо, харесва ми :wink: Благодаря, чудесно звучи :D

кандидатурите за императрици се приемат с благодарност и готовност, но имайте предвид, драги дами, че моя милост е твърде претенциозен и има малка вероятност да има недостатъци, хехехе :wink: 8)
Изображение
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър

Мнение от Berserker »

creed,ти нали ще си императрица бе, пък и аз още в първия пост кандидатирах теб и Боромир, значи съм верен поданик и на двама ви, кандидатирам се за личен телохранител на Височествата , и без това никой не ме иска за ruler :cry:
:lol: :lol: :lol:

offtopic: 4естит ти аватар крийди, мн як!@
offtopic 2: сега слушам на Manowar-The Crown and the Ring,което май е точно по темата....хехе....поздрав за всички коронясани тук особи!!!
Последно промяна от Berserker на 20 Ное 2005, 12:00, променено общо 1 път.
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

Berserker написа:creed,ти нали ще си императрица бе, пък и аз още в първия пост кандидатирах теб и Боромир, значи съм верен поданик и на двама ви, кандидатирам се за личен телохранител на Височествата , и без това никой не ме иска за ruler :cry:
:lol: :lol: :lol:
е,императрица на императора добре зву4и :wink:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Берсерк, останах с впечатление, че на теб ти се властва в Норвегия - така че великодушно казвам - "бъди имперски наместник в Скандинавия и управлявай мъдро и с желязна ръка поданиците си от и чрез Божията и владетелската воля"

Така харесва ли ти? :wink:
Изображение
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър

Мнение от Berserker »

Boromir написа:Берсерк, останах с впечатление, че на теб ти се властва в Норвегия - така че великодушно казвам - "бъди имперски наместник в Скандинавия и управлявай мъдро и с желязна ръка поданиците си от и чрез Божията и владетелската воля"

Така харесва ли ти? :wink:
Ще бъда верен наместник forever на Негово Имперско Величество Боромир I Неустоими!!! Покорно Благодаря!!! Да живеййййй!!!! :lol: :lol: :lol:

п.с. Урааа!!! и аз ще рулвам!!!! :P :P :twisted: :twisted:
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

мерси Berserker;)
Императрицата на Sverige те приветства
Заключено

Обратно към “Други”