Вчера питах и портиерът каза, че до седмица ще са готови.Grethen написа: А...на тези,които са се настанили вече-дадоха ли ви карта,за да си отключвате на входа(поне 42б,но може и др блокове да са така)...???Или всеки път портиерът ще ни отваря
Относно общежитията
-
Мърла
- В началото бе словото
Re: Относно общежитията

If I was emotion I would be intense
-
AngelOfSorrow
- В началото бе словото
да попитам и нещо друго...в 42б съм приет, утре отивм ще се записвам...има ли някакви гаражи, може и подземни...имам два мотора, къде мога да си ги държа наоколо
- windinthetank
- В началото бе словото
Добре де, едно нещо не можах да разбера: има ли вариант, другото лято, живот и здраве, когато се подава молба за общежитие да се посочи, че студентът иска да си е в същата стая? Защото да правиш основни ремонти и после да се преместиш някъде другаде е безсмислено.Borderline написа:sandinmyshoes написа: Успех и на вс, които са решили да ремонтират
Също още един въпрос - тези карти, които трябва да получим, са със снимка, нали? Някой проверява ли дали снимката съответства с човека? В смисъл, ако реша да не си ползвам общежитието и го дам на една позната, тя ще може ли да си влиза необезпокоявано с тази карта?
Wind is bisexual because it blows everyone!!!
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
В молбата за общежитие си пишеше - Ползвал съм еди коя си стая, и отметка 'желая да получа същата стая', но дали ще ти уважат молбата е друг въпрос. 
И аз най-после се настаних.Бях настанена в 41А,но стаята беше
Все едно някакви животни бяха живяли там.Ужасно мръсна....нямам думи.Понеже с едно момиче бяхме писали да сме заедно,но не ни бяха сложили,оказа се,че жената,която ни е записвала е допуснала нещо грешка и за мой и нейн късмет,защото и нейната стая е била ужасна,ни преместиха,та сега сме в 50А,стаята е много приятна,май не се е пушело там скоро,балатумът е нов,тапетите запазени,много чистичко,като си я пооправим малко ще стане супер.Столовете и бюрата са старички,но това е нормално,поне не са счупени.Изобщо съм много доволна. 
-
кой повика кой почука
- Драскач
* Blood Countess: Мнението бе изтрито поради нарушение на точка 5 от Правилника за ползване на раздела!
Кой повика, кой почука, внимавай, това ти е втора изцепка за днес!
5. Забранява се пускането на теми за търсене на фиктивни съквартиранти и всякакви измами от сходен тип! Всичко подобно ще бъде изтрито!

- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ходихме да си пренасяме багажа и да разместваме стаята и се оказа, че с малко по-пространтвена мисъл, дори и в стаите тройки може да се намери място за всичко. Имаме три легла, три бюра, шкаф, шкафчето на съквартирантката и маса в стаята без да има нужда нищо да се обикаля и прескача и дори имаме празно пространство+място за хладилник
Много сме доволни, супер ще ни стане
Освен това от две скапани и едно здраво, направихме две здрави легла 
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
* Всички мнения извън темата бяха изтрити!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
кой повика кой почука
- Драскач
аз не мамя, просто искам да си поговорим, интересно ми е защо тези хора искат да се откажат, не съм казвал че искам да им взимам стаите, така че нищо не съм нарушилкой повика кой почука написа:* Blood Countess: Мнението бе изтрито поради нарушение на точка 5 от Правилника за ползване на раздела!5. Забранява се пускането на теми за търсене на фиктивни съквартиранти и всякакви измами от сходен тип! Всичко подобно ще бъде изтрито!

-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да бе, а аз съм Феята на зъбките.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
-
кой повика кой почука
- Драскач
значи ми дължиш доста кинтиBlood Countess написа:Да бе, а аз съм Феята на зъбките.

абе хора,имам едно питане
някой знае ли как стоят нещата с хотелските начала?знам,че е между 10 и 15лв на вечер,но ми казаха,че в ремонтирания 8-ми блок цената за един месец е 150лв без консумативи.вярно ли е това?защото то на пактика излиза по-евтино,а условията са по-добри и малко странно ми се стори...благодаря предварително 
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 30&t=11907
Ето темата, в която може да говорите на воля за това
. А иначе мисля, че се плаща по 6 лева на нощувка, но не знам подробности.
Ето темата, в която може да говорите на воля за това
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
3 наема депозит! Абе тия луди ли са???

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ох,този депозит ми взе здравето.
Като се нанасях в края на септември, платих семестриален депозит, мислех, че друг няма да плащам.
Онзи ден отивам да си плащам наема за месеца, като очаквам да дам най-много 40 лева, а те ми викат:"81".
Имах 90 лева точно, останах без пари, супер тъпо се получи. Гаранционен депозит, семестриален, дано няма още изненади...
Като се нанасях в края на септември, платих семестриален депозит, мислех, че друг няма да плащам.
Онзи ден отивам да си плащам наема за месеца, като очаквам да дам най-много 40 лева, а те ми викат:"81".
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.