А някой знае ли дали може примерно някой да се настани на общежитие, но друг да живее там и да плаща?
Регионално развитие и политика
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
Re: Здравейте, колеги!
То и аз имам приятелка, която е приета, но ще излиза на квартира.. затова даже си мисля, че всички би трябвало да настанят. И какви са тия глупости, че няма второ класиране? Смисъл.. май не си се осведомила правилно. То ако няма второ половината студенти ще са на улицата така като гледам.
А някой знае ли дали може примерно някой да се настани на общежитие, но друг да живее там и да плаща?
If a man and an animal have spilled each other's blood, they become one!
- sweetness
- В началото бе словото
Аз да попитам някой знае ли дали ще излезе програмата ни на сайта? 
Приятели ефектни - предатели перфектни
- Tutulinka
- В началото бе словото
- Специалност: RRP
- Курс: четвърти
Не се надявайте на програма в сайта ... , би трябвало другата седмица да я изкарат на втория етаж на таблото ни в университета,но и това не е сигурно . С нашата програма просто винаги си е така малко несериозно 
- sweetness
- В началото бе словото
Хммм добре. За най-сигурно като започнем. А като почнем пак ли на таблото на 2-рия етаж да си я видим?
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Да. Въобще хвърляйте по един погед на таблото, ако има някакво съобщение, свързано със занятията, там залепват бележки.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

- denitsa
- В началото бе словото
Re: Регионално развитие и политика
Абе моля ви се някой да ми каже от нашата специалност после какво може да се работи....чееее баби лели чичовци роднини само тва ме питат и аз нз какво да им кажа
Мнннн ми писна от такива въпроси ей
Доста малко остана кво ще кажете
Доста малко остана кво ще кажете
Само да се вмъкна с 2 глупави въпроса - откриването от колко часа е и дали има вариант програмата да излезе по рано,че на телефона на ГГФ никой не вдига

The only way to get rid of a temptation is to yield to it. Resist it, and your soul grows sick with longing for the things it has forbidden to itself.
- Tutulinka
- В началото бе словото
- Специалност: RRP
- Курс: четвърти
Кажи им , че няма точно определни неща , които да работиш после.Просто каквото си искаш ще работиш ,какво е това сега :> ( и свързано с което и да е от нещата , които учим - а те са хубави , така че имаш не малка възможност да работиш нещо хубаво ) . Кажи им ,че така и така никой не го знае това като влезе в университета , защото после някои си работят и др неща ! 
А с тая програма , какво сте се запритеснили , ако е излязла преди 1-ви окей , ако излезе на 1-ви пак си е окей, така и така на 1-ви никой не учи и на никой не му дреме! Ако има нещо то и даскалите няма да са там .. първата седмица си е малко тралала.Но все пак би трябвало да е излязла преди 1-ви
Откриването в аулата май беше от 11 , ама за да влезеш в нея тр да отидеш в 9
)) а това е напълно безсмислено , та по-добре се организирайте от тука вс които се запознахте и се вижте някъде преди 13ч , че тогава май е на специалността някъде откриването и на ггф-то , ама не съм толко сигурна 
А с тая програма , какво сте се запритеснили , ако е излязла преди 1-ви окей , ако излезе на 1-ви пак си е окей, така и така на 1-ви никой не учи и на никой не му дреме! Ако има нещо то и даскалите няма да са там .. първата седмица си е малко тралала.Но все пак би трябвало да е излязла преди 1-ви
Откриването в аулата май беше от 11 , ама за да влезеш в нея тр да отидеш в 9
- denitsa
- В началото бе словото
а как да разберем със сигурност от колко часа е ?
-
castelo
- Флъдзила
Е в канцеларията трябва да знят. При нас мисля, че в Аулата беше от 11. Аз се лепнах за едни попове, на които всеки правеше път и така успях да се добера до входа на Аулата. Страшна блъсканица е. Тъй като сте първи курс, ако се вмъкнете вътре, може и да ви е интересно. Следващите години въобще няма да ви вълнува. След това в 13 ч. ни събраха всички първокурсници от ГГФ в 249. зала.

- sweetness
- В началото бе словото
Мерси, castelo , много беше изчерпателен

- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Аз вече почвам обратното броене..остана ни седмица само :Р Я кажете да се радвам ли че почваме?
- sweetness
- В началото бе словото
Ми аз лично се радвам, все пак това ми беше първо желание и мисля че ще ни е много яко
-
castelo
- Флъдзила
Радвайте се естествено! Нова среда, нови хора, естествено и нови предизвикателства. И нека не забравяме - студентски живот, ах, сладък живот...