1. Кое чувство изпитваш най-често и кое най-силно? Ми напоследък тъга и разочарование най-често усещам, но не се сещам за чувство, което да ми е непознато.
2. Какво ги предизвиква? Всичко. Лесно се афектирам, лесно се поддавам на влияния и съм емоционална.
3. Ако можеш да се превърнеш в животно би избрала птица, но кое е животното което най-много харесваш или винаги си искала да имаш и защо? Конете са много благородни и величествени животни и са мнооого красиви и винаги съм ги харесвала много. Харесвам и кучета и котки, и мишоци разни, и зайци... Абе обичам животните много
4. Щом си фен на Хари Потър, покажи ни някое заклинание? Абра-кадабра!
5. Защо избра точно това? Защото е забавно и се надявам някой да се шашне поне мъничко
6. Фантазираш си, това е хубаво, но за какво по-точно? Сподели с нас една от твоите фантазии?
7. А за какво си мечтаеш? За... задоволеност - щастие, мир, спокойствие, любов, успех...
8. Ми на вълна Пратчет: Любима книга? Любим персонаж? "Еманципирана магия" и "Дядо Прас" от малкото прочетени май най-много ги харесах, а най-готиният персонаж е Смърт на Мишките
А мнението ти за (харесват ли ти и защо):
Ваймс
Ветинари
Вещиците (По отделно)
Магиосниците и Ринсуинд
Двуцветко
Монасите на времето и Лу Сце
Смърт, Алберт и Сюзън
Нак Мак Фигъл
9. Продължаваме с Пратчет: Ако беше от "Света на Диска" къде би живяла, каква би била расата ти, и къде би била(гилдия, стража, невидим университет...) Ох, аз нямам място в Света на Диска
10. Дано не ти досадих и дай идея за следващите ми въпроси? Много ми е приятно даже, макар че доста се затруднявам от тези литературни въпроси