Размисли и страсти с Tanparmaiel

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Tanparmaiel
Танцуващия с клавиатури
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Размисли и страсти с Tanparmaiel

Мнение от Tanparmaiel »

gogigagagagigo,

1. Кое чувство изпитваш най-често и кое най-силно? Ми напоследък тъга и разочарование най-често усещам, но не се сещам за чувство, което да ми е непознато.
2. Какво ги предизвиква? Всичко. Лесно се афектирам, лесно се поддавам на влияния и съм емоционална.
3. Ако можеш да се превърнеш в животно би избрала птица, но кое е животното което най-много харесваш или винаги си искала да имаш и защо? Конете са много благородни и величествени животни и са мнооого красиви и винаги съм ги харесвала много. Харесвам и кучета и котки, и мишоци разни, и зайци... Абе обичам животните много :albino:
4. Щом си фен на Хари Потър, покажи ни някое заклинание? Абра-кадабра! :mrgreen:
5. Защо избра точно това? Защото е забавно и се надявам някой да се шашне поне мъничко :mrgreen:
6. Фантазираш си, това е хубаво, но за какво по-точно? Сподели с нас една от твоите фантазии?
7. А за какво си мечтаеш? За... задоволеност - щастие, мир, спокойствие, любов, успех...
8. Ми на вълна Пратчет: Любима книга? Любим персонаж? "Еманципирана магия" и "Дядо Прас" от малкото прочетени май най-много ги харесах, а най-готиният персонаж е Смърт на Мишките :mrgreen:
А мнението ти за (харесват ли ти и защо):
Ваймс :arrow: Още съм в началото на "Въоръжени мъже" и нямам добре изградена представа за него.
Ветинари :arrow: Не ми харесва, защото е много много студен :?
Вещиците (По отделно) :arrow: Не мога по отделно, всичките са мнооого печени и забавни бабки :mrgreen: По-готини са от следващите в списъка.
Магиосниците и Ринсуинд :arrow: Бездарници :lol: Ама са много забавниии! Страхотна карикатура са.
Двуцветко :arrow: Мии... ни нам :|
Монасите на времето и Лу Сце :arrow: Ами и те са иронични, но и симпатични образи (ако нещо не ги бъркам де)
Смърт, Алберт и Сюзън :arrow: Смърт ROCKS MY WORLD :mrgreen: Толкова абсурдно положителен образ просто няма другаде! Алберт ми е противен малко, но who cares. Сюзън пък направо ми е идеал за женски образ 8) Толкова е точна...
Нак Мак Фигъл :arrow: За този не помня да съм чела нещо :o
9. Продължаваме с Пратчет: Ако беше от "Света на Диска" къде би живяла, каква би била расата ти, и къде би била(гилдия, стража, невидим университет...) Ох, аз нямам място в Света на Диска :roll: Никъде не се виждам да седя добре. Или айде, ше се гаджосвам с Коен Варварина 8) :lol:
10. Дано не ти досадих и дай идея за следващите ми въпроси? Много ми е приятно даже, макар че доста се затруднявам от тези литературни въпроси :roll:
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

За моя беда, аз като бъдещ фиолог от математика не разбирам, тъй че ще продължавам с неща, за които вече имам поне бегли познания...

Анимация:
1. Любима пълнометражен анимационен филм, ако смяташ, че не съм го гледал ми дай ревю :wink:
2. Любим сериен анимационен филм? И за него разкажи :mrgreen:
3. Защо тези два филма?
4. Cartoon Network или Fox Kids?
5. Още ли гледаш анимациики по тези телевизии?
6. Кои ти харесват, а ако отговора е не на предишнят въпрос, то кои ти харесваха

:mrgreen: :alien: :bounce:
А тези са просто така (искам да минем Бетоновото по страници)

Малка пластика харесва ли ти ?
А мойта малка пластика?
Виждала ли си творчеството ми ?
Знаеш ли от какво са миниатюрките ми ?
Ако не, заинтересувах ли те ? :D
Как се казвам?
Кажи ми ника 10 пъти много бързо и сподели дали си се справила с преплитането на езика?

А да на следващата сбирка те искам да присъстваш :D
Ще е забавно :mrgreen:
My will be done!!!
Аватар
Tanparmaiel
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от Tanparmaiel »

gogigagagagigo,

Анимация:
1. Любима пълнометражен анимационен филм, ако смяташ, че не съм го гледал ми дай ревю :wink: Ice Age не може да не си го гледал! Ако не си - (fubar) Какво ревю да правя, то е ясно, че това е най-яката анимация! Много ми харесва хуморът и героите, и графиката, и сюжетът... :bounce:
2. Любим сериен анимационен филм? И за него разкажи :mrgreen: Сериен... Family Guy? Бруталната простотия, абсолютната идиотщина, адската гавра... Чувала съм, че е забранен за деца под 16 години :lol: Иначе като малка много гледах Спайдърмен и... Волтрон :lol: а като още по-малка - Костенурките нинджа, от които обаче и една серия не помня :/
3. Защо тези два филма? Ааа, не са два, повече са :P Защото... защото... ами най-много ми допадат, нали за любими ме питаш... (пелтеча пак, сори :/)
4. Cartoon Network или Fox Kids? Нямам кабелна :roll:
5. Още ли гледаш анимациики по тези телевизии? Не, аз по принцип телевизия почтни не гледам.
6. Кои ти харесват, а ако отговора е не на предишнят въпрос, то кои ти харесваха? Амиии... аз като не знам какво дават... :? Преди по bTV даваха някакви детски от Fox Kids. Имаше едно образователно - Семейство Защо Защо с едно бебе :lol:

:mrgreen: :alien: :bounce:
А тези са просто така (искам да минем Бетоновото по страници) Хъхъъъ :mrgreen: Да пиша всеки отговор в отделен пост?

Малка пластика харесва ли ти ? Кое? :|
А мойта малка пластика? Ами не знам :?
Виждала ли си творчеството ми ? Не съм, къде да гледам?
Знаеш ли от какво са миниатюрките ми ? Нямам ни най-малка представа.
Ако не, заинтересувах ли те ? :D Дааа!
Как се казвам? И това не знам, съжалявам :roll:
Кажи ми ника 10 пъти много бързо и сподели дали си се справила с преплитането на езика? Mission Impossible. А ти моя ник можеш ли да го кажеш бързо 10 пъти, а? ;)

А да на следващата сбирка те искам да присъстваш :D Ще е забавно :mrgreen: Може бии, не обещавам : )
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Добре поне тогава виж тази и си кажи мнението :D
Прикачени файлове
100_0411.jpg
100_0411.jpg (55.34 KiB) Преглеждано 286 пъти
My will be done!!!
Аватар
Tanparmaiel
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от Tanparmaiel »

Аааа, т'ва е мнооого готиноо :D Суперрр!
Искам още да видя :bounce:
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Нямам хубави снимки, но на следващото събиране с удоволствие
Прикачени файлове
100_0345.jpg
100_0345.jpg (48.77 KiB) Преглеждано 275 пъти
100_0440.jpg
(69.5 KiB) Свалено 231 пъти
100_0378.jpg
100_0378.jpg (49.48 KiB) Преглеждано 274 пъти
My will be done!!!
Аватар
Tanparmaiel
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от Tanparmaiel »

Ох, много са хубави : )))
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Киро, сваляй мацката на ЛС-та ;)

Ели, знаеш ли кой съм?
ние принципно не сме комуникирали особено много, ама провокиран от отговора ти към мартин
Имаш ли някакво мнение извън неутралното за мен?
Коя ти беше най-гадната учителка в даскало :P
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Ммм към Огледалото: Дай ми време първо да се запозная и не ме ревнувай :wink:
По темата:
1.Как спа и какво сънува?
:D :D :D
My will be done!!!
Аватар
Tanparmaiel
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от Tanparmaiel »

Smoking Mirror,

Ели, знаеш ли кой съм? Знам беее :mrgreen:
ние принципно не сме комуникирали особено много, ама провокиран от отговора ти към мартин
Имаш ли някакво мнение извън неутралното за мен? Мм, по-скоро не, защото наистина много много не сме общували и всичко, което знам за теб, съм го чувала от Марто или... Сиси :albino:
Коя ти беше най-гадната учителка в даскало :P Цветков! :x Още ме е яд на него как ме прееба с оценката по география в 10-ти клас ли беше, 9-ти ли... Иначе Класанова не я бива изобщо, много е зле.

gogigagagagigo,

Как спа и какво сънува? Кратко спах, защото снощи си легнах много късно, но спах безпаметно. Не помня нещо да съм сънувала, но това не е изключено.
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

1.В чий герой от "Хари Потър" виждаш себе си ?Защо?
2.Колко деца искаш да имаш един ден и какъв ти е идеала за мъж?
3.Маратонки какви обичаш да носиш?
4.А за мене какво мислиш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
Аватар
Tanparmaiel
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от Tanparmaiel »

АРМЕНКА,

1.В чий герой от "Хари Потър" виждаш себе си ?Защо? Честно казано в никой конкретно. Може би по някоя черта от характера от всеки герой да имам, но не мисля, че има някой, който да отговаря на моя характер.
2.Колко деца искаш да имаш един ден и какъв ти е идеала за мъж? 1-2-3 не повече и то след много време, ако имам стабилни доходи, хубаво жилище, бла бла...
А идеал за мъж нямам. И без това идеален мъж никога няма да намеря. Важно е да има взаимност във всичко и... оттам нататък нещата могат да се развиват по много различни начини.

3.Маратонки какви обичаш да носиш? Много обичам - това са най-удобните обувки :mrgreen:
4.А за мене какво мислиш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Изглеждаш ми готина забавна мацка 8)
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”