Общежитията на ФНПП
Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student
-
kukuxumususu
- В началото бе словото
Re: Общежитията на ФНПП
.. ама ми се струва че съм единственото момче тук... 
Това притеснява ли те?kukuxumususu написа:.. ама ми се струва че съм единственото момче тук...
„Да, това е една от най-големите тайни на живота: умението да лекуваш душата си с преживявания и да оставиш душата ти да те лекува от преживяванията.“ Оскар Уайлд
-
kukuxumususu
- В началото бе словото
незнам хахахаха но емотиконката ме плаши --}
...
Ние не хапем... многоkukuxumususu написа:незнам хахахаха но емотиконката ме плаши --}...
„Да, това е една от най-големите тайни на живота: умението да лекуваш душата си с преживявания и да оставиш душата ти да те лекува от преживяванията.“ Оскар Уайлд
-
kukuxumususu
- В началото бе словото
о боже! мраснички такива.. .. какви педагожки сте вие.. хахахаха шегувам сеее 
ХаХаХаХаХаХаХаХаХаХа къде си попаднал самоkukuxumususu написа:о боже! мраснички такива.. .. какви педагожки сте вие.. хахахаха шегувам сеее
-
svetlenceto
- В началото бе словото
- Специалност: na4alna i predy4ili6tna pedagogika
- Курс: първи
здравейте , а случаино някой да е в блок 50А

Аз,но ти дали не си моето Светле?svetlenceto написа:здравейте , а случаино някой да е в блок 50А![]()
-
svetlenceto
- В началото бе словото
- Специалност: na4alna i predy4ili6tna pedagogika
abselutno sam 
Писането на кирилица - задължително ! Ако си нямаш такава - ползвай кирилизатора на форума!!!!!!!!!!!!!!!!!!! от Pisobella
Писането на кирилица - задължително ! Ако си нямаш такава - ползвай кирилизатора на форума!!!!!!!!!!!!!!!!!!! от Pisobella
Хаха,супер,но айде да не спамим повече,търсим си третата съквартирантка.Блок 50А стая 704. 
- ivtorinka
- В началото бе словото
- Специалност: "Музика"
- Курс: втори
Хей,здравейте 
Аз съм в 41Б/ст.508 ако има някой с музикални (или психични) наклонности да заповяда
))Не знам как са другите блокове...и другите стаи,но моята е в сравнително добро състояние!Даже много добро!Чувала съм какви ли не чудесии за общежития и много ме беше страх да вляза,но се оказа,че стаята има нужда само от почистване,без никакъв допълнителен ремонт!Може би просто имах късмет! 
А ако има някой музикант във форума да се обажда...аз все още не познавам хората от моя курс (1-ви курс "Музика" ),но като гледам всички сте много свестни и забавни!
Поздрави от мен
Аз съм в 41Б/ст.508 ако има някой с музикални (или психични) наклонности да заповяда
А ако има някой музикант във форума да се обажда...аз все още не познавам хората от моя курс (1-ви курс "Музика" ),но като гледам всички сте много свестни и забавни!
Поздрави от мен
-
Adelina Asenova
- В началото бе словото
- Специалност: Специална педагогика
Здравейте!Има ли някой,който е от 42Б аз съм в този блок,стая 710 
- CrazyGoD
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
- Обратна връзка:
И в крайна сметка - където има места, там ли настаняват студентите от ФНПП или си има отделен блок? Колко е квотата за ФНПП?
Breve tempus aetatis satis longum est ad bene honesteque vivendum.
Не знам колко е квотата. Иначер останах с впечатление, че на първокурсници от ФНПП дават стаи в 41, 42, 17 и 50 блок най-вече.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.