Извинявам се за намесата...Рекох да погледна темата от любопитство, щот с Бетон сме се виждали на форум среща, но май тогава той беше малко по-различен (за непросветените - едно време Илиян беше върл апологет на СУ).
Направиха ми впечатление някои неща. Хора, вие в детската градина ли сте? Грам мозък имате ли? В осми клас се карахме за това кой слуша чалга и кой метъл, но хора на по 20 години, че и отгоре - да поставяте това в центъра на всяка дискусия...вие как сте??? Бетон преиграва наистина - не е нормално да не говори за нищо друго, освен за музикалните си вкусове. Но смятам, че и вие го провокирате, като въртите само тая лента. Незряло е. В крайна сметка всеки има своите вкусове и всеки слуша музика, но да го изтъкваме постоянно е просто смешно - говорете си за жени, за студентски живот, за коли, за политика, за спорт, по дяволите! Каква е тая чалга и тоя метъл?!
Бетоне, ти вземи се стегни и престани да ръсиш тия ревюта на фолк клубове и прочее - след като виждаш враждебната обстановка, защо продължаваш да се налагаш? Има си други форуми за изява на фолк-пристрастията ти.
А Роджър Тейлър и останалите хулители нека смекчат малко тона, щото не говори добре за обноските и интелектуалното им ниво. Може да са форумна управа, но аз съм тук малко по-дълго от доста хора и съм видял мноооого други да слизат славно и безславно от подиума. Не сте хванали господ за шлифера...

Освен това интересно дали на среща лице в лице ще са способни да използват същите обръщения към онези, които сега нападат виртуално...
Кристо, записваш си мненията, които някакви потребители са казали за теб във файл? Помисли над това малко повече, наистина