Относно общежитията
- tihi
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Курс: първи
Re: Относно общежитията
И аз съм в 41А, утре съм там. Имаше ли много хора с багаж? Приготвих някои неща, уж малко щяха да са, ама ми се струва, че изнясям къщата:)
спец. Информатика
"Аз знам, че нищо не знам, но има такива, които и това не знаят."
Сократ
Сократ
И аз съм в 41А,утре ще се настанявам,но аз все още няма да нося багаж.Надявам се да попадна в свястна стая,айде да си стискаме палци. 
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Стискам ви палци
И дано сте с изглед към 42Б, защото междублоковото пространство е по-приятно за гледане от кочината, която се вижда от другата страна
За багажа не знам...има ли вариант, ако стаята ти е зле, да идва някой да ти я пооправи? Защото, ако е така, по-добре не си изнасяй покъщнината засега, че само ще се чудиш къде да я завреш после...бе, знам ли...ако пък е хубава, ще съжаляваш, че не ги носиш сигурно...ти си реши
За багажа не знам...има ли вариант, ако стаята ти е зле, да идва някой да ти я пооправи? Защото, ако е така, по-добре не си изнасяй покъщнината засега, че само ще се чудиш къде да я завреш после...бе, знам ли...ако пък е хубава, ще съжаляваш, че не ги носиш сигурно...ти си реши
- Plastel
- В началото бе словото
- Специалност: История
Аз се записах още вчера. 18 бл.
Доколкото видях /но не съм го обикаляла от всички страни де/ дограма са сложили само на прозорците, които са в коридора. А, и са го боядисали на места, но само от външната страна
Аз малко се позамотах, че не си носех личната карта /студентската/ , но домакинката и така ме записа
Ако има някой, който не знае как да стигне до там-слиза на спирката след фантастико, и то дори от там се виждат да стърчат от другата страна на улицата в далечината едни високи блокове-е това са
Един съвет-вземете си препарат за дърво, че шкафовете са малко мръснички /в повечето стаи
Доколкото видях /но не съм го обикаляла от всички страни де/ дограма са сложили само на прозорците, които са в коридора. А, и са го боядисали на места, но само от външната страна
Аз малко се позамотах, че не си носех личната карта /студентската/ , но домакинката и така ме записа
Ако има някой, който не знае как да стигне до там-слиза на спирката след фантастико, и то дори от там се виждат да стърчат от другата страна на улицата в далечината едни високи блокове-е това са
Един съвет-вземете си препарат за дърво, че шкафовете са малко мръснички /в повечето стаи
Home Service
- tihi
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
Е, ще взема малко багаж, завивки, одеала, подобни неща. Надявам се да се засека с някоя от съквартирантките утре, да се запознаем, да уговорим това онова...
А за стаята, ще стискаме палци, какво да се прави.
А за стаята, ще стискаме палци, какво да се прави.
спец. Информатика
Сократ
Сократ
малко мръсничкиPlastel написа:Един съвет-вземете си препарат за дърво, че шкафовете са малко мръснички /в повечето стаи

PEOPLE ARE NOT PERFECT (EXCEPT WHEN THEY SMILE)!
- GENERALISIMUS
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно Инженерство (СИ)
А какво ще кажем за тоалетните? 
Същото, каквото и за вратите, душовете, столовете и пода.GENERALISIMUS написа:А какво ще кажем за тоалетните?

PEOPLE ARE NOT PERFECT (EXCEPT WHEN THEY SMILE)!
- GENERALISIMUS
- В началото бе словото
Yes, yes, има и по-зле от нас 
- jolly_f
- Да живей словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: втори
Лелееее това не може да е истина...
откъде са тези снимки??? Кой блок?
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
След снимките, които видях, съм изключително щастлива, че не съм приета в общежитие.

„Да, това е една от най-големите тайни на живота: умението да лекуваш душата си с преживявания и да оставиш душата ти да те лекува от преживяванията.“ Оскар Уайлд
- GENERALISIMUS
- В началото бе словото
Аз съм в 18ти. По думите на домакинката се очаква ремонт на блока тази учебна година, ама кога точно... остава само надеждата 
- Plastel
- В началото бе словото
- Специалност: История
И аз съм там, но стаята ми си е сносна. Аз за пореден път се убедих че е въпрос на стопанисване 
Единствено на вратата някой й се е ядосал...много
Успех с освежаването
Единствено на вратата някой й се е ядосал...много
Успех с освежаването
Home Service
Да, май наистина е въпрос на стопанисване... Душът обаче рулз просто!