Размисли и страсти с Tanparmaiel
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Размисли и страсти с Tanparmaiel
Айде да не е без хич
Здрастиии.... как сии.....?
та да:
1. Какво ти е мнението за Тимбаланд?
2. На колко хора от този форОн можеш да разчиташ при нужда? (изброй ги плс)
3. Откъде идва ника ти и как реално се казваш?
4. Какво учиш и кой курс си?
5. Какво е за теб Съдбата?
6. Опиши с 1 изречение, следните банди:
- Blur
- Faithless
- Groove Armada
- Gorillaz
- She Wants Revenge
- Tokio Hotel
7. Любим футболист?
8. Кога последно се целуна с някого? (тва е взето от друг форум бтв)
9. Опиши с песен следните форонци:
- Dimage
- Joker
- Мила
- Merces-Letifer
- renesanz
10. Кои хора би нарекла герои, според твоите критерии?
11. Любим сладкиш/захарно изделие?
12. Какво мислиш за Библията?
13. (традишънъл) Какво мислиш за мен?
Здрастиии.... как сии.....?
та да:
1. Какво ти е мнението за Тимбаланд?
2. На колко хора от този форОн можеш да разчиташ при нужда? (изброй ги плс)
3. Откъде идва ника ти и как реално се казваш?
4. Какво учиш и кой курс си?
5. Какво е за теб Съдбата?
6. Опиши с 1 изречение, следните банди:
- Blur
- Faithless
- Groove Armada
- Gorillaz
- She Wants Revenge
- Tokio Hotel
7. Любим футболист?
8. Кога последно се целуна с някого? (тва е взето от друг форум бтв)
9. Опиши с песен следните форонци:
- Dimage
- Joker
- Мила
- Merces-Letifer
- renesanz
10. Кои хора би нарекла герои, според твоите критерии?
11. Любим сладкиш/захарно изделие?
12. Какво мислиш за Библията?
13. (традишънъл) Какво мислиш за мен?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
1.Как би кръстила децата си, ако имаш тази възможност?
2.Какво мислиш за Феанор?
3.Обичаш ли да играеш "истината или се осмеляваш"?
4.А мафия?
5.Тъпи ли са Manowar според теб?
2.Какво мислиш за Феанор?
3.Обичаш ли да играеш "истината или се осмеляваш"?
4.А мафия?
5.Тъпи ли са Manowar според теб?
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- Tanparmaiel
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Ще пиша малко в зеленко, за да е по-ясно кои са моите реплики.
Kristo,
Здрастиии.... как сии.....? Здрастиии : ) Добре съм, благодаря. Ти как си?
та да:
1. Какво ти е мнението за Тимбаланд? Положително ми е мнението за него. Не че го слушам кой знае колко, но доколкото знам, добре си върти бизнеса и затова си заслужава уважението.
2. На колко хора от този форОн можеш да разчиташ при нужда? (изброй ги плс) О, не знам. Аз с никого от форума не съм близка. Познавам се с Methuselah, Smoking Mirror, Boromir & Jamesmagno, с които сме учили заедно, така че ги изброявам тях.
3. Откъде идва ника ти и как реално се казваш? Името ми е Елица, а никът ми се пръкна покрай сериозното ми увлечение по Властелинът на пръстените. Надълго и нашироко за историята съм писала тук.
4. Какво учиш и кой курс си? Уча Софтуерно инженерство във ФМИ (засега) и съм първи курс (все още). Стискай палци да се запища за втори до 2-3 седмици!
5. Какво е за теб Съдбата? Съдбата е нещо, в което вярвам само в моменти на отчаяние. Случайността и Съвпаденията са тези, в които наистина вярвам, те са Съдбата. (Защо ми задаваш сложни въпроси сега, чудя се какви умни неща да измизлям...)
6. Опиши с 1 изречение, следните банди: Ще се опитам да кажа по 1 изречение.
- Blur
Не съм ги слушала.
- Faithless
Много силна музика правят.
- Groove Armada
Само една песен знам от саундтрака на "Gone in 60 seconds", която става.
- Gorillaz
Интересен и оригинален проект, много хубави песни имат.
- She Wants Revenge
Не съм ги чувала даже.
- Tokio Hotel
Тези са символ на емо-културата или както се казва, но аз съм стара вече за такива неща.
7. Любим футболист? Нямам. Кристиано Роналдо. Или Бербатов. Или Павел Недвед. Или някой друг, нямам любим.
8. Кога последно се целуна с някого? (тва е взето от друг форум бтв) Петък срещу събота по някое време. Въобще не се гордея с това и не се радвам.
9. Опиши с песен следните форонци: С песен?! Олелеее... ама не ги познавам, рискувам да ги обидя без да искам!
- Dimage
Metallica - The Ecstasy Of Gold
- Joker
Royal Philharmonic Orchestra & Pink Floyd - On the Turning Away
- Мила
Moloko - Forever More
- Merces-Letifer
Tori Amos - Sweet The Sting
- renesanz
Foreigner - Blinded By Science
10. Кои хора би нарекла герои, според твоите критерии? Герои са тези хора, които напълно безкористно са помогнали на други хора в тежък момент.
11. Любим сладкиш/захарно изделие? Обичам сладолед и шоколад и всякакви други сладки неща. Имаше едни Holiday-ки, които обожавам. Да речем, че те са ми любими.
12. Какво мислиш за Библията? Не съм я чела, така че не мога да дам изчерпателно мнение. В чудеса не вярвам, така че не я смятам за достоверна. Сигурно съдържа някакви истини и добри съвети, но вероятно поне някои от тях са доста остарели и вече невалидни.
13. (традишънъл) Какво мислиш за мен? Изглеждаш ми луда глава и веселяк, слушаш музика, която ми допада, но си правиш прекалено много снимки, които не ми допадат.
Norwegian Wood,
1.Как би кръстила децата си, ако имаш тази възможност? Много е далечен евентуалният момент с децата и не съм мислила за такива неща. Предполагам бих избрала някое хубаво българско име...
2.Какво мислиш за Феанор? Знам, че е много драматичен образ, много силен герой с трагична съдба, но не съм дочела Силмарилион все още. : (
3.Обичаш ли да играеш "истината или се осмеляваш"? Обичам много, но не ми се е случвало от много време.
4.А мафия? Оо, и мафия обичам! Последния път станах най-масовият убиец в компанията (В
5.Тъпи ли са Manowar според теб? Защо да са тъпи, не са тъпи. Верно, че не съм ги слушала, но защо да ги обиждаме хората? Доколкото знам, много хубави концерти са направили специално тук в България и много са раздвали публиката.
Благодаря и на двамата за въпросите. : )
Kristo,
Здрастиии.... как сии.....? Здрастиии : ) Добре съм, благодаря. Ти как си?
та да:
1. Какво ти е мнението за Тимбаланд? Положително ми е мнението за него. Не че го слушам кой знае колко, но доколкото знам, добре си върти бизнеса и затова си заслужава уважението.
2. На колко хора от този форОн можеш да разчиташ при нужда? (изброй ги плс) О, не знам. Аз с никого от форума не съм близка. Познавам се с Methuselah, Smoking Mirror, Boromir & Jamesmagno, с които сме учили заедно, така че ги изброявам тях.
3. Откъде идва ника ти и как реално се казваш? Името ми е Елица, а никът ми се пръкна покрай сериозното ми увлечение по Властелинът на пръстените. Надълго и нашироко за историята съм писала тук.
4. Какво учиш и кой курс си? Уча Софтуерно инженерство във ФМИ (засега) и съм първи курс (все още). Стискай палци да се запища за втори до 2-3 седмици!
5. Какво е за теб Съдбата? Съдбата е нещо, в което вярвам само в моменти на отчаяние. Случайността и Съвпаденията са тези, в които наистина вярвам, те са Съдбата. (Защо ми задаваш сложни въпроси сега, чудя се какви умни неща да измизлям...)
6. Опиши с 1 изречение, следните банди: Ще се опитам да кажа по 1 изречение.
- Blur
- Faithless
- Groove Armada
- Gorillaz
- She Wants Revenge
- Tokio Hotel
7. Любим футболист? Нямам. Кристиано Роналдо. Или Бербатов. Или Павел Недвед. Или някой друг, нямам любим.
8. Кога последно се целуна с някого? (тва е взето от друг форум бтв) Петък срещу събота по някое време. Въобще не се гордея с това и не се радвам.
9. Опиши с песен следните форонци: С песен?! Олелеее... ама не ги познавам, рискувам да ги обидя без да искам!
- Dimage
- Joker
- Мила
- Merces-Letifer
- renesanz
10. Кои хора би нарекла герои, според твоите критерии? Герои са тези хора, които напълно безкористно са помогнали на други хора в тежък момент.
11. Любим сладкиш/захарно изделие? Обичам сладолед и шоколад и всякакви други сладки неща. Имаше едни Holiday-ки, които обожавам. Да речем, че те са ми любими.
12. Какво мислиш за Библията? Не съм я чела, така че не мога да дам изчерпателно мнение. В чудеса не вярвам, така че не я смятам за достоверна. Сигурно съдържа някакви истини и добри съвети, но вероятно поне някои от тях са доста остарели и вече невалидни.
13. (традишънъл) Какво мислиш за мен? Изглеждаш ми луда глава и веселяк, слушаш музика, която ми допада, но си правиш прекалено много снимки, които не ми допадат.
Norwegian Wood,
1.Как би кръстила децата си, ако имаш тази възможност? Много е далечен евентуалният момент с децата и не съм мислила за такива неща. Предполагам бих избрала някое хубаво българско име...
2.Какво мислиш за Феанор? Знам, че е много драматичен образ, много силен герой с трагична съдба, но не съм дочела Силмарилион все още. : (
3.Обичаш ли да играеш "истината или се осмеляваш"? Обичам много, но не ми се е случвало от много време.
4.А мафия? Оо, и мафия обичам! Последния път станах най-масовият убиец в компанията (В
5.Тъпи ли са Manowar според теб? Защо да са тъпи, не са тъпи. Верно, че не съм ги слушала, но защо да ги обиждаме хората? Доколкото знам, много хубави концерти са направили специално тук в България и много са раздвали публиката.
Благодаря и на двамата за въпросите. : )
Последно промяна от Tanparmaiel на 17 Сеп 2008, 11:21, променено общо 1 път.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Хой, хой!
1. Коя черта от характера ти те е прецаквала най-много досега?
2. Кое е най-голямото животно, което си убивала досега?
3. Кое е последното нещо, което си искала да си купиш?
4. Къде купонясваш напоследък и с кой?
5. Колко души най-много си докосвала едновременно и кога?
6. Каква форма има гъбата, с която се къпеш?
7. Кое най-много те дразни в мен?
8. Удряла ли си някой - кога и защо?
9. Ходи ли на даскало днес?
10. KFC, McDonalds, Burger King или Мимас?
11. Кажи нещо странно.
1. Коя черта от характера ти те е прецаквала най-много досега?
2. Кое е най-голямото животно, което си убивала досега?
3. Кое е последното нещо, което си искала да си купиш?
4. Къде купонясваш напоследък и с кой?
5. Колко души най-много си докосвала едновременно и кога?
6. Каква форма има гъбата, с която се къпеш?
7. Кое най-много те дразни в мен?
8. Удряла ли си някой - кога и защо?
10. KFC, McDonalds, Burger King или Мимас?
11. Кажи нещо странно.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- Tanparmaiel
- Обратна връзка:
Хой, хой! Йо-хо-хо!
1. Коя черта от характера ти те е прецаквала най-много досега? Тъпата притеснителност!
Пречило ми е и това, че винаги съм се съобразявала с другите и все ми пука де'а!
2. Кое е най-голямото животно, което си убивала досега? Голяма дебела огромна тлъста хлебарка.
3. Кое е последното нещо, което си искала да си купиш? Ама те са много
Обувки и чанта. Днеска и за дънки си мислех. Също и бельо и козметика, но от тях вече си купих малко
4. Къде купонясваш напоследък и с кой? Не купонясвам напоследък
Не ми бъркай в раната
С няк'фи познати и приятели.
5. Колко души най-много си докосвала едновременно и кога? Нямам представа. Това е много странен и труден въшрос... Предполагам, че се е случило по време на масова лигня с поне 5 човека
Или в претъпкания градски транспорт?!
6. Каква форма има гъбата, с която се къпеш? Кръгла е
7. Кое най-много те дразни в мен? Много ти порасна работата и се наду и стана гъз.
И покрай това едно друго нещо, което не искам да споменавам тук
8. Удряла ли си някой - кога и защо? Удряла съм, макар че сигурно не е боляло много. На шега много народ е ял бой от мене, сигурно и ти също :Р Урдяла съм и вероятно изневеряващо гадже
Не съм, а ти?
10. KFC, McDonalds, Burger King или Мимас? Ъ. Нито едно от четирите, като даже последните две не съм ги опитвала. Нещо не си падам по тия fast food-junk food хамерикански долнопробни закусвални. Все пак най-много хамбургери в McDonalds съм изяла.
11. Кажи нещо странно. Нещо странно.
1. Коя черта от характера ти те е прецаквала най-много досега? Тъпата притеснителност!
2. Кое е най-голямото животно, което си убивала досега? Голяма дебела огромна тлъста хлебарка.
3. Кое е последното нещо, което си искала да си купиш? Ама те са много
4. Къде купонясваш напоследък и с кой? Не купонясвам напоследък
5. Колко души най-много си докосвала едновременно и кога? Нямам представа. Това е много странен и труден въшрос... Предполагам, че се е случило по време на масова лигня с поне 5 човека
6. Каква форма има гъбата, с която се къпеш? Кръгла е
7. Кое най-много те дразни в мен? Много ти порасна работата и се наду и стана гъз.
8. Удряла ли си някой - кога и защо? Удряла съм, макар че сигурно не е боляло много. На шега много народ е ял бой от мене, сигурно и ти също :Р Урдяла съм и вероятно изневеряващо гадже
10. KFC, McDonalds, Burger King или Мимас? Ъ. Нито едно от четирите, като даже последните две не съм ги опитвала. Нещо не си падам по тия fast food-junk food хамерикански долнопробни закусвални. Все пак най-много хамбургери в McDonalds съм изяла.
11. Кажи нещо странно. Нещо странно.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Здрасти и от мен
Ето редовните 10 ^^ ( които аз толкова си обичам :")
1.Какъв е човекът,който е в сърцето ти? ( без имена и подробности....просто ми го опиши така както го чувстваш :")
2.Какви книги обичаш да четеш ?
3.Кой ти е любимия автор? А негово любимо произведение и защо?
4.Ако можеше да се превръщаш в животно,в кое би избрал? И защо?
5.Комикси четеш ли?
6.Анимации обичаш ли?
7.Белотче цъкаш ли?
8.Рисуваш ли? А можеш ли да рисуваш?
9.Боровинки обичаш ли ? ( а да береш? ) А за гъбки ходиш ли?
10.Фантазираш ли?
1.Какъв е човекът,който е в сърцето ти? ( без имена и подробности....просто ми го опиши така както го чувстваш :")
2.Какви книги обичаш да четеш ?
3.Кой ти е любимия автор? А негово любимо произведение и защо?
4.Ако можеше да се превръщаш в животно,в кое би избрал? И защо?
5.Комикси четеш ли?
6.Анимации обичаш ли?
7.Белотче цъкаш ли?
8.Рисуваш ли? А можеш ли да рисуваш?
10.Фантазираш ли?

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- Tanparmaiel
- Обратна връзка:
Здрасти Pisobella,
1.Какъв е човекът,който е в сърцето ти? ( без имена и подробности....просто ми го опиши така както го чувстваш :") Уффф
Боря се да го разкарам от сърцето си, защото от много отдавна няма място там, но така и досега не съм успяла да го изгоня. Иначе е инат, избухлив и импулсивен. Жесток е, най-вече към мен. Не искам да изброявам многото му прекрасни качества.
2.Какви книги обичаш да четеш ? Приключенски романи. Определено и твърдо приключенски романи.
3.Кой ти е любимия автор? А негово любимо произведение и защо? Трудно ми е да отговоря. Най-голямо удоволствие съм изпитвала при четенето на "Граф Монте Кристо" и "Тримата мускетари" + продълженията на Дюма, "Хари Потър" на Дж.Роулинг, "Диви разкази" на Хайтов, "Дядо Прас" и всъщност всичко, което съм чела от Тери Пратчет, "Властелинът на пръстените" на Толкин... И още много има! Нямам най-любим автор : (
4.Ако можеше да се превръщаш в животно,в кое би избрала? И защо? Някоя птица бих избрала сигурно, защото много искам да усетя свободата на полета
5.Комикси четеш ли? Не. Като малка съм зачитала, но по много малко.
6.Анимации обичаш ли? Обичам да. Детски винаги съм обичала. Но и не само детски анимации де. Много са забавни (в общия случай) и разтоварват
7.Белотче цъкаш ли? Оо, цъкам с удоволствие. Много обичам да играя белот и не помня някога да ми е писвало, макар че сериозно маратони съм имала.
8.Рисуваш ли? А можеш ли да рисуваш? Драскам някакви неопределени неща, ако ми е скучно, но не рисувам. Не мога да рисувам - две еднакви черти не мога да направя!
Не обичам много боровинки. Обичам да бера и да похапвам само по някоя междувременно. За гъбки ходя нашите като се вдъхновят. Те много обичат, а аз им се подигравам на ентусиазма
10.Фантазираш ли? Да, фантазирам много повече отколкото трябва.
1.Какъв е човекът,който е в сърцето ти? ( без имена и подробности....просто ми го опиши така както го чувстваш :") Уффф
2.Какви книги обичаш да четеш ? Приключенски романи. Определено и твърдо приключенски романи.
3.Кой ти е любимия автор? А негово любимо произведение и защо? Трудно ми е да отговоря. Най-голямо удоволствие съм изпитвала при четенето на "Граф Монте Кристо" и "Тримата мускетари" + продълженията на Дюма, "Хари Потър" на Дж.Роулинг, "Диви разкази" на Хайтов, "Дядо Прас" и всъщност всичко, което съм чела от Тери Пратчет, "Властелинът на пръстените" на Толкин... И още много има! Нямам най-любим автор : (
4.Ако можеше да се превръщаш в животно,в кое би избрала? И защо? Някоя птица бих избрала сигурно, защото много искам да усетя свободата на полета
5.Комикси четеш ли? Не. Като малка съм зачитала, но по много малко.
6.Анимации обичаш ли? Обичам да. Детски винаги съм обичала. Но и не само детски анимации де. Много са забавни (в общия случай) и разтоварват
7.Белотче цъкаш ли? Оо, цъкам с удоволствие. Много обичам да играя белот и не помня някога да ми е писвало, макар че сериозно маратони съм имала.
8.Рисуваш ли? А можеш ли да рисуваш? Драскам някакви неопределени неща, ако ми е скучно, но не рисувам. Не мога да рисувам - две еднакви черти не мога да направя!
10.Фантазираш ли? Да, фантазирам много повече отколкото трябва.
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Ела днес на срещата
1. Изброй пет въпроса които не са ти зададени а очакваш да ги получиш?
2. Моля, отговори на гореизказаните въпроси.
3. С теб запознахме ли се лично?
4. И да копирам Христо, Какво впечетление съм оставил в теб?
5. Любим персонаж от "Властелинът на Пръстените" и "Хобитът", и защо?
6. Мнението ти за образа на Фарамир в книгата, не във филма?
7. Каква музика обичаш?
8.Има ли специална песен за теб, любима, която винаги да те разчувства ?
Съжалявам за клишетата сред въпросите
1. Изброй пет въпроса които не са ти зададени а очакваш да ги получиш?
3. С теб запознахме ли се лично?
4. И да копирам Христо, Какво впечетление съм оставил в теб?
5. Любим персонаж от "Властелинът на Пръстените" и "Хобитът", и защо?
6. Мнението ти за образа на Фарамир в книгата, не във филма?
7. Каква музика обичаш?
8.Има ли специална песен за теб, любима, която винаги да те разчувства ?
My will be done!!!
- Tanparmaiel
- Обратна връзка:
gogigagagagigo,
Ела днес на срещата
Някой друг път може би 
1. Изброй пет въпроса които не са ти зададени а очакваш да ги получиш? Хехе, ами аз не очаквах толкова много въпроси всъщност
3. С теб запознахме ли се лично? Не, не мисля. Освен ако се познаваме без да знам ника ти във форума. ; )
4. И да копирам Христо, Какво впечетление съм оставил в теб? Ами... положително
Не съм забелязала с нещо да ме дразниш, но си признавам, че в този форум не познамвам много добре хората и нямам съвсем точно изградено мнение за никого.
5. Любим персонаж от "Властелинът на Пръстените" и "Хобитът", и защо? Леголас много ясно!
хъхъъ, не, Гандалф е по-по-най-във всяко отношение май
6. Мнението ти за образа на Фарамир в книгата, не във филма? Ох, много са ми сложни вече тези въпроси за ВнП, доста съм го позабравила
А Фарамир във филма е много по-слабо развит като образ и все пак от там ми е оставил повече впечатления. Сигурно защото доста пъти съм гледала филма, а съм чела книгата само веднъж. Та, по-благороден и... мъдър ми се струва че беше... Не, стига съм се излагала с некомпетентност.
7. Каква музика обичаш? Всякаква музика обичам, по-точно от всичко по малко, за да има за всяко настроение.
8.Има ли специална песен за теб, любима, която винаги да те разчувства ? Има няколко такива, но сега се сещам само за Tina Turner - When The Heartache Is Over и Destiny's Child - Emotions
Много са си хубави въпросите даже! Благодаря за вниманието : )
Ела днес на срещата
1. Изброй пет въпроса които не са ти зададени а очакваш да ги получиш? Хехе, ами аз не очаквах толкова много въпроси всъщност
3. С теб запознахме ли се лично? Не, не мисля. Освен ако се познаваме без да знам ника ти във форума. ; )
4. И да копирам Христо, Какво впечетление съм оставил в теб? Ами... положително
5. Любим персонаж от "Властелинът на Пръстените" и "Хобитът", и защо? Леголас много ясно!
6. Мнението ти за образа на Фарамир в книгата, не във филма? Ох, много са ми сложни вече тези въпроси за ВнП, доста съм го позабравила
7. Каква музика обичаш? Всякаква музика обичам, по-точно от всичко по малко, за да има за всяко настроение.
8.Има ли специална песен за теб, любима, която винаги да те разчувства ? Има няколко такива, но сега се сещам само за Tina Turner - When The Heartache Is Over и Destiny's Child - Emotions
- Silmarien
- От дъжд на вятър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
здрасти и от мен
1. откъде си?
2. пътувала ли си в чужбина, ако да - къде?
3. мислиш ли, че си романтична натура?
4. чела ли си "Сага за войната на разлома" ?
5. като почитателка на Хари Потър - хареса ли ти края или очакваше нещо по- хммм, да кажем драматично?
6. да видим, ще се сетиш ли откъде е никът ми?
1. откъде си?
2. пътувала ли си в чужбина, ако да - къде?
3. мислиш ли, че си романтична натура?
4. чела ли си "Сага за войната на разлома" ?
5. като почитателка на Хари Потър - хареса ли ти края или очакваше нещо по- хммм, да кажем драматично?
...sweet dream or a beautiful nightmare - either way I don't wanna wake up from you...
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Тва въпрос с повишена трудност ли е?Silmarien написа: 6. да видим, ще се сетиш ли откъде е никът ми?
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- Silmarien
- От дъжд на вятър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
питам, защото някои хора смятат, че нещо не съм прочела правилно думата и никът ми е някаква грешкаNorwegian Wood написа: Тва въпрос с повишена трудност ли е?
...sweet dream or a beautiful nightmare - either way I don't wanna wake up from you...
- Tanparmaiel
- Обратна връзка:
здрасти и от мен
Хелоууу : )
1. откъде си? От София съм.
2. пътувала ли си в чужбина, ако да - къде? Била съм в чужбина няколко пъти. Бях в Белгия в град Гент в 7ми клас за около 2 седмици по коледните празници, тогава посетих и Брюж и още едно малко градче с много хубав замък, чието име обаче вече не помня. Много е хубаво в Белгия!
1-2 години по-късно бях на екскурзия в Италия - Венеция, Пиза, Болоня, Флоренция и Верона, а следващото лято прекарах 2 седмици в Рим. И в Италия е много хубаво!
През май месец тази година бях за 1 ден в Солун (Гърция) и също ми хареса страшно много!
А колко още страни искам да посетя...
Харесва ми да пътувам.
3. мислиш ли, че си романтична натура? Да, ..... му, романтична натура съм, но искам да се отуча от това, защото не ми се отразява добре.
4. чела ли си "Сага за войната на разлома" ? Не съм.
Нищо не съм очаквала и може би заради това не останах разочарована. Добре си беше краят поредицата, доволна съм от завършека.
Не се сещам, съжалявам
Има нещо Толкиново сигурно, но аз толкова съм се отдалечила от неговото творчество вече, че наистина много малко неща помня, както казах по-нагоре. Май покрай моя ник хората си правят извода, че съм много веща по въпросите със Средната земя. Пък то това беше отдавна, кат'бях млада. От онези времена ми остана ника просто.
1. откъде си? От София съм.
2. пътувала ли си в чужбина, ако да - къде? Била съм в чужбина няколко пъти. Бях в Белгия в град Гент в 7ми клас за около 2 седмици по коледните празници, тогава посетих и Брюж и още едно малко градче с много хубав замък, чието име обаче вече не помня. Много е хубаво в Белгия!
1-2 години по-късно бях на екскурзия в Италия - Венеция, Пиза, Болоня, Флоренция и Верона, а следващото лято прекарах 2 седмици в Рим. И в Италия е много хубаво!
През май месец тази година бях за 1 ден в Солун (Гърция) и също ми хареса страшно много!
А колко още страни искам да посетя...
3. мислиш ли, че си романтична натура? Да, ..... му, романтична натура съм, но искам да се отуча от това, защото не ми се отразява добре.
4. чела ли си "Сага за войната на разлома" ? Не съм.
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Хайде да помислим...
1. Кое чувство изпитваш най-често и кое най-силно?
2. Какво ги предизвиква?
3. Ако можеш да се превърнеш в животно би избрала птица, но кое е животното което най-много харесваш или винаги си искала да имаш и защо?
4. Щом си фен на Хари Потър, покажи ни някое заклинание?
5. Защо избра точно това?
6. Фантазираш си, това е хубаво, но за какво по-точно? Сподели с нас една от твоите фантазии?
7. А за какво си мечтаеш?
8. Ми на вълна Пратчет: Любима книга? Любим персонаж? А мнението ти за (харесват ли ти и защо):
Ваймс
Ветинари
Вещиците (По отделно)
Магиосниците и Ринсуинд
Двуцветко
Монасите на времето и Лу Сце
Смърт, Алберт и Сюзън
Нак Мак Фигъл
9. Продължаваме с Пратчет: Ако беше от "Света на Диска" къде би живяла, каква би била расата ти, и къде би била(гилдия, стража, невидим университет...)
10. Дано не ти досадих и дай идея за следващите ми въпроси?
1. Кое чувство изпитваш най-често и кое най-силно?
2. Какво ги предизвиква?
3. Ако можеш да се превърнеш в животно би избрала птица, но кое е животното което най-много харесваш или винаги си искала да имаш и защо?
4. Щом си фен на Хари Потър, покажи ни някое заклинание?
5. Защо избра точно това?
6. Фантазираш си, това е хубаво, но за какво по-точно? Сподели с нас една от твоите фантазии?
7. А за какво си мечтаеш?
8. Ми на вълна Пратчет: Любима книга? Любим персонаж? А мнението ти за (харесват ли ти и защо):
Ваймс
Ветинари
Вещиците (По отделно)
Магиосниците и Ринсуинд
Двуцветко
Монасите на времето и Лу Сце
Смърт, Алберт и Сюзън
Нак Мак Фигъл
9. Продължаваме с Пратчет: Ако беше от "Света на Диска" къде би живяла, каква би била расата ти, и къде би била(гилдия, стража, невидим университет...)
10. Дано не ти досадих и дай идея за следващите ми въпроси?
My will be done!!!