МАГИСТРАТУРИ
магистратура по АФ
Аз съм бакалавър от друго професионално направление. Знае ли някой линк, където може да се прочете до кога точно е срока за подаване на документи и има ли входящ изпит по английски език? 
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: МАГИСТРАТУРИ
Ами определено това време ще е след 10 септември и списъците ги изнасят пред съответните катедри където ще се приемат документи във всеки факултет.Ако сте учили в съответния факултет, със сигурност ще се ориентирате бързо. А другото което се сетих сега е ,че пълния списък на всички видове магистърски програми и бройки за прием по факултети го изнасят и в северното крило на първи етаж на таблото пред учебен отдел илил както се казваше там
Като птичка в небесата 
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
Re: магистратура по АФ
Виж на предните страници!nadejdata написа:Аз съм бакалавър от друго професионално направление. Знае ли някой линк, където може да се прочете до кога точно е срока за подаване на документи и има ли входящ изпит по английски език?

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Интересувам се как точно се провеждат очните ставки за задочници. Ако някой има повече информация - часове, дни..
Явно проявяваш чувство за хумор, но не го разбирам. Ако търсиш помощ кажи за какви очни ставки говориш и ще ти се помогне.
Извинявай, просто съм нова!
Смятам да запиша магистърска програма - Журналистика или медии, или Печатни медии. Направили са ги само задочно - интересувам се как точно се провеждат занятията, тъй като смятам да си търся паралелно и работа. Ще ми пречи ли това по някакъв начин?
Смятам да запиша магистърска програма - Журналистика или медии, или Печатни медии. Направили са ги само задочно - интересувам се как точно се провеждат занятията, тъй като смятам да си търся паралелно и работа. Ще ми пречи ли това по някакъв начин?
Задочното обучение е за работещи хора, така че не би трябвало да ти пречи. Те и при редовните магистри 90 % са работещи.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Привет, хора - не мога да повярвам, че се разписвам и в тази тема, уау...
Дали ще можете да ми кажете някои чисто... технически неща около подаването на документите за прием?
Значи, чета си аз справочника, въртя кръгчета с молив около специалностите, които биха могли да представляват интерес за мен, обаче гледам, че са поне 4 и са от различни факултети.
Как стоят нещата с документите? Вадя си една академична справка, или както там се води, защото издаването на дипломата ми е предстоящо и я нося при нотариус, за да ми направи още 3 нотариално заверени копия ли (и за колко време става цялата работа, плюс мусенето на секретарките)? И само един картон с подредбата на специалностите ли попълвам? И там, в тоя картон, как се процедира с подреждането на желания държавна поръчка/платено - пишат се като отделни желания?
Примерно (измислям си, да не се шашнете):
1, Философия - държавна
2. Философия - платена
3. Електронни медии
А там, където има редовно/задочно и държавна/платена?
И, последно, трябват ми, примерно, 4 изпита - какво да кажа на лелчето в Паричния салон? Да ми ги чукне на отделни бележки ли?
Това си го представям почти....
Извинявам се за въпросите, обаче това кандидатстване са го направили по-мътно и от бакалаврите, ще речеш, че сме пораснали и имаме представа от живота... Благодаря за всяка информация, със сигурност ще ми бъде от полза.
Дали ще можете да ми кажете някои чисто... технически неща около подаването на документите за прием?
Значи, чета си аз справочника, въртя кръгчета с молив около специалностите, които биха могли да представляват интерес за мен, обаче гледам, че са поне 4 и са от различни факултети.
Как стоят нещата с документите? Вадя си една академична справка, или както там се води, защото издаването на дипломата ми е предстоящо и я нося при нотариус, за да ми направи още 3 нотариално заверени копия ли (и за колко време става цялата работа, плюс мусенето на секретарките)? И само един картон с подредбата на специалностите ли попълвам? И там, в тоя картон, как се процедира с подреждането на желания държавна поръчка/платено - пишат се като отделни желания?
Примерно (измислям си, да не се шашнете):
1, Философия - държавна
2. Философия - платена
3. Електронни медии
А там, където има редовно/задочно и държавна/платена?
И, последно, трябват ми, примерно, 4 изпита - какво да кажа на лелчето в Паричния салон? Да ми ги чукне на отделни бележки ли?
Извинявам се за въпросите, обаче това кандидатстване са го направили по-мътно и от бакалаврите, ще речеш, че сме пораснали и имаме представа от живота... Благодаря за всяка информация, със сигурност ще ми бъде от полза.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Желанията се подреждат в една молба всички. Прави се копие на дипломата, а оригинала се представя само за сверяване - т.е. не е необходимо да има много копия за различните факултети (поне така мисля, че беше, но за всеки случай си направете още някое друго копие, но не нотариално заверено). В паричен салон се плащат толкова явявания, колкото изпити ще държите. Дори ако за един факултет минете за две специалности с едно интервю (т.е. пред една комисия) - плащате две. Всяка форма на обучение се посочва като отделно желание - напр.1. Философия - редовно (държавна поръчка); 2. Философия - задочно (държавна поръчка); 3. Философия - редовно (платена форма); 4. философия - задочно (платена форма).
Ако ви притеснява нещо, можете да попълните молбата на място.
Ако ви притеснява нещо, можете да попълните молбата на място.
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Блазе ви, аз не мога да кандидатствам чак до другата седмица, тъй като нашата секретарка излязла в отпуск и не мога да си взема академичната справка!
Усещам как ще ми мелят на главата, че подавам документи в последния момент.
Иначе съм съгласен, че е много объркана процедурата. От друга страна е хубаво - готвят ни за българското риалити.
Иначе съм съгласен, че е много объркана процедурата. От друга страна е хубаво - готвят ни за българското риалити.
http://portal.uni-sofia.bg/index.php/bu ... brazovanie
Това е всичко, което успях да намеря.
Очевидно няма къде да се прочете черно на бяло как точно стоят нещата за прием в магистърските програми на
ФКНФ. И по телефона не съумяха да ми дадат информация...
И справочник очевидно нямат...
Организацията им не покрива елементарен минимум просто.
Ако някой може да посочи линк, ще му бъда задължена!
Това е всичко, което успях да намеря.
Очевидно няма къде да се прочете черно на бяло как точно стоят нещата за прием в магистърските програми на
ФКНФ. И по телефона не съумяха да ми дадат информация...
И справочник очевидно нямат...
Организацията им не покрива елементарен минимум просто.
Ако някой може да посочи линк, ще му бъда задължена!
Имам едно питане, моля някой да каже какви са минималните балове за прием в ФЖМК за магистратура Журналистика и медии и Печатни медии?
http://forum.uni-sofia.bg/filo/downloads/zapoved_31.pdf
Тук можеш да видиш баловете на приетите - платено - по специалности.
А това са държавна поръчка - http://forum.uni-sofia.bg/filo/downloads/zapoved.pdf
Успех!
Тук можеш да видиш баловете на приетите - платено - по специалности.
А това са държавна поръчка - http://forum.uni-sofia.bg/filo/downloads/zapoved.pdf
Успех!
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
За платено обучение как са се образували тези балове с числа 10 и 11, при положение, че за повечето няма изпит, и в балообразуването не участва допълнителна оценка?