Размисли и страсти с Бетон
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Re: Размисли и страсти с Бетон
Ето ме и мен:
1. Любим анимационен герой?
2. Защо харесваш толкова много проф. Биолчев? Смяташ ли, че той няма вина за нарастващото негативно отношение към СУ като към водеща образователна институция в страната? Ако мислиш, че такова отношение няма, то опиши какво е отношението на съвременния кандидат - студент към СУ.
3. Любима балада?
4. Опиши с една дума следните изпълнители: Райна, Радо Шишарката, Камелия, Преслава, Теодора, Ерик Клептън, Майкъл Джексън, Фил Колинс, Мадона, Фреди Меркюри, Емилия.
5. Опиши себе си в 5 изречения в трето лице ед. число.
6. Защо се отказа от китарата?
7. Кой е композиторът, който най - много уважаваш? Защо?
8. Какво мислиш за метълите?
9. Какво мислиш за рапърите?
10. Какво мислиш за хората, слушащи поп - фолк?
11. Какво мислиш за кризата в Грузия?
12. Опиши в 3 л. ед. число човека - твоя противоположност.
13. Как се виждаш след 10 години?
14. Какво би направил за много пари?
15. Какво не би направил и за всичките пари на света?
2. Защо харесваш толкова много проф. Биолчев? Смяташ ли, че той няма вина за нарастващото негативно отношение към СУ като към водеща образователна институция в страната? Ако мислиш, че такова отношение няма, то опиши какво е отношението на съвременния кандидат - студент към СУ.
3. Любима балада?
4. Опиши с една дума следните изпълнители: Райна, Радо Шишарката, Камелия, Преслава, Теодора, Ерик Клептън, Майкъл Джексън, Фил Колинс, Мадона, Фреди Меркюри, Емилия.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
0. Защо Бетон? А защо не?
1.Какъв е човекът,който е в сърцето ти? ( без имена и подробности....просто ми го опиши така както го чувстваш :")
2.Какви книги обичаш да четеш ?
3.Кой ти е любимия автор? А негово любимо произведение и защо?
4.Ако можеше да се превръщаш в животно,в кое би избрал? И защо?
5.Комикси четеш ли?
6.Анимации обичаш ли?
7.Белотче цъкаш ли?
8.Рисуваш ли? А можеш ли да рисуваш?
9.Боровинки обичаш ли ? ( а да береш? ) А за гъбки ходиш ли?
10.Фантазираш ли?
1.Какъв е човекът,който е в сърцето ти? ( без имена и подробности....просто ми го опиши така както го чувстваш :")
5.Комикси четеш ли?
6.Анимации обичаш ли?
7.Белотче цъкаш ли?
10.Фантазираш ли?

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
Много съм радостен, че участвам във вашата рубрика, колкото и странно да звучи.
Въобще не ме интересуват заяжданиците, ако не съм отговорил на някой въпрос, то той е бил или тъп, или глупав, или заядлив, или достоен за 12 годишен човек, или незначим в краен случай поради липса на време.
Така, започвам.
Въобще не ме интересуват заяжданиците, ако не съм отговорил на някой въпрос, то той е бил или тъп, или глупав, или заядлив, или достоен за 12 годишен човек, или незначим в краен случай поради липса на време.
Така, започвам.
Последно промяна от Бeтон на 15 Сеп 2008, 09:14, променено общо 1 път.

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
1. Изключително много са. Повечето герои на Уолт Дисни, Том и Джери, Вълкът и заекът от "Ну, погоди!" и пр.camel написа:Ето ме и мен:
3. Любима балада?
2. По темата съм говорил доста. И все точни неща, които или са факти, или се потвърждават. Всеки знае, че проф. Биолчев придаваше облика на СУ, имаше висок изказ, фотогеничен е и никога не постъпваше като примирен, въпреки негативни понякога ситуации заради прословутата обстановка в България (знаем си я). Сега просто не виждам такъв човек в ръководството.
3. "Недовършена целувка" и "Сянка на жена", ясно на кого
4. Райна - весела
Радо Шишарката - нямам коментар, не го познавам, само съм чувал за него
Камелия - този въпрос е за пич
Преслава - напоследък надута
ЗА ТЕДИ ДУМИ НЕМАМ! Божествена е!
Ерик Клептън (добре, че прочетох Клептън, помислих че става дума за Ерик от ФЕН
Майкъл Джексън - талантлив музикант с добри парчета, обаче после бих го оприличил на маймуна с тея операции, обрязвания и прочие
Фил Колинс - Той е от небосклона на 80-те. Слушал съм му песните от 80-те, началото на 90-те и като беше в Дженезис
Мадона - ееее, как. Кралицата на попа
Емилия - и този въпрос за пич, въпреки че съм бил на нейно участие, направи ми добро впечатление като изпълнител
5. Не мога толкова накратко
6. Защото се пренасочих към математиката
7. Те са цял списък. Тези за китара не знам колко тука във форума ги знаят, като напр. Мауро Джулиани, Фернандо Карули, Исак Албенис, а Хайдн-Моцарт-Бетовен всеки предполагам ги знае. Велики са, да не забравяме Бах.
8. Всеки знае, че имам особено мнение. Най-възмутителната им черта е, че правят анти- коалиции. Няма друг стил, който да прави нещо анти срещу трети. Думи като "чалгарите на еди какво си" са меко казано за хора с неуравновесено психично състояние
9. И те са хора
10. Тук не може да се говори обобщено. Аз съм различил няколко групи хора. Така получения строеж е доста сложен. Да започнем с най-малките, да речем 12 години. Те слушат поп-фолк, защото майка им и баща им слушат. Обаче не разбират смисъла на текстовете. Категоричен съм, колкото и да ми говорят бъдещи колеги учители, че хормоните от ранна възраст ги тресат. Така че тази група за мен отпада като слушателска аудитория. След това идват 16,17 годишните, които принципно не трябва да ги допускат в дискотеките, обаче по някаква случайност или корупционна схема с фейс контрола, Бог знае какво, не ме интересува, се промъкват. Още са неуравновесени като характер, като мислене, не са зрели хора. Тук попрескачам малко години и говоря за 30-40 годишните - особено с дебелите портфейли, черните мерцедеси и русите метли (жените им). Те не слушат, а при тях е показност - "вижте ме, че съм тъп и прост, обаче хитър и предприемчив с много пари". Посланията в песните ги разбират непосредствено - само плътското и повърхностното. 50, 60 и повече годишни - да си слушат вкъщи. На един 70 годишен дядка в Биад... едва ли не му се чудиха какво прави. Това че има пари... да ходи да си ги показва някъде другаде. Дядо ми например слуша баладите на Ивана вкъщи
11. Не обичам войните и конфликтите. Какъвто е да проблема, по мирен начин да се решава.
12. Толкова отрицателни човешки качества са моя противоположност... ехееее...
13. Работещ това, което ми доставя удоволствие
14. Какво по-точно. За много пари се правят много видове неща
15. Някакво престъпно деяние
предполагам добре ти отговорих на въпросите, при това изчерпателно.
Да допълня - не отговарям на един и същи човек два пъти. Не съм фолк певица. Те като попаднат под тормоз на лапенца и става страшно

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
0. Ами аз вече се почудих какъв ник да си измислям при толкова изядени баници. Помня, че си го измислих по случай непробиваемата защита на "ФК Форум СУ"Pisobella написа:0. Защо Бетон? А защо не?
5.Комикси четеш ли?
6.Анимации обичаш ли?
7.Белотче цъкаш ли?
10.Фантазираш ли?
2. научни
7. Комар, хазарт, "на вързано" не играя
9. Обичам да бера дини
10. Не. Мисля осъществими постижими неща и ги реализирам

-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
1.Книгите дето ти поисках в крайна сметка ще ми ги дадеш ли ?
2.Белота не го връзвам с пари. Просто за удоволствието и играта - изобщо ли не играеш? А карти като цяло играеш ли? Ако да - кви игри?
3.Можеш ли да готвиш?
4.Какъв шоколад обичаш?
5.Диня с мастика обичаш ли? А диня със сирене? А други динени "специалитети"?

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- pi4
- Легендарен флуудър
Въйййй много се радвам,че един интелектуалец ни гостува тази седмица
Сега да видим първата партида от ерудирани въпроси
1-Кой е най-ерудираният потребител във форума
2-Кой потребител те дразни(да не ползувам по-силна дума)най-много
3-Какво ти е отношението към хората,които киснат ден и нощ из нета,при това с цел да се карат на другите,защото не са като тях?Дали не е по-добре да отидат да копат картофите на нивата?Хем ще видят,че картофите не растат по дърветата,хем ще позаслабнат малко,че имат крещяща нужда...все пак имат да свалят 100-200 кила
4-Какво би направил,ако един ден влезеш в стаята на децата си и видиш,че има плакати на някви плашипотарници с маски,от които излизат секви неща,в стаята има черепи,скелети,мръсни дрехи,има числата 66,666 залепени са думите death,satana и други такъви синоними,правили са си фотосесии с език,прокаран между зъбите на черепи и това според тях са най-хубавите им снимки,т.е. ако разбереш,че са метъли
5-Що никой нищо не написа в темата Пирин Фолк Сандански 2008?Когато тряя да си покажат простотията спирка нямат,ама като няма кво да кажат по въпроса и какво мълчание настана?Дали са чували нявга някоя народна песен според теб,къ мислиш ти?
Сега да видим първата партида от ерудирани въпроси
1-Кой е най-ерудираният потребител във форума
2-Кой потребител те дразни(да не ползувам по-силна дума)най-много
3-Какво ти е отношението към хората,които киснат ден и нощ из нета,при това с цел да се карат на другите,защото не са като тях?Дали не е по-добре да отидат да копат картофите на нивата?Хем ще видят,че картофите не растат по дърветата,хем ще позаслабнат малко,че имат крещяща нужда...все пак имат да свалят 100-200 кила
4-Какво би направил,ако един ден влезеш в стаята на децата си и видиш,че има плакати на някви плашипотарници с маски,от които излизат секви неща,в стаята има черепи,скелети,мръсни дрехи,има числата 66,666 залепени са думите death,satana и други такъви синоними,правили са си фотосесии с език,прокаран между зъбите на черепи и това според тях са най-хубавите им снимки,т.е. ако разбереш,че са метъли
5-Що никой нищо не написа в темата Пирин Фолк Сандански 2008?Когато тряя да си покажат простотията спирка нямат,ама като няма кво да кажат по въпроса и какво мълчание настана?Дали са чували нявга някоя народна песен според теб,къ мислиш ти?
Последно промяна от pi4 на 15 Сеп 2008, 22:44, променено общо 2 пъти.

http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
КУЛТ!!!pi4 написа:Какво би направил,ако един ден влезеш в стаята на децата си и видиш,че има плакати на някви плашипотарници с маски,от които излизат секви неща,в стаята има черепи,скелети,мръсни дрехи,има числата 66,666 залепени са думите death,satana и други такъви синоними,правили са си фотосесии с език,прокаран между зъбите на черепи и това според тях са най-хубавите им снимки,т.е. ако разбереш,че са метъли
И на мен ми е интересно какво би направил

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Ееее, ама аз казах.
А на pi4 ще му отговарям колкото пъти се съберат до 30-така

2. Играя само пасианси на компютъра
3. Може и да мога, ама не съм се опитвал, както казва Гарабет на Киркор
4. С лешници, предварително завит от един мармот в станиол
5. С мастика ли? По-скоро дини на голо
От мен да мине.Бeтон написа:Да допълня - не отговарям на един и същи човек два пъти. Не съм фолк певица. Те като попаднат под тормоз на лапенца и става страшно![]()
![]()
![]()
А на pi4 ще му отговарям колкото пъти се съберат до 30-така
1. Ше се разберемеPisobella написа:
1.Книгите дето ти поисках в крайна сметка ще ми ги дадеш ли ?
2.Белота не го връзвам с пари. Просто за удоволствието и играта - изобщо ли не играеш? А карти като цяло играеш ли? Ако да - кви игри?
3.Можеш ли да готвиш?
4.Какъв шоколад обичаш?
5.Диня с мастика обичаш ли? А диня със сирене? А други динени "специалитети"?
2. Играя само пасианси на компютъра
3. Може и да мога, ама не съм се опитвал, както казва Гарабет на Киркор
4. С лешници, предварително завит от един мармот в станиол
5. С мастика ли? По-скоро дини на голо

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Много се радвам и аз, да вдигна интелекта на шоооотоpi4 написа:Въйййй много се радвам,че един интелектуалец ни гостува тази седмица![]()
Сега да видим първата партида от ерудирани въпроси![]()
1-Кой е най-ерудираният потребител във форума![]()
2-Кой потребител те дразни(да не ползувам по-силна дума)най-много![]()
1-Еее, поне двама сме
2-Който се дразни от нас. Връщайки се ретроспективно назад из темите на размислите и страстите, това е Blood Counter.
3-За такива е много лошо отпадане на бригадирското движение ли, как да го нарека. Сега нямаше да се чудят какво да правят и нон стоп из тоя форум да киснат, ами тъкмо срещу октомври щяха да бъдат на полето за прибирането на есенните култури. Или в някоя овощна градина. Пет пъти да се качат на ябълката и ще се отрази позитивно на формата им. Специално за отношението ми - да си плямпат. Но говори зле за форума на СУ да е управляван от група пенсионери и други със странни разбирания и манталитет потъпкващи всичко що е различно от тях. Абсолютен мини модел на държавата. Все едно гледаш оста БСП-ДПС
4-На пръв поглед това изглежда сложен въпрос. Но не, поради една причина. Жена ми ще слуша поп-фолк и ще пийва заедно с мен, защото няма откъде да я намеря някаква друга и как така децата ми ще са метъли
Но да предположим непредположимото. Няма да ги застрелям. Като влезна във въпросната стая, под ритъма на - "стаята пред мен" (сещаш се изпълнителката) и съзра черепите и другите аксесоари
Но в действителна ситуация предполагам няма как да ми се случи. От малки ще съм им казвал да бягат от наркомани като дявол от тамян
5-мисля, че си поизчерпиха простотията. Иначе беше в реда на нещата да оспамят темата. Няма значение, че е за народна музика!

- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
1. Кои хора от форума са ти направили най-голямо впечатление? А кои са ти най-симпатични?
2. Кой ти беше любимият предмет в училище?
3. На кое място ти се иска най-много да идеш на почивка сега?
4. Радваш ли се, че наближава пак първия семестър?
5. Би ли ходил с метълка?

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
1. Всички са ми направили впечатление, повечето с отрицателни качества. С pi4 се разбираме много добре, въпреки че аз харесвам едни певици, а Жорето другиblack_lady написа:1. Кои хора от форума са ти направили най-голямо впечатление? А кои са ти най-симпатични?
2. по-скоро си зависеше от преподавателя и затова нямах фиксиран любим предмет. Който е печен тип, неговия предмет е як.
3 и 4. Сега почивката малко ми писна и нямам търпение да започва новия семестър, за мен предпоследен. Иначе бях по доста черноморски обекти (курорти и дискотеки), веселих се яко два месеца и където си поисках - там отидох
5. За каква сума? Малко да вкарам и аз комерс да му се невиди

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Бетон, Бетон... може ли да ти викам галено Бети?
Шегичка....
1. Знам че си от ФМИ - кажи ми любимия си трик при програмиране, нещо което, винаги ползваш?
2. Какво ти е мнението за хората с говорни дефекти?
3. Боледувал ли си от нещо по-значимо през живота си?
4. Любима българска група?
5. Какво е мнението за "Войната срещу тероризма"?
6. Какво е за теб Съдбата?
7. Винаги ли си спазваш обещанията и кога би бил освободен от тяхното изпълнение?
8. Какво би избрал - 1 красива колежка повече, или 1 красива преподавателка повече?
9. Защо в този форум съществува нетърпимост/нетолерантост към инакомислещите (за музикалните вкусове, знаем, дай по-обобщено мнение)?
10. Коя световноизвестна певица, би избрал да подпише договор с Пайнер, ако си шеф на компанията и можеш да избереш всяка? (ама извън Балканите)
11. Предполагам си ходил в Ориент 33, въпроса ми е - ходил ли си на студ. стол в същата сграда и кефи ли те храната и целия стол изобщо?
12. Какво е за тебе този форум, как го чувстваш, какво място заема в живота ти? (тнкс за идеята - Блъди Мери)
13. (знам, че е банално ама) Какво мислиш за мен?
Шегичка....
1. Знам че си от ФМИ - кажи ми любимия си трик при програмиране, нещо което, винаги ползваш?
7. Винаги ли си спазваш обещанията и кога би бил освободен от тяхното изпълнение?
8. Какво би избрал - 1 красива колежка повече, или 1 красива преподавателка повече?
9. Защо в този форум съществува нетърпимост/нетолерантост към инакомислещите (за музикалните вкусове, знаем, дай по-обобщено мнение)?
10. Коя световноизвестна певица, би избрал да подпише договор с Пайнер, ако си шеф на компанията и можеш да избереш всяка? (ама извън Балканите)
11. Предполагам си ходил в Ориент 33, въпроса ми е - ходил ли си на студ. стол в същата сграда и кефи ли те храната и целия стол изобщо?
12. Какво е за тебе този форум, как го чувстваш, какво място заема в живота ти? (тнкс за идеята - Блъди Мери)
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
1. Всмисъл? В концепцията? Обичам много да мисля, бавно да пиша (писането като процес, не като действителното щракане, то си е бързо така или иначе) и от първия път да излезе оптимизиран кодKristo написа:Бетон, Бетон... може ли да ти викам галено Бети?
Шегичка....
2. Ами добре е да не се пробват в това, което не могат, пр. Любо Дилов. Сигурно имат някакъв талант, да си го развият.
3. За щастие не съм боледувал от загуба на акъла, пристрастеност към наркотици
4. Нямам
5. САЩ са най-големите терористи и трябва да воюват срещу себе си
6. Всичко е предначертано.
7. Да, винаги. Нямам спомени да съм обещавал нещо и да не съм го изпълнил.
8. Която е по-млада
9. Контра въпрос - ти заядливи пенсионери, които са толерантни виждал ли си? Те си знаят тяхното дори при високо кръвно налягане
10. Пайнер да си се оправят. Не слушам тяхната музика. Любимите ми изпълнителки са в другите компании
11. Че каква връзка има? Знам го стола, но не съм ходил. Стол... навсякъде се тая.
12. Това е форума на Университета, в който уча и затова влизам. Като завърша, няма да влизам да не ставам за смях като сегашните, сещаш се кои
13. Едва ли има някакво значение за теб.