7 години от атентатите на 11 септември

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

7 години от атентатите на 11 септември

Мнение от camel »

http://zazz.bg/play:eac95a91

Едно нещо е ясно. Както се казва в един мой любим филм "You've changed things. Forever. There is no going back.". :?

Обама и Маккейн обявиха примирие: http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=118105
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: 7 години от атентатите на 11 септември

Мнение от Vintersorg »

Кога минаха 7 години, лелеее!!! :shock:
Europa
От дъжд на вятър

Мнение от Europa »

7 години, а като,че ли беше вчера...
ИзображениеИзображение
Аватар
Antikorper
От дъжд на вятър

Мнение от Antikorper »

Оф, побърка се светът с тоя 11 септември... Евреите срутиха 2 небостъргача и по тоя случаи изсипаха американската пияна сбирщина наричана "армия" да избива араби и да сее мак из Афганистан за нуждите на нарко индустрията. Все неща в реда на нещата от гледище на капиталистическия строй. Останалите глупости са прах в очите. Кво изобщо я бистрим тая тема още? :roll:
Изображение
Истребитель-перехватчик МиГ 31

Охраняет землю свято
от безумных планов НАТО!
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Не знам коя е пияната сбирщина, но съм сигурен, че братушката в тоя МиГ от подписа ти е люснал няколко водчици. :mrgreen:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...

- Of course not!
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Дам кога минаха 7 години,още помня как се издразних че не даваха друго по телевизията тогава :bounce:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

camel написа:Не знам коя е пияната сбирщина, но съм сигурен, че братушката в тоя МиГ от подписа ти е люснал няколко водчици. :mrgreen:
Нищо, поне не се е надрусал преди да излети, както каубойчето, което преди години по време на Косовската криза пукна по Горна баня, мислейки, че е Ниш.... :mrgreen:
Shit happens...
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Joker написа:
camel написа:Не знам коя е пияната сбирщина, но съм сигурен, че братушката в тоя МиГ от подписа ти е люснал няколко водчици. :mrgreen:
Нищо, поне не се е надрусал преди да излети, както каубойчето, което преди години по време на Косовската криза пукна по Горна баня, мислейки, че е Ниш.... :mrgreen:
Shit happens...
Добре де. Затапи ме. :oops: :lol:

- Of course not!
Аватар
Antikorper
От дъжд на вятър

Мнение от Antikorper »

Joker написа:
Shit happens...
То, че happens, happens, ама тая сган презокенаска го причинява умишлено при всяка възможност.
А за пилота от МиГ-а - машината е толкова гениялно сделана, че на практика може да се кара сама. Верно можеш да си позволиш да жулнеш 2-3 водчици преди да се качиш, само трябва да си в състояние да въртиш лоста и да натискаш копчето за стелба :twisted: От 450км можеш да изстреляш НУРС по цел с постоянна треактория и да я свалиш, а с ракета П-40 сваляш "неуловим" СТЕЛС от същото разстояние а си переш из небесата с 3000км/ч (модификацията БМ от 1996г. развива до 4500км/ч) и ти е през елероните за ракетите на врага - почти няма с какво да те прихванат. Няма еквивалент на МиГ 31 в света :blackeye:
Изображение

Охраняет землю свято
от безумных планов НАТО!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

2-3 какви водчици? Европейски по 25, наши малки по 50, големи по 100 или обикновени по 200 гр.? :drunken:
От друга страна си мисля дали съществува изразът shithappener? :mrgreen:
Както забелязвате, не харесвам нито едните, нито другите! :wink:
Proud to be... :bounce:
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Antikorper, ако искаш да сравняваш американските с руските самолети си създай тема.
Тук се пише за 11 септември. А иначе ако толкова много желаеш да анатемосваш и сипеш помия върху САЩ (не си единствен, а и аз съм свикнал вече и не ми правите впечатление :mrgreen: ) има си отделна тема. Също така ако искаш да възхваляваш Големия брат - има отделна тема.
След подобни изказвания вече ми се иска американците да бяха дали зелена светлина на Патън, за да видим колко мускули има пребитата след войната Русия. :evil:
А това за МиГ 31. Извинявай, но предпочитам американско. :wink:
http://www.extremecentrepoint.com/?p=816
http://bg.wikipedia.org/wiki/F-22
http://www.bgfactor.org/index_.php?ct=35&id=5994 :lol:

Всъщност имаме ли да кажем нещо по темата или... :?

- Of course not!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Вече не, по добре е да я локнат, само флудим... :oops: :(
Аватар
ivansev
В началото бе словото

Мнение от ivansev »

camel написа:Antikorper, ако искаш да сравняваш американските с руските самолети си създай тема.
Тук се пише за 11 септември. А иначе ако толкова много желаеш да анатемосваш и сипеш помия върху САЩ (не си единствен, а и аз съм свикнал вече и не ми правите впечатление :mrgreen: ) има си отделна тема. Също така ако искаш да възхваляваш Големия брат - има отделна тема.
След подобни изказвания вече ми се иска американците да бяха дали зелена светлина на Патън, за да видим колко мускули има пребитата след войната Русия. :evil:
А това за МиГ 31. Извинявай, но предпочитам американско. :wink:
http://www.extremecentrepoint.com/?p=816
http://bg.wikipedia.org/wiki/F-22
http://www.bgfactor.org/index_.php?ct=35&id=5994 :lol:

Всъщност имаме ли да кажем нещо по темата или... :?
Всъщност пребитата след войната Русия има близо 10 милионна армия така че си помисли пак. И си помисли колко е била добра американската армия след като с числено предимство не успяват да удържат Ардените.
А за 11 септември колегата Antikorper е много близо до истината , за да не се отдалечвам прекалено много от темата.
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Нека не обръщаме темата в поредната САЩ срещу Русия тема. Само за протокола ще отбележа, че въпреки 500 млрд. долара бюджетен дефицит заради Буши и непрестанните войни, които така или иначе струват скъпо на всяка държава, БВП на САЩ и БВП на Големия брат е в съотношение 1:15 в полза на янките. Предполагам, че на всички ви е ясно, че в момента броя на войниците или на хубавите изтребители в една евентуална война между тези две свръхсили няма да има голямо значение. В 21 век вече всички можем да заявим, че 3=5 или 1 = 7 (дали имаш ядрена сила да унищожиш земята веднъж или 7 пъти е едно и също. Умира се веднъж. :wink: ). Всъщност бях сигурен, че темата ще прерастне в подобна полемика, но ми се щеше да експериментирам. И сега съжалявам. Много би ми се искало да водим разумни диалози без изрази от сорта "идиотите от САЩ" или "пияниците от Русия" и т.н.
Що се отнася до 10 милионната армия на Русия мога да цитирам Патън "Дайте ми 1 седмица и ще накарам руснаците да молят не само за мир, но и за милост!". Предполагам на всички ви е ясно за пораженията на Русия след края на войната (в интерес на истината е имало момент, когато САЩ са въоръжавали руската армия). и за липсата на такива (или поне в минимален размер) от страна на САЩ (която всъщност излиза най - голям победител от цялата война и която в последствие възражда Европа с Бретън - Уудската валутна система и плана "Маршал", осъществен не без помощта и на Базелската банка). А какво би станало ако Патън беше атакувал знае само един Бог.
Що се отнася до арденската офанзива. Не съм сигурен, че са имали числен превез (или ако са имали предполагам не е бил голям), но тук говорим за немска армия и американски части, които се бият на хиляди километри от дома. А ти какво можеш да кажеш за фиаското на великата армия на СССР с Финландия? :mrgreen:
Факт е, че на 11 септември се случи нещо, което наистина промени политическата карта на света. А как я е променило очаквам да ми кажете вие.

- Of course not!
Аватар
Antikorper
От дъжд на вятър

Мнение от Antikorper »

За едно си много прав, а именно ядрените арсенали. Руснаците на своя територия да си взривят 20-те хиляди ядрени глави, радиацията ще избие почти всичко живо по земята. Да не говорим за 6-те хиляди на Казакхстан. :roll:

А м/у другото, ако американците бяха нападнала СССР навремето щяше да им се случи същото което се случи и на Наполеон и чичко Адолф... тая държава няма кой да я победи във война. "Москва ще изгирят, но ще спечелят!"
Изображение

Охраняет землю свято
от безумных планов НАТО!
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”