"Царете на България"- комикс проект

Всичко за културния живот на студентите

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: "Царете на България"- комикс проект

Мнение от Pisobella »

Аз искам вече да свършва тая поредица за да започнат да си пускат изданията и другите, че никъде не ги намирам освен това за Историята с вестника, а много ми се четат другите им комикси. Разпространението ли им куца или заради проекта за момента са ги спряли?! о.О Никъде ги няма!!! Или просто аз не ги намирам, ама един от комиксите, който намирам за свествен, е точно техен, а го няма от много време вече :(

п.п. Иначе комиксите по историята им стават, макар че има един художник, дето така рисува, че ти се иска да не беше хващал молив.Той не че рисува зле, ама стила му не ми допада. А книжките ги приемам като "историйки" и "приказки", а не като факти :")

Иначе тия хора ще ме накарат да си купувам стандарт всяка седмица май. Само проблемът с намирането на стари броеве не знам как ще е.
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Ами че тази поредица свърши. Утре трябва да е новата.
Кой комикс не си си намерила?

Работата за правенето на един комикс си е тежка и бавна, сигурно на художниците им е преко сили, ама... Няма само една истина.
Boromir написа:Явно във форума, в който е писано, не само няма правила срещу шльокавицата, ами изобщо няма никакви правила. :roll:

Така се дразня на подобни неграмотници, ако ще и Отговора на Въпроса да ми дава, пак няма да го взема насериозно. :evil:
http://artline-comics.com/forum/viewtop ... 923#288923
Някои хора имат определени схващания и изглежда че опит за корекция може по-скоро да доведе до конфликтност...
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

fan4battle написа:Първият брой го има качен в един торент тракър, оставиха го за реклама, но няма да бъдат качвани повече броеве.
Даже в два го имаше, но единият е по-неизвестен, уви. А там, за където говориш, ъплодурът беше писал, че ще изчака да излязат всичките, че да си изкарат художниците парите, и после ще сканира и качи всичките. Така че ще почакаме. Може да е зает човекът. Или да има изпити, кхъ-кхъ.

ПП: Днес започна серията с хайдутите. Пак десет броя.
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Публикувай отговор

Обратно към “Култура”