Кандидатстване за общежития
Re: Кандидатстване за общежития
Май първо класиране за нас е на 15
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Мда, и аз разбрах, че е на 15. А въпросът ми е, ако сме приети на 15, какво правим след това? 
Еми на 16ти се настаняваме... 
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
-
ina_damyanova
- В началото бе словото
- Специалност: стопанско управление с немски език
- Курс: първи
А ако сме приети откъде да разберем? къде в сайта? и кой uni-campus.net или uni-sofia.bg ?
- Boby_Gada
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
аз имам бал 27.6, среден успех 5.52, ще е просто невероятно с отличен среден успех (над 5.50) да не можеш да се класираш за общежите. Явно базата от места с които разполага СУ е недостатъчна за него и нещо трябва да се направи по въпроса
- ellassence
- От дъжд на вятър
- Специалност: китаистика
и мен ме притеснява този въпрос, но би трябвало да ни настанят... и аз имам все пак 5.57... просто не е нормално да не ни настанят, надявам се до първи октомври поне 
-
кой повика кой почука
- Драскач
за софиискя няма невероятни неща
мен миналата година не ме приеха а също бях с висока оценка
мен миналата година не ме приеха а също бях с висока оценка

- Boby_Gada
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
Еми смешно е да претендираш да си най-добрия университет в България и да нямаш общежития да приютиш поне 30-40 % студенти. В западна европа кампусите имат много по-големи капацитети
В Западна Европа... Много сме назад от Запада, даже да правим сравнения ни е много ... 
При настаняването се плащат разни такси, мисля, че излизаше към 50-60 лева.

- Jeuelle
- В началото бе словото
S 5,63 bal - ne bqh prieta ....
Zapochvam da se zamislqm , struva li si?
2 klasirane nqma da me ogree , za treto ne znam...
P.s - Syjalqvam za English-a
*Blood Countess: Във форума има кирилизатор
Над полето, в което пишеш мнение, има надпис Клавиатура: EN. С едно кликване върху оцветеното поленце получаваш БР 
Zapochvam da se zamislqm , struva li si?
2 klasirane nqma da me ogree , za treto ne znam...
P.s - Syjalqvam za English-a
*Blood Countess: Във форума има кирилизатор
Ами така е с матурите...
Точно в твоя факултет са приети на общежитие доста повече хора, отколкото предната година.
Точно в твоя факултет са приети на общежитие доста повече хора, отколкото предната година.

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Олеее... трябва да си на голям зор, че посред зима да се изместиш. Примерно.sedrik написа:Има трета (социална) класация, в началото на октомври, на която също можеш да бъдеш приет.
Ако и там не бъдеш, след това има една индивидуална класация, на която всеки получава коефициент = твоят успех / минималния успех за факултета ти (за кандидатстване за общежитие). Според тоя коефициент се прави списък (колкото по-голям коефициент, толкова по-напред си в списъка) и като се освобождават места в общежитията, класират хората по списъка. Първите класирани са в края на октомври. Аз като бях първи курс до февруари бяха класирали всички от този списък (бяха около 700+ човека).
Миналата година така дойде трети съквартирант в стаята в края на октомври след като преди това се освободи место.
Но той беше от... Перник. Все едно София. Лесна неговата. Почти не се задържаше в стаята. Идваше само в средата на седмицата да хване някой дискотека и после пак към Перник. Беше последна година, трябва сигурно да си е взел държавния.
За социалната прочетох по-горе.
Какво идва. Сестра ми е на социална, аз ще видя в неделя вечерта ли, понеделник дали ще съм, не храня големи надежди за второто, даже никакви, та въпроса ми е:
Уверения за записана година един на друг ли трябва да си даваме? Аз не нея и тя на мен.