и още един въпрос се сетих
Размисли и страсти с Търговецът на кристал
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Silmarien
- От дъжд на вятър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
Re: Размисли и страсти с Търговецът на кристал
Много ти благодаря за хубавите подробни отговори
А мога ли да попитам по каква линия си толкова навътре в биатлона, тренирала ли си или нещо такова? На мене ми е голяма мечта да гледам състезание наживо, но засега май няма изгледи да се осъществи... 
Какво мислиш за така наречения symphonic metal? примерно ей такива неща: http://www.youtube.com/watch?v=cb2dlQFN5-c
...sweet dream or a beautiful nightmare - either way I don't wanna wake up from you...
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Привет от мен.
Какво мислиш за Бон Джоуви?
А за Антонио Бандерас?
Бургас или Варна? Защо?
Коя опера ти харесва повече...Трубадур или Турандот?
Как възприемаш любовните си връзки? А сексуалните? Какво е за теб любовта?
Гледа ли "Черният рицар"? Какво ти е впечатлението от филма?
Мнението ти за Марио Дел Монако?
Кога плака за последен път? Защо?
Опиши човека - противоположност на теб в първо лице ед. число.
Опиши себе си в трето лице, ед. число.
Любима балада?
Ще има и още въпроси.
Какво мислиш за Бон Джоуви?
А за Антонио Бандерас?
Бургас или Варна? Защо?
Коя опера ти харесва повече...Трубадур или Турандот?
Как възприемаш любовните си връзки? А сексуалните? Какво е за теб любовта?
Гледа ли "Черният рицар"? Какво ти е впечатлението от филма?
Мнението ти за Марио Дел Монако?
Кога плака за последен път? Защо?
Опиши човека - противоположност на теб в първо лице ед. число.
Опиши себе си в трето лице, ед. число.
Любима балада?
Ще има и още въпроси.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Относно биатлона - никога не съм тренирала (всъщност, пробвах спортна стрелба, но беше само за месец, щото тренерът беше някъв много странен, извратен и ни опипваше, а и базата и оръжията бяха мизерни). На ски съм се качвала... много малко, въпреки че си купих един чифт от Радка Попова на старо (и днес има отбори, които карат с такава "конфигурация" - ски Фишер, обувки Алпина и щеки Ексел) - тая зима ще се науча, промис.Silmarien написа:Много ти благодаря за хубавите подробни отговориА мога ли да попитам по каква линия си толкова навътре в биатлона, тренирала ли си или нещо такова? На мене ми е голяма мечта да гледам състезание наживо, но засега май няма изгледи да се осъществи...
и още един въпрос се сетихКакво мислиш за така наречения symphonic metal? примерно ей такива неща: http://www.youtube.com/watch?v=cb2dlQFN5-c
Просто... съм гледала (почти без да пропусна състезание) 11 години (от 1996-1997 година) и "понаучих" нещата, а в Остерсунд отборът си ме осинови на практика (Радето даже ми тъпчеше бисквити в устата
За симфоник метъла - имам добър приятел, който е много луд на тая тема и все ме зарибява. Като съм с него, ми звучи супер яко и наистина ме кефи, обаче като си пусна да слушам сама и не мога да разбера какво, аджеба, ми е харесало.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Най-сетне. Бях се притеснила.camel написа:Привет от мен.
Разкошен. Не във всичко, но, примерно, "Crush" е невероятен албум - няма слаба песен в него. И е чаровник. А в Али Макбийл беше просто... so gushkable...Какво мислиш за Бон Джоуви?
Не е мой тип, но прилича на бащата на една приятелка - а аз си падах по него, като бях на около 5-6 годинки.А за Антонио Бандерас?
Бургас, категорично. Ама много категорично. По-спокоен, по-ясен, по-познат, по-красив, да не говорим какво чудовищно количество прекрасни спомени имам оттам.Бургас или Варна? Защо?
Няма място за сравнение. Обожавам ги и двете, но по различен начин. Турандот е нещо изключително... приказно... мое... но Трубадур е Верди, нали разбираш...Коя опера ти харесва повече...Трубадур или Турандот?
Опит. Последният ти въпрос изпива много водка/горещ шоколад, да знаеш. Дава ми усещане за дом, за топлота, за уют и сигурност. Дава ми усещане, че има смисъл и си струва.Как възприемаш любовните си връзки? А сексуалните? Какво е за теб любовта?
Изгледах го. Не е слаб - в никакъв случай, но все още не мога да се отърся от гадния, гнусен PR, който му направиха. Затова и не мога да го харесам.Гледа ли "Черният рицар"? Какво ти е впечатлението от филма?
Изключително силов тенор, няма емоция, често пее в една недолюбвана от мен динамика - "викандо", просто защото го може. Иначе беше любимият тенор на моето момче, а също и на най-добрия му приятел. И до днес се разправяме с него по темата.Мнението ти за Марио Дел Монако?
Иначе Дел Монако има един грандиозен запис - "Трубадур" с Лейла Геншер и Еторе Бастианини. Страшно видео е - днес вече никой не пее така.
Снощи, защото подхванах тема, която не трябваше да подхващам и гледах клипове, които не трябваше да гледам.Кога плака за последен път? Защо?
Аз съм адски дебелокож човек и никак, ама никак не ми дреме за чувствата на другите. Обаче пък много лесно избухвам и викам по много. Склонна съм да се сърдя дълго, но пък, като ми мине, наистина забравям всичко и нещата винаги продължават постарому.Опиши човека - противоположност на теб в първо лице ед. число.
Мечтата ми е да пипна някое футболистче с много пари и малко мозък и да си ходим с него по чалга заведения.
Пиша го така, както би ме описал мой добър приятел - хем ще е и в трето лице:Опиши себе си в трето лице, ед. число.
"Тя е много свястно същество, но колкото и да се прави на отворена и да си казва всичко, в действителност не казва нищо повече от онова, което би искала да се знае за нея. Има нужда от малко, но истински приятели и за 23-те си (почти) години е видяла и много лошо, и много хубаво в живота. Има проблеми в любовния живот и ми писна да й повтарям, че трябва да намери начин да ги реши, ако иска да продължи напред.
Има супер готини родители и изкара относително безпроблемен пубертет. Слуша странна музика, но щом си я харесва... Най-странната комбинация между expensive taste и пълна незаинтересованост към парите (свои и тези на мъжа край нея). Съвсем типична Везна - обожава лукса, но се обгражда с него, само когато може да си го позволи без тревоги за утрешния ден. Ако се почувства удобно в някоя компания, на момента може да стане неин център, но ако има нещо, което не я кефи, спокойно може да се свие и да не продума и да решите, че е пълен темерут и аутсайдер.
Когато блюдата на везните й се разбалансират, може да стане сприхава, заядлива и дребнава, но това, за щастие, се случва рядко. За сметка на това, когато се уравновесят, наистина се превръща в най-милото, чаровно и свястно момиче на света. Важното е хората около нея да има търпение и за нищо на света да не я припират да свърши нещо тогава, когато те решат, че то трябва да бъде свършено."
Нещо такова... Но и което и описание на Жената-Везна да хванеш, все за мен е писано.
"Thank you for lovin' me" на Bon JoviЛюбима балада?
"Everything I do" - Брайън Адамс, разбира се
"Don't Cry" на Guns'n'Roses
В този ред.
Ще се радвам - забавно е.Ще има и още въпроси.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- pi4
- Легендарен флуудър
12-Така.Първо да се върнем на един от отговорите ти.Каза ми,че децата ти няма как да слушат поп-фолк,защото ти ще им пускаш постоянно опера.Не е ли прекалено наивно за жена на твоите години?Да задам по друг начин въпроса.Смяташ ли,че човек е продукт на това,на което са го въпитали мама и тате,или по-скоро всичко зависи от самия човек?Не знам дали имаш брат или сестра,ама сигурно знаеш,че 2 деца,отгледани на 1 място доста често нямат нищу общо помежду си
Или греша
Едва ли някой учи децата си да убиват,изнасилват,или да си правят снимки със скелети
13-Каза,че слушаш опера,но се движиш с метъли?Едното върви ли с другуту?
14-Говори ли ти нещо "Пирин фолк Сандански"?Някога чувала ли си,виждала ли си нещо по въпроса?
15-Някога слушала ли си народна музика?
16-Би ли ми изброила 10 фолклорни изпълнители,както и за всеки по една песен със заглавието
17-Кой продуцира 99% от фолклорните ни изпълнители?
18-Какво би станало с тях,ако нямат продуцент?
19-В България има ли 24 часови фолклорни канали?Ако има,кой ги притежава?
20-Коя бг партия те влече най-много?
21-Кой трябва да е на власт догодина?Гласуваш ли?
22-Трябва ли да падне правителството,преди да му свърши мандата?Имаш ли някакво мнение по въпроса?Има ли смисъл от тези напъни на опозицията да го свалят до последно?
За сега толкова,надявам се да не съм ти задал много сложни въпроси,също и че ако не знаеш нещо няма да се ровиш в нета,а ще си признаеш
13-Каза,че слушаш опера,но се движиш с метъли?Едното върви ли с другуту?
14-Говори ли ти нещо "Пирин фолк Сандански"?Някога чувала ли си,виждала ли си нещо по въпроса?
15-Някога слушала ли си народна музика?
16-Би ли ми изброила 10 фолклорни изпълнители,както и за всеки по една песен със заглавието
17-Кой продуцира 99% от фолклорните ни изпълнители?
18-Какво би станало с тях,ако нямат продуцент?
19-В България има ли 24 часови фолклорни канали?Ако има,кой ги притежава?
20-Коя бг партия те влече най-много?
21-Кой трябва да е на власт догодина?Гласуваш ли?
22-Трябва ли да падне правителството,преди да му свърши мандата?Имаш ли някакво мнение по въпроса?Има ли смисъл от тези напъни на опозицията да го свалят до последно?
За сега толкова,надявам се да не съм ти задал много сложни въпроси,също и че ако не знаеш нещо няма да се ровиш в нета,а ще си признаеш

http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
За първото - да, доколкото зависи от мен. За второто - не съм го казала. Казах, че в дома ми ще звучи музиката, която звучи сега (и никога не е само и единствено опера за особено продължителни периоди от време).pi4 написа:12-Така.Първо да се върнем на един от отговорите ти.Каза ми,че децата ти няма как да слушат поп-фолк,защото ти ще им пускаш постоянно опера.
Харесва ми как сравняваш чалгата с извращения като последните, цитирани от теб - намирам аналогията за много уместна. Не, не съм наивна - аз ще направя каквото зависи от мен, за да не създам убийци (или, примерно, за да не слушат децата ми чалга). Ще бъде тъжно, ако се проваля в някое от двете.Не е ли прекалено наивно за жена на твоите години?Да задам по друг начин въпроса.Смяташ ли,че човек е продукт на това,на което са го въпитали мама и тате,или по-скоро всичко зависи от самия човек?Не знам дали имаш брат или сестра,ама сигурно знаеш,че 2 деца,отгледани на 1 място доста често нямат нищу общо помежду сиИли греша
Едва ли някой учи децата си да убиват,изнасилват,или да си правят снимки със скелети
![]()
Движа се И с метъли, както и с рокери, както и с хора от оперния свят (по-рядко, защото повечето от приятелите ми оттам не живеят в София - или поне, не постоянно, с изключение на един диригент). Метълите, които познавам, ходят на опера, някои от рокерите - също. Бих казала, че си влияем взаимно доста благотворно.13-Каза,че слушаш опера,но се движиш с метъли?Едното върви ли с другуту?
Знам, че е музикален фестивал и има конкурсен характер. Предполагам, че е разделен на категории, но нямам идея какви са те. Мяркала съм заглавия в ежедневници, но не мога да кажа, че съм се зачитала с интерес.14-Говори ли ти нещо "Пирин фолк Сандански"?Някога чувала ли си,виждала ли си нещо по въпроса?
Разбира се - но ако ще правиш препратки към чалгата, да знаеш, че няма да ми минат тия.15-Някога слушала ли си народна музика?
До 10 няма да ги докарам, но не бих използвала помощни средства. А, да, и няма да те изненадам с нещо, което не си чувал.16-Би ли ми изброила 10 фолклорни изпълнители,както и за всеки по една песен със заглавието![]()
1. Стефка Съботинова - "Притури се планината"
2. Валя Балканска - "Излел е Делю Хайдутин"
3. Янка Рупкина - не мога да ти кажа песен, признавам
4. Гуна Иванова - "Майчини сълзи" (за нея чух от медиите, дали беше PR или не - не знам, сигурно звуча цинично - но сработи, щом съм я запомнила)
5. Надка Караджова - май "Канят ме, мамо, на тежка сватба", но не съм сигурна
6. Володя Стоянов (
Толкова. Със сигурност съм чувала и други, но за тези мога да се сетя на прима виста.
Нямам понятие. Не знам и кой продуцира поп- и рок-изпълнителите у нас. Никога не съм го знаела и не ме е интересувало.17-Кой продуцира 99% от фолклорните ни изпълнители?
Същото, което ще стане и с Холивуд, ако продуцентите се оттеглят. Бизнес, какво да се прави.18-Какво би станало с тях,ако нямат продуцент?
Не знам. Вероятно има, на морето хващах някакъв "Родина" или нещо от сорта, емблемата беше като планина. Но дали е денонощен и чия собственост е, слабо ме вълнува.19-В България има ли 24 часови фолклорни канали?Ако има,кой ги притежава?
Нито една. Не заслужават доверието ми като цели формации.20-Коя бг партия те влече най-много?
Истината е, че не ме интересува - дреме ми само за моя глас, защото само той зависи от мен (да, гласувам, но гласувам за личности и никога за идеологии).21-Кой трябва да е на власт догодина?Гласуваш ли?
Да, трябва, понеже евентуална въртележка ще е лоша реклама за България (поне така смятам аз). А и да падне правителството, какви са алтернативите? Дали има някой, който е категорично и доказано по-добър? Аз не мисля, че има по-малко лош от всички лоши, които са набъркани в политиката в момента. По последния въпрос - не, не мисля, че има смисъл, защото няма начин да успеят - мнозинството ненапразно е мнозинство. Или иначе казано - кучетата си лаят, керванът си върви...22-Трябва ли да падне правителството,преди да му свърши мандата?Имаш ли някакво мнение по въпроса?Има ли смисъл от тези напъни на опозицията да го свалят до последно?
Няма проблем, въпросите не са никак сложни, просто са извън сферата на моята компетенция (и интереси). Както виждаш, каквото не знам, си го признавам.За сега толкова,надявам се да не съм ти задал много сложни въпроси,също и че ако не знаеш нещо няма да се ровиш в нета,а ще си признаеш
В края на ноември
В края на ноември
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Aйде още малко въпроси от мен:
1. Кой е Гари Каспаров? (ей тоя ми е любимият
)
и сега по - сериозни...
2. Плакала ли си на оперно представление?
3. Какъв филм може да те разчувства?
4. Защо е забранен 25 - тият кадър?
5. Кое е любимото ти цвете?
6. Какво мислиш за конфликта в Грузия?
7. Има ли нация, която да ненавиждаш? Защо?
8. Може ли омразата да бъде не само деструктивна, но и конструктивна? Кога?
9. Перфекционист ли си? Какво мислиш за кариеристите?
10. Какво би желала да работиш след 5 години. Опиши идеалната работа?
11. Очакваше ли да се срещнем в Бургас?
12. Опиши една красива жена през твоите очи.
12.1. Левски или ЦСКА?
Айде стига толкова.
И един поздрав: http://zazz.bg/play:c061578f

1. Кой е Гари Каспаров? (ей тоя ми е любимият
и сега по - сериозни...
2. Плакала ли си на оперно представление?
3. Какъв филм може да те разчувства?
4. Защо е забранен 25 - тият кадър?
5. Кое е любимото ти цвете?
6. Какво мислиш за конфликта в Грузия?
7. Има ли нация, която да ненавиждаш? Защо?
8. Може ли омразата да бъде не само деструктивна, но и конструктивна? Кога?
9. Перфекционист ли си? Какво мислиш за кариеристите?
10. Какво би желала да работиш след 5 години. Опиши идеалната работа?
11. Очакваше ли да се срещнем в Бургас?
12. Опиши една красива жена през твоите очи.
12.1. Левски или ЦСКА?
Айде стига толкова.
И един поздрав: http://zazz.bg/play:c061578f
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- Of course not!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Подценяваш ме, струва ми се. Световен шампион по шах, противник на политиката на Путин, арестуваха го след една демонстрация. Толкоз поне мога да ти кажа.camel написа:Aйде още малко въпроси от мен:
1. Кой е Гари Каспаров? (ей тоя ми е любимият)
и сега по - сериозни...
Не, но веднъж бях близо. Иначе съм плакала, докато слушам аудио запис, да.2. Плакала ли си на оперно представление?
Ами... филм от типа на "В какво се превръщат мечтите", "Sweet November", "P.S. I Love You", "Град на ангели"... Те (и, съответно, всички филми с подобни сюжети) ме разревават (почти) по всяко време. Ако говорим за разчувстване в по-широк смисъл, почти всички добре направени романтични комедии.3. Какъв филм може да те разчувства?
Да, и да не забравя - "Сибирският бръснар". Колкото и да е критикуван, за мен си остава един изключително силен филм с прекрасен финал (много се надявах да е тъкмо такъв).
Защото може да се използва за внушения, на които хората дори не подозират, че стават жертва.4. Защо е забранен 25 - тият кадър?
Слънчоглед.5. Кое е любимото ти цвете?
Това е един от въпросите, на които няма да отговоря (май е единствен засега), защото колкото и да съм чела/чула по темата, не се чувствам достатъчно компетентна да разсъждавам по нея. Знам само, че където има насилие, нищо не е наред и съм на страната на онези, пострадали от агресорите.6. Какво мислиш за конфликта в Грузия?
Категорично не. За да мразя нещо, трябва да го познавам достатъчно добре - а си е трудно да познавам една цяла нация лично (не само според широко разпространените стереотипи). Претенциите на македонците са ми нелепи, но защо да ги мразя хората? Иначе... като се замисля, от всички белгийци, с които се запознах във Финландия, не можах да се насиля да харесам нито един. И пак - не ги мразя като нация, защото не познавам всички.7. Има ли нация, която да ненавиждаш? Защо?
Омразата е много деструктивно чувство - установила съм го на собствен гръб. Веднъж се опитах да намразя една жена и негативната енергия, която ме заля, почти можеше да се пипне, толкова осезаема и гъста беше. Не си струва.8. Може ли омразата да бъде не само деструктивна, но и конструктивна? Кога?
Mммм, много зависи. Зависи за какво иде реч и колко важно е за мен, зависи и с какво време и с колко енергия разполагам. Има моменти, в които бих искала всичко да е наистина изпипано до съвършенство, но нямам енергията да го сторя. По принцип рядко си позволявам да претупам нещо, но в приоритетите ми по-горе стои самосъхранението и по-долу - съвършенството.9. Перфекционист ли си?
И, от другата страна на въпроса - рядко изисквам съвършенство, без значение за какво иде реч (след като аз не съм перфектна на 100% и винаги, нямам право да искам от другите да бъдат) - важното е да видя, че човекът полага усилие и наистина се старае, а не се опитва просто да претупа нещата. Последното не ме кефи, да не кажа и че ме дразни.
Не смея да кажа голяма дума, защото имам потенциала да се превърна в такава. Зависи от много неща, върху които няма да се разпростирам сега.Какво мислиш за кариеристите?
Какво да мисля... запълват празноти, избиват комплекси, стремят се да се докажат пред някого или просто наистина са обсебени от работата си, защото я обичат (това последното съм го виждала само веднъж). Едно или повече от тези неща.
Ами... 5 години е кратък период, предвид броя на нещата, с които съм се захванала. Тогава все още ще има някои неясноти. Що се отнася до идеалната работа... режисьор на щат в оперен театър у нас (с предпочитания към София и Русе, също и Стара Загора, но при друг директор), с настоящите солисти (и/или по-добри от тях). Надявам се театърът да разполага с приличен бюджет, но опитът ми показва, че страхотни неща понякога стават и с относително малко пари. Със сигурност няма да съм закрепостена на едно място (въпреки щата - а така като се замисля, може и да се откажа от него) - примерно... 3 постановки на сезон в "щатния" ми театър и една в друг оперен театър у нас, плюс една в чужбина в лятната пауза с чуждестранен театър или турне навън с наши постановки. Към идеалната работа върви и сътрудничество с добри сценографи, с които да мислим на едни вълни и диригент, който не мрази режисьорите (рядкост са, но аз си имам вече един готов за целта10. Какво би желала да работиш след 5 години. Опиши идеалната работа?
Ама нали разбираш, че говорим за идеалната работа? Ако и половината от това се осъществи, ще е чудесно. На повече не смея и да се надявам.
Знаех, че Ваня е там, но не съм и предполагала, че ще се срещнем (и че почти ще се блъскаме един в друг поне 300 метра)11. Очакваше ли да се срещнем в Бургас?
Не мога, съжалявам... Харесвам комбинацията тъмна коса - светли очи, но това не казва нищо. Ако я няма светлината в нея, чара, нищо не може да ме убеди, че тя е красива.12. Опиши една красива жена през твоите очи.
Мога да говоря с примери, ако позволиш - така ще стане по-ясно. Невена Коканова, Вивиан Лий, Анна Мофо, Лив Грете Поаре (макар че е далеч от образа на стандартната "красавица", за мен е красива).
Берое. Но ако задължително трябва да избера между Левски и ЦСКА, не бих се колебала - Левски.12.1. Левски или ЦСКА?![]()
Мерси!
В края на ноември
В края на ноември
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Забравих да те попитам хареса ли ти поздравът? 
- Of course not!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Кратък, но съдържателен отговор - да. Съгласна съм и с коментарите под самото клипче.
Мерси отново.
Мерси отново.
В края на ноември
В края на ноември
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Аз имам такъв въпрос (нямам спомен да е задаван вече, дано не греша): изискваш ли от мъжа до теб да е добре обезпечен финансово? И какво мислиш по този въпрос?
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Последен въпрос.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Честно казано, изобщо не ми дреме - май някъде бях писала вече. Наистина обичам лукса, но си го позволявам тогава, когато мога да си го позволя - разбираш ме. Не го търся на всяка цена.
Не зная... сигурно разсъждавам така, защото не съм се замислила за женитба и в един момент може да се окаже, че парите имат значение, когато се създава семейство. Но, като се замисля, предния път като се зажених, нямаха съвършено никакво значение и имам основание да смятам, че и следващия път ще е така.
---
Благодаря ви за въпросите, надявам се отговорите ми да са удовлетворили интереса/любопитството ви.
Беше ми приятно.
Не зная... сигурно разсъждавам така, защото не съм се замислила за женитба и в един момент може да се окаже, че парите имат значение, когато се създава семейство. Но, като се замисля, предния път като се зажених, нямаха съвършено никакво значение и имам основание да смятам, че и следващия път ще е така.
---
Благодаря ви за въпросите, надявам се отговорите ми да са удовлетворили интереса/любопитството ви.
Беше ми приятно.
В края на ноември
В края на ноември