Общежитие за специалности с уводен курс

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Аватар
borianka
В началото бе словото

Общежитие за специалности с уводен курс

Мнение от borianka »

Искам да попитам как ще става настаняването в общежитията за тези, които сме на уводен курс :? На пети ми започва курса, а не знам кой и кога ще ни настанява...Когато се обадих на телефона за общежитията и ми казаха, че временно ще сме настанени, обаче не ми обясниха как ще стане :) Ако някой има някаква идея нека да сподели :wink:
Ааа и заплащането как ще става-на ден ли и по колко?
Благодаря предварително! :roll:
Guardo il cielo e non vedo altro colore, solo grigio piombo che mi spegne il sole...L'unica cetezza è gli occhi che io ho di te
Аватар
Victoria
Писаружяк

Re: Въпрос

Мнение от Victoria »

sharp написа:
prime_specimen написа:Здравейте, тази година ще съм 1ви курс арабистика и преди да почне семестъра ще ходя на предварителен курс по арабски.Подадох нужните документи за кандидатстване за общежитие.От администрацията ми казаха,че тъй, като курса започва на 5ти, а класирането за общежития е на 15ти септември, ще бъда настанен на 2ри септември и после ще изчакам да видя дали съм класиран.Въпросите ми са следните:1.От къде мога да получа информация, в кой блок/стая ще съм по време на предварителния курс?2.Ако не се класирам за общежитие на 15ти, кога ще трябва да напусна, ще имам ли време да си намеря друго жилище? Благодаря предварително!
Студентската настанителна комисия (КСБВУ) е отговорна за всичко това. Ако курсът започва от 5-ти, то който ти е казал, че ще те настанят на 2-ри те е послъгал :) Иди на 4-ти в КСБВУ и ще ти осигурят стая. Ако не се класираш, то още на 15-ти трябва да се изнесеш.

Координатите на КСБВУ
е-мейл: su.ksbvu@abv.bg
тел.: 02/862 2916
адрес: Студентски град, блок 42-Б /с първи приемен ден 01.09.2008г/
Отговора си копирах от форума на http://www.uni-campus.net ;)
Надявам се, че отговаря на въпросите ти. :)
Изображение
Аватар
Vissonia
От дъжд на вятър

Re: Общежитие за специалности с уводен курс

Мнение от Vissonia »

Хубаво, ДА ГО НАПИШАТ В САЙТОВЕТЕ ТОВА,А!?!?!!!
Добре, че има форуми и патили, за да кажат за какво става дума.Жалкото е, че много остават буквално излъгани, в това число и аз, само че аз имам време до моя курс (на 15ти) и затова сега се разправям с квартири.
borianka стискам ти плаци да се оправиш, недей да си трошиш нервите заради такива неуредици (колкото и трудно да е това)
Cheers
NO EDGE!
Аватар
ellassence
От дъжд на вятър
Специалност: китаистика
Курс: първи

Мнение от ellassence »

4естно да ви кажа, много обьркана е тази работа с об6тежитията... с които говоря все разли4ни работи ми казват! но все пак и аз запо4вам на 15, така 4е и мен ме интересува... ако някои знае не6то ново... pls :(

* Blood Countess:
Има и буквички като Ч, Ш, Щ . Постарай се да ги използваш!
Аватар
Vissonia
От дъжд на вятър

Мнение от Vissonia »

Ами няма ново уж засега, на 15ти излиза класирането, ако си класиран имаш стая, ако не - не
NO EDGE!
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”