Такам...не съм чела предните въпроси, но не вярвам някой от моите да се повтаря,те са толкова уникални, че чак ми се плаче от удивление
И аз се надявам да не се повтарят, защото ще трябва се чудя какъв ми е бил отговора...
Кристо, ставай прав и отговаряй на всеки въпрос с началното "Многоуважаема госпожице..", ясно?!
Не, Джъд Рамони е пич, защо да го наричам госпожице? Я се замисли
1).Представи си, че се срещаме за първи път(не е трудно). Какви ще са първите ти думи към мен?
"Асл плс...".... не бе - шегувам се, Сигурно ще е "Здравей"
2).Първото впечатление най-важно ли е?
Зависи за какво става въпрос. Първото впечетление от университета беше кофти, но се промени (пример)
3).Би ли посегнал на момиче/жена?Защо според теб това не е прието да се прави?
Не бих ударил жена, ако тва питаш. Може би не е прието, заради феминистките, които отричат кеч-а и екстремните спортове, защото не са Богу-угодни. Но инак си мисля, че ако жена посегне първа, ще я сритам, да се осъзнае кви ги върши.
4).Теория или практика?Защо?
Съчетание от двете теория + практика = тактика. Не просто трябва да знаеш как да правиш нещо, не просто трябва да си го правил, но и трябва двете да са свързани и да си опитен и на думи и на дела. Това се нарича, както е ясно - тактика...
5).Ако някой твой много близък човек те помоли да го убиеш-отровиш,застреляш-за да го отървеш от мъките му(не здравословни!), би ли го направил?
Не разбира се, няма да го отървавам от нищо. Живота е едно мъчение сам по себе си, и ако човека не може да се справи, къв човек е? Не, той е животно. Не стига ми се лигавят африканците с този глад, ми и приятел да търся да ми хленчи, че иска смърт. Откъде-накъде?
6).Има ли някой сън, който сънуваш постоянно, или който се появява от време на време? Разкажи го!

К
ато малък сънувах постоянно как бягам в неизвестността... и се спъвам и падам. Инак сънищата ми от тогава са много различни (като сюжет и дори като жанр). Понякога има сън с продължение, но 2 еднакви няма.
7).Вярваш ли в приказката, че "всичко се връща"? Кога се случва това?
I believe in karma, what you did is what you get returned. Както пеят Савидж Гардън. Просто нещата се балансират, рано или късно.
8 ).Смяташ ли, че съществува истинско разкаяние?
Мисля, че да. Предимно във фикцията.
9).Ако хванеш съпругата си в изневяра, какво би сторил?
Бих я изгонил като мръсно коте. Щом не може да ме оцени, не заслужава нищо друго.
10).Когато имаш някакъв психологически проблем(от сорта на претоварване,депресия) как се справяш с него? Би ли се консултирал с лекар по въпроса?
Пиша разни неща, композирам разни неща, продуцирам разни неща. Лекарите са шарлатани в наши дни, като знам аз как съм учил история, си представям той как е учил медицина и колко го бива за лекар.... айде пък сега...
11).Ако трябваше да избираш едно от двете-ток или вода(не питейна)?
С водата мога да направя електричество, с тока вода не мога....
12).Какво има, когато "няма шест-пет"?
"И тройката е честна оценка"
13).Според теб безсърдечните хора получават ли инфаркти?
Според мен гадните хора получават инфаркти. Безсърдечните хора, получават безсърдечности и лицемерниченца.
14).Защо морската звезда не свети през нощта?
Защото и е паднала батерията.
15).Носиш ли часовник на ръката си?
Не, нося си на кръста...
16).Ако се наложи да откраднеш, ще го направиш ли?
Бих откраднал чуждо момиче, бих откраднал победата, а отскоро откраднах и съня на милиони фенове, които чакат албума..
17).Изпитваш ли угризения на съвестта?
Нямам такива причини за такива угризения.
18).Лъжеш ли?
Аз уча право, ние имаме изпит по това... но мен за жалост ме скъсаха, просто винаги съм честен и си казвам, каквото си мисля. Понякога някои хора, много се нервят на тва, но карай.
19).Ако имаше и крила, какво щеше да правиш по-често: да ходиш, или да летиш?
Няма значение, каквото проф. Екзейвиър нареди, тва правя!!!
20).Искал ли си някога някъде да крещиш с всички сили, до задушаване?
Не, това е тъпо. Пазя си гласа за студиини записи.
21).Смяташ ли, че насилието освобождава от напрежението?
Да, смятам че е така, но не бива да се прекалява.
22).Как възкръсваш повторно, след като веднъж умреш от скука?
Намирам си занимание, просто пиша нещо.
23).Сръчен ли си с ръцете?
Ами с тях си вадя хляба, тези текстове и мелодии, да не се пишат сами? Всичко ценно що съм създал е било с ръце. Понякога и със сърце и мозък, но и най-яките мисли и чувства не струват, ако не можеш да ги напишеш, опишеш, покажеш... с ръце...
24).Толерантен ли си?
Принудих се да бъда, защото така е правилно. Не можеш да искаш различните хора, да са ти еднакви. Просто трябва да уважаваш нещо, което не е като теб. За жалост в този форум, малцина го правят. Не говоря за музика конкретно. Говоря най-общо казано, тук дискриминацията е религия.
25).Кое избираш:логика или чувства? Защо?
Което ми е по-полезно и по-силно мотивиращо. Всяка ситуация си носи и двете, но избора е каквото-дойде. Понякога чувствам логиката, понякога мисля за чувствата.