Да чуем и любима поп - фолк песен? А ако няма коя е най - омразната такава песен?
И най - важното...възприемате ли поп - фолка за качествена музика или само за музика, създавана, за да весели масите?
А да...и защо този стил все още е слушан само на Балканите? Може ли да споделите впечатления на европейци, които са имали неудоволствието/ удоволствието да се докоснат до този тип музика. В интерес на истината познавам един американец, който беше ужасен от поп - фолка и повече не искаше да стъпи в чалга клубове, но...всеки с мнението си.
И още нещо...мислите ли, че поп - фолк изпълнителите имат музикален талант или просто умеят да манипулират мутрите, кухите мацки и момченцата, плакнещи очи по тях.
На какво възпитава този стил музика?
Какво помогна на Азис да стане 21 - вият най - велик българин според класацията на БНТ "Великите българи"?
Доста са въпросите и се надявам наистина да се получи хубава дискусия. Пускам темата с тази идея, а не да дразня някого и да се карам с някого във форума. В интерес на истината, отдавна се отказах от тази идея.
Ако питате мен поп - фолкът е идеален начин за забавление, но нищо освен това.
Бтв едно време, когато слушах чалга, бях запален фен на Камелия. Още пазя автографа от нея, въпреки че сега хич не я харесвам. Иначе имам автографи и от Райна и Константин.
Любимо парче - "Тигре, тигре" и Дарт Вейдър Кючек...ааааа...също така и "Рибна фиеста" на Валдес. Класика
А вие имате ли мнение по въпроса?