[FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.4
-
Sirius`
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Re: [FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.4
Че дните минават толкова бързо 
Jenna,
за да кандидатстваш за преподавателско място в Университета трябва да си под 40 г., ако не си докотор, а ако си, трябва да не си с навършени години за пенсия.... Който ти е казал, че за доцент може да кандидатстват само доктори, те е излъгал! Има Правилник на СУ, който ги посочва тези неща!
за да кандидатстваш за преподавателско място в Университета трябва да си под 40 г., ако не си докотор, а ако си, трябва да не си с навършени години за пенсия.... Който ти е казал, че за доцент може да кандидатстват само доктори, те е излъгал! Има Правилник на СУ, който ги посочва тези неща!
пак се оцъклих в 6:30... ама поне съм се наспал...
... нещо не можах да се наспя.... 
сигурно е щото нямаме търпение да идва 1виJoker написа:... нещо не можах да се наспя....
Ха, че днес не е ли четвърти?

...октомври...
-
Jenna
- От дъжд на вятър
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Изморена съм. Перманентно изморена и ми се спи или излиза на въздух или сред природата
Може да исках да съм Преподавател, но съм Студент. You know that i'm no good. 
Ейми
http://www.youtube.com/watch?v=dewtCShee04
http://www.youtube.com/watch?v=HFVM5pVT ... re=related
Ейми
Къде си се разбързал, септември си е чудничко!necrozis написа:...октомври...
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Баси раното е, а аз съм вече на работа! 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не мога да спя от кашлица - четвърта нощ поред. Това е ужасно, абсолютен парцал съм, а трябва да чета и да напиша една курсова работа (най-сетне). Писна ми.
Сега отивам да се опитвам да поспя още малко.
Главата ме боли. Бррррр! Аман.
Сега отивам да се опитвам да поспя още малко.
Главата ме боли. Бррррр! Аман.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Jenna
- От дъжд на вятър
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Не, значи то ето как е за съжаление. Няма обявени места за преподаватели. Ще сложа удивителни, защото тези неща са важни за мен: "!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Обявените места са за доценти, а не за преподаватели, а за доцент искат да си "доктор", макар че аз познавах доценти, които още не бяха станали "доктор", имаме ли разбиране? Т.е., това че си в докторска програма, не значи че ще я завършиш, следователно, колкото един студент за степен "доктор" е достоен за доцент, толкова е и един магистър пред дипломиране. И в двата случая говорим за хора с магистърски дипломи или ако погледнете въпроса от друга страна, а именно защо все още нямам маг. дипл. това е, според мен, защото защитата на дипл. р. трябва да е след семестриалното завършване, а не 4 месеца след това примерно. Ти какво да правиш през тези 4 месеца. С други думи, ако дипл. защ. беше през юни, сега щях да съм магистър ...
Нещо разбира ли се от това, което пиша !?
Все пак, аз не съм педант, но във ФНПП имаше доцент, който още не беше взел степен "доктор". Не бих искала да съм педант, но все пак, когато се засягат моите интереси, ми се налага ... Изкл. ми е неприятно.
Разбирате ли сега защо длъжностите следва да служат на човека, а не обратно, а именно, човека да се "натика" в длъжностната характеристика или сте малки все още ...
На мен лично не ми пречи той да си е доцент, но и аз да мога да работя каквото харесвам, но ето, не се получава, трябва да си предател и най-гадна товар, за да се сбъднат мечтите ти.
Днес писах до администрацията на унито. Сигурно няма да ми отговорят. Те са възпитани хора, не пращат псувни по имейла.
Обявените места са за доценти, а не за преподаватели, а за доцент искат да си "доктор", макар че аз познавах доценти, които още не бяха станали "доктор", имаме ли разбиране? Т.е., това че си в докторска програма, не значи че ще я завършиш, следователно, колкото един студент за степен "доктор" е достоен за доцент, толкова е и един магистър пред дипломиране. И в двата случая говорим за хора с магистърски дипломи или ако погледнете въпроса от друга страна, а именно защо все още нямам маг. дипл. това е, според мен, защото защитата на дипл. р. трябва да е след семестриалното завършване, а не 4 месеца след това примерно. Ти какво да правиш през тези 4 месеца. С други думи, ако дипл. защ. беше през юни, сега щях да съм магистър ...
Нещо разбира ли се от това, което пиша !?
Все пак, аз не съм педант, но във ФНПП имаше доцент, който още не беше взел степен "доктор". Не бих искала да съм педант, но все пак, когато се засягат моите интереси, ми се налага ... Изкл. ми е неприятно.
Разбирате ли сега защо длъжностите следва да служат на човека, а не обратно, а именно, човека да се "натика" в длъжностната характеристика или сте малки все още ...
На мен лично не ми пречи той да си е доцент, но и аз да мога да работя каквото харесвам, но ето, не се получава, трябва да си предател и най-гадна товар, за да се сбъднат мечтите ти.
Днес писах до администрацията на унито. Сигурно няма да ми отговорят. Те са възпитани хора, не пращат псувни по имейла.
Може да исках да съм Преподавател, но съм Студент. You know that i'm no good. 
Ейми
Ейми
още 5 мин в нас и тотално ше изкукам 
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
За да си преподавател, няма нужда да си завършил каквото и да е, дори и бакалавър. Ако се справяш добре по дадения предмет (или по-всичко
), винаги можеш да попиташ преподавателя, дали има нужда от асистент. Ако има ще те направи хоноруван асистент и ще преподаваш на воля. Ако няма, може да ти каже, че някой друг има. Преподавателите винаги имат нужда от асистенти и търсят такива, така че не виждам причина да не започнеш да преподаваш още от 1-ви септември. Е, кофтито при хоноруваните преподаватели е, че пари се взимат само 2 пъти годишно - след зимна сесия и след есенна сесия (и се плащат няколко левчета за учебен час, за преподаване на магистри малко повече, отколкото на бакалаври), но пък какъв по-добър начин да видиш наистина ли искаш да си преподавател и бива ли те за такъв.
Аз от 4 години вече водя 5 различни предмета (които са си все Cisco академия), плюс водих и Интернет Технологии 1 семестър, дори преди да се дипломирам като бакалавър. А когато бях 1-ви курс във ФМИ, практикум по програмиране ми водеше момче, което дори не беше записало 2-ри курс заради невзети изпити, което пък не му пречеше да е цар на програмирането примерно
.
Аз от 4 години вече водя 5 различни предмета (които са си все Cisco академия), плюс водих и Интернет Технологии 1 семестър, дори преди да се дипломирам като бакалавър. А когато бях 1-ви курс във ФМИ, практикум по програмиране ми водеше момче, което дори не беше записало 2-ри курс заради невзети изпити, което пък не му пречеше да е цар на програмирането примерно
- renesanz
- Легендарен флуудър
бюрокрацията в СУ! дебелите и кисели секретарки във ФъКНФ
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...