Честит ни нов кмет, софиянци!
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Който не е гласувал и двата пъти, няма пораво на глас в коментарите, където и да е било... Все пак, вие, от София, сте имали възможността да си изберете и друг кмет, така че, какъвто кмет са ви избрали, с такъв ще бъдите 2 години! А и 2, не е като 4:) Нека мине малко време после ще говорим, дали кметът Ви е бил стойностен или не.
Аз се радвам,че не избраха никой от СДС и БСП, защото нямаше да има положителни промени за софиянци...
Аз се радвам,че не избраха никой от СДС и БСП, защото нямаше да има положителни промени за софиянци...
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
А, ти си ги псувай,ама като не си гласувал/а, значи, нямаш право да изказваш кой знае колко голямо мнение по въпроса, защото ти си бил/а този/ тази, която е можел/а а проемени с нещо сегашното положение. Те работите няма да се оправят и с негласуване. Аз си гласувах в РАзград, защото исках да избера този, който по-малко ще ни краде... Е, нямаше голям ефект, точно,защото беше малка изберателността 
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Да, по е голяма и по този начин се позволява плащането на по-малко гласове и печеленето на изборите. Сегашният ни кмет ( на Разград) е давал дърва в едно то близките селища, само и само,за да го изберат за кмет. А и за него гласуваха всички баби и дядовци. Разбираемо е, защо стана кмет...
Абсолютно вярно!!!Himera написа:А, ти си ги псувай,ама като не си гласувал/а, значи, нямаш право да изказваш кой знае колко голямо мнение по въпроса, защото ти си бил/а този/ тази, която е можел/а а проемени с нещо сегашното положение. Те работите няма да се оправят и с негласуване. Аз си гласувах в РАзград, защото исках да избера този, който по-малко ще ни краде... Е, нямаше голям ефект, точно,защото беше малка изберателността
Да живее отбора на Форум СУ
- Nyssa
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
абсолютно НЕвярно...стига сте говорили заучени неща!
за кого трябваше да гласувам на балотажа-Бойко или Татяна?еми не,мерси...Прехваляният от вас Бойко,ако има акъл,ще се замисли за смешната си "победа",защото това е един вид бойкот...
трагикомична е цялата ситуация
за кого трябваше да гласувам на балотажа-Бойко или Татяна?еми не,мерси...Прехваляният от вас Бойко,ако има акъл,ще се замисли за смешната си "победа",защото това е един вид бойкот...
трагикомична е цялата ситуация
[url=http://bgkoleda.bg/] Българската Коледа !
Да подарим надежда на дете в беда ![/url]
- Nyssa
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
ам въобще не се правя на песимист,защото все пак гласувах първия път..обаче 2рия не намерих смисъл,защото ми беше все тая ..и единия,и другия са ми крайно неприятни!
ок,няма да коментирам и да о(б)съждам Бойко,а хората,които са го избрали
ок,няма да коментирам и да о(б)съждам Бойко,а хората,които са го избрали
[url=http://bgkoleda.bg/] Българската Коледа !

-->