а, добре че ми напомни...DADO написа:И да и не.
Според някои Аврил Лавин представлява емо-течение
Аврил Лавин... тва нещо не пее, а грачи и квичи...
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
а, добре че ми напомни...DADO написа:И да и не.
Според някои Аврил Лавин представлява емо-течение
Чудно си звучи :Рdimage написа:Колкото и противна да ми е станала тази песен на Риана, ако звучеше по-горния начин щях да си изхвърля лаптопа от ужас...
pi4 написа:Сигурно тряя теб да гледамеnecrozis написа:Всичко де що е пайнер и прилича на ходеща мандра... на тия момичета няма кой да им каже, че са напълно бездарни (с 2-3 изключения)... ама то на ганьо дай да гледа цици и джуки...
По-скоро Някой като менDADO написа:А може и някой/някая емо да гледате...
Утре съм в Каварна на мега забиващия, разцепващ, изкъртващ, смъртоносен... и какви ли не метълски епитети са недостатъчни да опишат купона.necrozis написа:не... това на аватара ти не е пайнерка, а самия ти...

момиченце,днес видях Лилана.Невероятна pi4-ка еsilver_wings написа:Абе,пич,земи спри да слушаш с очите,моля ти се! Тия даже не са и красивиpi4 написа:Що бе Лилана и Аксиния са много красиви,особено Лилана

Мой човек си ти,мой!necrozis написа:Аврил Лавин... тва нещо не пее, а грачи и квичи...
Абе, ти изобщо жена виждал ли си през живота си?pi4 написа:момиченце,днес видях Лилана.Невероятна pi4-ка еsilver_wings написа:Абе,пич,земи спри да слушаш с очите,моля ти се! Тия даже не са и красивиpi4 написа:Що бе Лилана и Аксиния са много красиви,особено ЛиланаВсички се обръщаха да й се полюбуват.Има дупи като детско барабанче
И ходи една нахакана.Каква дързост и красота
Ходеше пеш,не се притеснява да се слее с народа,макър че е най-добрата поп певица в България
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...