http://www.facebook.com//editprofile.ph ... =1&picture
Jenna Stanis този път.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
объркали са, все пак говорим за журналяги - става въпрос за ГРЕ....dimage написа:Няма такава гимназия в Бургас като ГЧЕ?? Сори, Кристо ... не разбирам![]()
![]()
![]()
Jenna написа: Jenna Stanis този път.(Какво стана с "Инспектор-а", не съм го "чувала" скоро, а преди беше винаги "около мен".)

Руската е ГЧЕ "Васил Левски" ... принципноdimage написа:Няма такава гимназия в Бургас като ГЧЕ?? Сори, Кристо ... не разбирам![]()
![]()
![]()
Значи сме учили в едно и също училищеSirius` написа:Моето на 23-то място по дяволите .. Как може да се е вдигнало толкова нависоко

Мисля, че и във Форума няма да намериш приятели, ако това е била целта (съзнателна или подсъзнателна) на регистрирането ти. Впечатленията ми до тук са, че мнозинството от редовнопишещи потребители на Форума, които ти обръщат внимание, гласуват за теб в разни теми и пр., използват изявите на виртуалната личност 'Антоанета'/ 'Jenna' да им "прави веселото" и да им удовлетворява онази примитивна потребност от евтини удоволствия за душата. Ако до сега не си усетила, хората тук не възприемат градивно теб, начина ти на изказ, цялостното ти възприятие за света и хората около теб. Това възприятие не може да стане основа за нови искрени приятелства.Jenna написа:Работата със специалисти и търсенето на приятели не помогна. Винаги имам усещането, че хората ме използват, че търсят някакъв интерес в приятелството, било той емоционален или практически, така да се каже.
Мерси димажdimage написа:Много си хубава... и като ти гледам снимките така ми се ходи на моренцеее...