Честит ни нов кмет, софиянци!

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Честит ни нов кмет, софиянци!

Мнение от DobreFF »

--------------------------------------------------------------------------------

Новият кмет на София ген. Бойко Борисов: Благодаря на столичани, ще бъда кмет на всички!

София. "Ще бъда кмет на всички софиянци - независимо дали са гласували за мен или са подкрепили Татяна Дончева". Това бяха първите думи на новия кмет на столицата ген. Бойко Борисов пред Агенция “Фокус”, веднага след като станаха ясни първите прогнозни резултати, според които той печели изборите с убедителна преднина от 67,5% пред кандидатката на левицата.
Ген. Борисов благодари специално на всички, които са дали гласа си за него.

Аз лично и двата пъти гласувах за Бойко, просто, защото другите ми бяха адски антипатични!
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

При това положение е без значение кой ще е кмет!!!

Лично мнение!!! С този ОС и аз да съм кмет, все тая :roll:
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
Nyssa
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Nyssa »

Изображение
тва е мойто мнение
за разлика от миналата събота,тази не гласувах....
[url=http://bgkoleda.bg/] Българската Коледа !
Да подарим надежда на дете в беда !
[/url]
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

уф, аз и двете седмици не можах да гласувам, но като гледам нещата не са умрели без мен, радвам се обаче донякъде за Бойко Борисов, защото другите не мога да ги гледам..
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

всичките са ми гадни. то поне да беше някой нов да не му се знаят кирливите ризи а то... абе както викат нов бардак със стари курви не става
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Бойко Борисов е ПИЧ! В сравнение с всичките 15 човека, които се бяха кандидатирали, София направи по - добрият избор! Пък, който и да е кмет, където и да е, няма начин да не се изкуши да не пребере нещо в джобчето си :?
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Аз ще се въздържа да споделя мнението си за новия кмет, понеже би се получила една доста дълга за четене анти-тирада. Просто ще кажа, че адски се радвам, че мандатът му няма да бъде пълен!
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Мани - мани - кво честито... :roll: И аз меко казано не съм очарована, но тва е - глас народен...
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

И аз съм разочарована, но нямам право да се оплаквам, след като този път не можах въобще да гласувам. Предпочитах Герджиков или Велчев. Туиги е ужасно права за бардака и курвите :?
Optimist
Драскач

Мнение от Optimist »

... а,с такъв кмет не е за "честито" :? и аз така мисля,но малко хора гласуваха,та така :? на балотажа се въздържах :?
The empires of the future are the empires of the mind.
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

^PrincessA^ написа:Аз ще се въздържа да споделя мнението си за новия кмет, понеже би се получила една доста дълга за четене анти-тирада. Просто ще кажа, че адски се радвам, че мандатът му няма да бъде пълен!
подкрепям.. по-добре без кмет, отколкото с Бат' Бойко! всъщност той самият не е виновен, просто тия дето му дърпат конците не ме кефят :roll:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Tripio написа:
^PrincessA^ написа:Аз ще се въздържа да споделя мнението си за новия кмет, понеже би се получила една доста дълга за четене анти-тирада. Просто ще кажа, че адски се радвам, че мандатът му няма да бъде пълен!
подкрепям.. по-добре без кмет, отколкото с Бат' Бойко! всъщност той самият не е виновен, просто тия дето му дърпат конците не ме кефят :roll:
Батка, не се изказвай неподготвен! И ти затъваш във всеобщата идиотщина. Чул отнякъде си нещо и без да го познаваш, говориш глупости. човекът си е много стойностен и ще върши много работа. Много повече и от Милен Велчев и от оня орел Дончева. За Милен каквито неща знам, по-добре да не ви говоря, че току виж утре ме гръмнали на улицата.
Да живее отбора на Форум СУ
user0
В началото бе словото

Мнение от user0 »

DobreFF написа:
Tripio написа:
подкрепям.. по-добре без кмет, отколкото с Бат' Бойко! всъщност той самият не е виновен, просто тия дето му дърпат конците не ме кефят :roll:[/quote

Батка, не се изказвай неподготвен!

това е, хора като теб,които говорят на "батка" си харесват Борисов :shock: А,ти за много открехнат ли се смяташ,че си врял и кипял в "политиката"???!!!! :?: много интересно...
лаишки се изказваш,БАТЕ!!! :D
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

PEAST ;)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Когато опрат нещата до политика, всеки много знае!
Няма смисъл да теоретизираме - Бойко това, Бойко онова. Той сам ще си покаже колко струва.
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”