Честит ни нов кмет, софиянци!
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
Честит ни нов кмет, софиянци!
--------------------------------------------------------------------------------
Новият кмет на София ген. Бойко Борисов: Благодаря на столичани, ще бъда кмет на всички!
София. "Ще бъда кмет на всички софиянци - независимо дали са гласували за мен или са подкрепили Татяна Дончева". Това бяха първите думи на новия кмет на столицата ген. Бойко Борисов пред Агенция “Фокус”, веднага след като станаха ясни първите прогнозни резултати, според които той печели изборите с убедителна преднина от 67,5% пред кандидатката на левицата.
Ген. Борисов благодари специално на всички, които са дали гласа си за него.
Аз лично и двата пъти гласувах за Бойко, просто, защото другите ми бяха адски антипатични!
Новият кмет на София ген. Бойко Борисов: Благодаря на столичани, ще бъда кмет на всички!
София. "Ще бъда кмет на всички софиянци - независимо дали са гласували за мен или са подкрепили Татяна Дончева". Това бяха първите думи на новия кмет на столицата ген. Бойко Борисов пред Агенция “Фокус”, веднага след като станаха ясни първите прогнозни резултати, според които той печели изборите с убедителна преднина от 67,5% пред кандидатката на левицата.
Ген. Борисов благодари специално на всички, които са дали гласа си за него.
Аз лично и двата пъти гласувах за Бойко, просто, защото другите ми бяха адски антипатични!
Да живее отбора на Форум СУ
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
уф, аз и двете седмици не можах да гласувам, но като гледам нещата не са умрели без мен, радвам се обаче донякъде за Бойко Борисов, защото другите не мога да ги гледам..
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
подкрепям.. по-добре без кмет, отколкото с Бат' Бойко! всъщност той самият не е виновен, просто тия дето му дърпат конците не ме кефят^PrincessA^ написа:Аз ще се въздържа да споделя мнението си за новия кмет, понеже би се получила една доста дълга за четене анти-тирада. Просто ще кажа, че адски се радвам, че мандатът му няма да бъде пълен!
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Батка, не се изказвай неподготвен! И ти затъваш във всеобщата идиотщина. Чул отнякъде си нещо и без да го познаваш, говориш глупости. човекът си е много стойностен и ще върши много работа. Много повече и от Милен Велчев и от оня орел Дончева. За Милен каквито неща знам, по-добре да не ви говоря, че току виж утре ме гръмнали на улицата.Tripio написа:подкрепям.. по-добре без кмет, отколкото с Бат' Бойко! всъщност той самият не е виновен, просто тия дето му дърпат конците не ме кефят^PrincessA^ написа:Аз ще се въздържа да споделя мнението си за новия кмет, понеже би се получила една доста дълга за четене анти-тирада. Просто ще кажа, че адски се радвам, че мандатът му няма да бъде пълен!
Да живее отбора на Форум СУ
подкрепям.. по-добре без кмет, отколкото с Бат' Бойко! всъщност той самият не е виновен, просто тия дето му дърпат конците не ме кефятDobreFF написа:Tripio написа:^PrincessA^ написа:Аз ще се въздържа да споделя мнението си за новия кмет, понеже би се получила една доста дълга за четене анти-тирада. Просто ще кажа, че адски се радвам, че мандатът му няма да бъде пълен!
Батка, не се изказвай неподготвен!
това е, хора като теб,които говорят на "батка" си харесват Борисов
лаишки се изказваш,БАТЕ!!!