Има ли приети с география
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Re: Има ли приети с географиа
Нима?! Тези 4-те не помня скоро да са се падали...
I wanna fall from the stars straight into your arms
- sweetness
- В началото бе словото
Падали са се естествено...особено югозападния. Аз не го въобще не го очаквах точно паради тази причина че се е падал, но все пак ми донесе добри резултати и нямах нужда от редовните изпити 
Приятели ефектни - предатели перфектни
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Ооо sweetness била в нашия факултет 
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- sweetness
- В началото бе словото
е къде другаде
нали все пак е Господи Готин Факултет 
Приятели ефектни - предатели перфектни
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Дано наистина да е готин, като мине първата сесия ще видим. 
- figure_skate_girl
- Пишете, о, братя
- Специалност: geografia 1 kurs
- Курс: първи
И аз съм приета Геология (2009)v.mischievous написа:Хей много сте зарязали форума!!!Минаха класиранията..да сподели някой приет в География или Геология или др спец. от ГГФАз съм на Геология
- Leila_Valera
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
По темата за подготовката.
Не се забивайте да назубрите 3-4 теми до последната запетая, защото ви се вижда много вероятно да се паднат. Това е напълно излишно и натоварващо. По-добре е да имате цялостна представа за предмета, защото в темите има определен алгоритъм и особености и ако сте ги схванали, ще ви бъде много лесно да пишете по всяка една. Най - сполучливият вариант (от собствен опит) е, ако сте се занимавали с предмета продължително време, просто любителски - например участия в олимпиади и състезания - така постепенно усвоявате материала и накрая ви остава само да донаучите някои досадни подробности. Частните уроци по география са загуба на време и пари - всичко можете да си научите сами, дори и в училище подготовката ви да е слаба. Не знам дали денонощното четене в последния месец може да донесе успех, нямам наблюдения, но ако се готвите с желание (е,от време на време ще ви омръзва), трябва да успеете!
Не се забивайте да назубрите 3-4 теми до последната запетая, защото ви се вижда много вероятно да се паднат. Това е напълно излишно и натоварващо. По-добре е да имате цялостна представа за предмета, защото в темите има определен алгоритъм и особености и ако сте ги схванали, ще ви бъде много лесно да пишете по всяка една. Най - сполучливият вариант (от собствен опит) е, ако сте се занимавали с предмета продължително време, просто любителски - например участия в олимпиади и състезания - така постепенно усвоявате материала и накрая ви остава само да донаучите някои досадни подробности. Частните уроци по география са загуба на време и пари - всичко можете да си научите сами, дори и в училище подготовката ви да е слаба. Не знам дали денонощното четене в последния месец може да донесе успех, нямам наблюдения, но ако се готвите с желание (е,от време на време ще ви омръзва), трябва да успеете!
Ако искаш да разсмееш Господ, само Му разкажи плановете си.
Регионално развитие и политика
Регионално развитие и политика
Re: Има ли приети с география
А от къде се готвихте-учебник,темите на Славейков, теми от курсове или уроци?Аз уча от сборника на Славейков,но не знам дали е достатъчно.