За да сме красиви (само за момичета)
Модератор: Плазмодий
Re: За да сме красиви (само за момичета)
Най- чистият път към Вселената минава през горския пущинак
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Хаха, ами според мен това е дефиницията за "не ме е грижа как изглеждам".Prisila написа:Омфг аз съм клошар!JudyRamone написа:Да, бе, глупости! Аз може да съм толерантна към своя изглед, но не и към чуждия - всичко опира до въпрос на вкус.
НО: ВАЖНО е как изглеждаш! Дори да ти харесва да не си миеш косата две седмици и да го намираш за секси, в действителност определено не е.
Ако ти би се навила да ходиш точно две седмици с мръсна и мазна коса и го съответно го направиш, едва тогава ще се съглася, че въобще не ти дреме как изглеждаш![]()
Juuuuust joking...
![]()
Под "не ме интересуша как изглеждам" нямах предвид, че не се къпя, не си мия ушите и зъбите и никога не си обличам прани дрехи. Напротив, но с това се изчерпва "грижата" ми за външния вид.Я, все пак се грижа за себе си, да грижа се да не хвана хепатит. Не си струва да се превръщам в напудрене кукла само за да задоволя модните изискавания на това общество. Принципно това имах предвид. Нали номера аз да се харесвам. Но както ти каза, в крайна сметка всичко е въпрос на вкус и мислене.
И много моля!! Със сигурност има човек, на когото би му харесало някой да не си мие косата две седмици и дори ще го намери за секси. Просто ще трябва да го потърся в кашонената му къща, която се намира зад китайския.
Моята издръжливост е цяла 1 седмица, тъй като косата ми е по-хубава, когато не е съвсем чиста. Но не се омазнява бързо, което ме радва, та затова....
"кашонена къща" - егати лафа
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Prisila
- От дъжд на вятър
- Специалност: Немска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Щастливка, моят рекорд е три дни. Косата ми е ужасна. Хубава е само, когато е прясно изкъпана. 
Klopf klopf! Lass mich rein, lass mich dien Geheimnis sеin..
За ушите страх,
а за сърцето радост е въздишката от гроба,
в който е погребан твой любим...
За ушите страх,
- silver_wings
- Постоянно присъствие
И аз съм така с косата-прилича на нещо само два дни,после съм като някой от кашонената къща
А що се отнася до грима-аз се гримирам,но това е,защото съм много,много бледа и плаша хората,ако си тръгна натюр(което не ми пречи да го правя често-често напоследък
).А пък и с грима можеш донякъде да изразиш настроение или пък симпатии към определена музика и култура-пънк,метъл,хм,дори чалга.Аз лично се придържам към първите две,нали ме разбирате...
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
аз пък не мога да се гримирам...пък и ако го направя обикновено на 20тата минута забравям и...се случва случка... а от фондьотени и такива глупости понякога ме сърби кожата...или имам чувството, че ще се разтека всеки момент...абе аз съм ужасна не мога да не си пипам или мокря лицето цял ден... какъв грим при това положение..направо маска
е иначе като се науча да го правя като хората и имам време за това сигурно бих го правила... ама засега ще разчитам на сапуна и топлата вода
а това с косата наистина е много гадно. и моята издържа само 2-3 дена..а имаше времена, когато не знаех какво е това мазна коса...егати кефа
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мдаа,голям кеф е.
Иначе и аз не мога кой знае колко, на едното око обикновено линията се получава
малко по-крива, но то си е от него май
Абе кво ти пука, естествено, ако изглежда добре, не е нужно да е като по учебник.
А фон дьо тен и аз не си слагам, едно време момичето, с които седях на чин постоянно ми омазваше учебниците, докато лягаше или се подпираше върху тях, та поне знам, че се трие с гума
Иначе и аз не мога кой знае колко, на едното око обикновено линията се получава
малко по-крива, но то си е от него май
А фон дьо тен и аз не си слагам, едно време момичето, с които седях на чин постоянно ми омазваше учебниците, докато лягаше или се подпираше върху тях, та поне знам, че се трие с гума
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Един савет, ще ви дам момичета. НЕ залагайте толкова на грима, спортуваите, няма значение дали ще ходите на фитнес или ще тичате в парка. Много е смешно някоя "мадама", която тежи 70-80 кг. да хване, да си сложи 3кг грим и да си мисли, че е много готина. Спортът е най-важен, за да изглеждаш добре.
Не съм герой, просто не изпитвам страх!!
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Глупости, има си момичета, на които спорт не им трябва, за да си изглеждат нормално и които МРАЗЯТ да спортуват при това. 
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- Prisila
- От дъжд на вятър
- Специалност: Немска филология
- Обратна връзка:
Дрън дрън, дай сега ако някой е с наднормено тегло да го убием с камъни и да го пратим на заточение. Това беше много не- умно изказване, всеки е хубав по свой начин, независимо дали е на ръба на анорексията или е дебел, е*аси.vvvv написа:Един савет, ще ви дам момичета. НЕ залагайте толкова на грима, спортуваите, няма значение дали ще ходите на фитнес или ще тичате в парка. Много е смешно някоя "мадама", която тежи 70-80 кг. да хване, да си сложи 3кг грим и да си мисли, че е много готина. Спортът е най-важен, за да изглеждаш добре.
ПП: мислех, че темата е за момичета.
Klopf klopf! Lass mich rein, lass mich dien Geheimnis sеin..
За ушите страх,
За ушите страх,
- renesanz
- Легендарен флуудър
е може да са слаби и хубави,без грим. сега,ако е 80 кила няма как да бъде "ухажвана"... то нещата в днешно време опират до физика повече отколкото до красота. пък и не е приятно на никого да не може да носи дрехите,които иска,защото не му стават.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз пък съм виждала дебели (такава е думата, не искам да обидя никого) момичета, които обаче в лицата са красиви като...модели. Теглото се смъква, с природните дадености обаче не е така. И все пак нищо прекалено не е хубаво, Присила.
Аз имам една приятелка, която в никакъв случай не е анорексичка, но е супер супер кльощава и висока, ако не я знам как яде като прасе и от всичко, бих си помислила, че е болна от нещо. Та понякога можеш да й преброиш ребрата! И въпреки това ако понапълнее малко ще ми харесва повече, макар че и тя е като мен и не може.
Колкото до грима - на някои хора и МНООГО грим им стои супер. На други без грим им е много по-добре. Аз казах вече, дори да е много, но ако е направено със стил или умение или мисъл, си е перфектно дори! Всичко е доста относително, а също така зависи и от местата, където се намираш, макар че в днешно време дали си в клуб или на улицата няма особено голямо значение, всеки си е изработил самостоятелен стил и се облича и гримира както намери за добре. В тази връзка на някои хора трябва да им се забрани да излизат от къщите си, но това е друга тема
Аз имам една приятелка, която в никакъв случай не е анорексичка, но е супер супер кльощава и висока, ако не я знам как яде като прасе и от всичко, бих си помислила, че е болна от нещо. Та понякога можеш да й преброиш ребрата! И въпреки това ако понапълнее малко ще ми харесва повече, макар че и тя е като мен и не може.
Колкото до грима - на някои хора и МНООГО грим им стои супер. На други без грим им е много по-добре. Аз казах вече, дори да е много, но ако е направено със стил или умение или мисъл, си е перфектно дори! Всичко е доста относително, а също така зависи и от местата, където се намираш, макар че в днешно време дали си в клуб или на улицата няма особено голямо значение, всеки си е изработил самостоятелен стил и се облича и гримира както намери за добре. В тази връзка на някои хора трябва да им се забрани да излизат от къщите си, но това е друга тема
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Не сте ме разбра ли! Исках да кажа, че по-добре да залагате на спорта, отколкото на грима. Нали все пак темата е какво да правите, за да сте красиви. Иначе много грим на никой не отива. Идеята ми беше, че повето момичета се интересуват от всякакви козметики, а не се сещат да се хранят и спортуват здравословно.
Не съм герой, просто не изпитвам страх!!
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Нали това ти обяснявах досега....vvvv написа:Иначе много грим на никой не отива.
Зависи си от ЧОВЕКА!
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- renesanz
- Легендарен флуудър
ми грима съсипва кожата,факт е,така че повече витамини,никакви цигари и малко грим (може и без) и винаги ще сте свежи 
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
- Nadir
- Пишете, о, братя
- Специалност: Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Всеки е хубав по свой собствен начин и за всеки влак си има пътници.
Не виждам какъв е проблема дали едно момиче тежи 40 или 2 пъти по 40 кила... Ако има хубаво излъчване като цяло и най-важното - ако се чувства добре в кожата си - 2, 3, 5 или 10 килограма в повече не са от съществено значение.
Според мен първата и основна крачка към това една жена да изглежда добре е да се научи да се цени и да вярва в себе си. Колкото повече се комплексираш и се самонавиваш, че си грозна/дебела, толкова повече това става факт. По някакъв начин хората усещат какво е отношението ти към самия теб и това им влияе до известна степен, затова не е чудно, че много недотам красиви жени са толкова желани.
Повярвай в себе си, за да повярват и другите в теб!
Не виждам какъв е проблема дали едно момиче тежи 40 или 2 пъти по 40 кила... Ако има хубаво излъчване като цяло и най-важното - ако се чувства добре в кожата си - 2, 3, 5 или 10 килограма в повече не са от съществено значение.
Според мен първата и основна крачка към това една жена да изглежда добре е да се научи да се цени и да вярва в себе си. Колкото повече се комплексираш и се самонавиваш, че си грозна/дебела, толкова повече това става факт. По някакъв начин хората усещат какво е отношението ти към самия теб и това им влияе до известна степен, затова не е чудно, че много недотам красиви жени са толкова желани.
Повярвай в себе си, за да повярват и другите в теб!
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed.