Журналистика с матура?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
Re: Журналистика с матура?
Не бързай много, не всеки може да влезе там. Има си строг подбор. 
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Оо да,избират ги по красота и така междудругото с матура 
Pak gluposti.....
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
според мен те пускат клюките, за да привлекат внимание... може това да е някакъв ПР трик
. е ама не е лош университета, щом в цяла България го знаят.... пък и чак от Монтана идват да учат в него... значи има нещо магнетично в него 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
-
glisti.v.nosa
- В началото бе словото
Аз теб те мислех за голям зубър. Какво влезе всъщност?
-
missparker
- Пишете, о, братя
Вярвай ми, колежке - от Монтана съм и знам много добре кои хора отиват да учат в Шуменскияbubbly_water написа:според мен те пускат клюките, за да привлекат внимание... може това да е някакъв ПР трик. е ама не е лош университета, щом в цяла България го знаят.... пък и чак от Монтана идват да учат в него... значи има нещо магнетично в него
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
То там дори и в музикални специалности можеш да влезеш,което е смешно 
Pak gluposti.....
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
това за кого беше?glisti.v.nosa написа:Аз теб те мислех за голям зубър. Какво влезе всъщност?
иначе не съм толкова наясно с унито, но нали си е градска гордост, трябва да го ценим
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Ти от Шумен ли си??
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
-
missparker
- Пишете, о, братя
Това по-добре го карайте на ЛС, че някой от модераторите скоро ще се обадиPrudence написа:Ти от Шумен ли си??
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
ем да
Шумен винаги ми е бил слабост като град, но мнението ми за ВУЗ-а им не е много добро, както се вижда де...
А вярно ли е, че можеш да се прехвърлиш журналистика от Шуменския в Софийския с отличен успех 2рата година...?
А вярно ли е, че можеш да се прехвърлиш журналистика от Шуменския в Софийския с отличен успех 2рата година...?
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
и на мен Шумен ми е слабост
и на мен мнението ми за университета не е високо... какво да се прави мама и тати.. пък да не говорим за бати са си свършили работата - дума няма. иначе то всичко е възможно сигурно... знам, че доста често се практикуват прехвърляния за какво ли не... защо не и за това?
Joker ,това че в СУ и УНСС е различно ми е ясно.Говоря в доста по-общ план че няма яснота.Ако ти си по-осведомен по въпроса с кандидатсването,може да споделиш нещо с нас 
Ut sentio, ita dico!
Е какво да ви кажа- на голям и хубав град като Шумен му подхожда елитен университет.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Да.. И в Силистра има филиал на Русенския университет... Много е престижен този филиал.. Като гледам кой учи там..