Само аз ли ще съм на 15ти в 176-та стая?
Новогръцка филология
Модератор: Don Horhe
Новогръцка филология
Тук гърци няма ли
? Нови, стари, завършили да се обадят моля

NO EDGE!
Re: Новогръцка филология
И аз ще съм там споко

Това е друго нещо 
Някакви очаквания към лекторите, колегите?
На мен ми е много странно сега, все едно тръгвам пак на училище, че не ми беше достатъчно досега.Roni на общежитие ли ще си?
Някакви очаквания към лекторите, колегите?
На мен ми е много странно сега, все едно тръгвам пак на училище, че не ми беше достатъчно досега.Roni на общежитие ли ще си?
NO EDGE!
Абе опитвам се да нямам очаквания, защото СУ умее много добре да разочарова, но се пак не може без хич, та надявам се всичко да е наред
Иначе аз много дълго я чаках тази специалност и нямам търпение за 15-ти сега пък ще гледаме, дано колегите да са готини
Не съм на общежитие, живея си в София, колкото и да не ми харесва този град и съм освободила място на някой, макар че по принцип май съм с много нисък бал, теб класитаха ли те?
А и от къде си по принцип?
Иначе аз много дълго я чаках тази специалност и нямам търпение за 15-ти сега пък ще гледаме, дано колегите да са готини
Не съм на общежитие, живея си в София, колкото и да не ми харесва този град и съм освободила място на някой, макар че по принцип май съм с много нисък бал, теб класитаха ли те?
А и от къде си по принцип?
Е аз изобщо не я очаквах тази специалност...но това сега не е важно.
И аз се надявам на готини колеги
и колежки 
И на мен бала ми е нисък и сигурно сега след предварителния курс ще ме изгонят от общежитията.. -_- така че се очаква да се пренасям на квартира
Иначе съм от Левски(до Плевен) и понякога е толкова тихо и тъмно нощем, че се чувстваш като в Silent Hill (особено с гаргите и мъглата и всичките тези голи дървета в сезона)

И аз се надявам на готини колеги
И на мен бала ми е нисък и сигурно сега след предварителния курс ще ме изгонят от общежитията.. -_- така че се очаква да се пренасям на квартира
Иначе съм от Левски(до Плевен) и понякога е толкова тихо и тъмно нощем, че се чувстваш като в Silent Hill (особено с гаргите и мъглата и всичките тези голи дървета в сезона)
NO EDGE!
Хаха,мен пък това ми беше първо и единствено желание, нито съм се готвила за изпит нищо, ей така на късмет, просто ми беше мечта гръцкия и то пък зе че стана, когато най-малко очаквах
Аз пък съм от Бургас и нито тук, нито в София има спокойствие, че направо ти завиждам:)
Значи сега за курса ви настаняват, с после?Аз си нямам идея, как процедират, за това питам, ако е така е малко тъпо...
Аз пък съм от Бургас и нито тук, нито в София има спокойствие, че направо ти завиждам:)
Значи сега за курса ви настаняват, с после?Аз си нямам идея, как процедират, за това питам, ако е така е малко тъпо...
Имала си късмет 
Ами така процедират, гонят те, но той балът ти зависи от теб, ти си си виновен/на.
Ами така процедират, гонят те, но той балът ти зависи от теб, ти си си виновен/на.
NO EDGE!
По принцип от миналата година СУ си ремонтират доста от общежитията и не разполагат с много, дано се пак те оставят:)
Мерси!Не се и надявам, но каквото стане.
Ние хубаво си приказваме ама само ние!Другите явно са още по почивки.
Няма ли още братя и сестри по съдба?
Ние хубаво си приказваме ама само ние!Другите явно са още по почивки.
Няма ли още братя и сестри по съдба?
NO EDGE!
Ми то времето си е още хубаво, не остана много, сигурно използват хората и аз сега се прибирам от плажче:)
Само една девойка беше питала за новогръцка в КСК форума, ама така и не се завърна след това...
Ти по принцип какво искаше да учиш?
Само една девойка беше питала за новогръцка в КСК форума, ама така и не се завърна след това...
Ти по принцип какво искаше да учиш?
Исках някоя от азиатските, аз си ги харесвам даже имам сума материали по японски ама на.
Нямам нищо против гръцкия, но не бях с такава нагласа.
Чудя се дали ще стигнем до разкази на сънищата си докато най-накрая някой друг не се включи в тази тема
Нямам нищо против гръцкия, но не бях с такава нагласа.
Чудя се дали ще стигнем до разкази на сънищата си докато най-накрая някой друг не се включи в тази тема
NO EDGE!
Хаха, ами като гледам как вървят нещата, може и да си ги тълкуваме даже
а за азиатските, може да се преместиш или са запишеш втора специалност, нищо не ти пречи
а за азиатските, може да се преместиш или са запишеш втора специалност, нищо не ти пречи
Хахаха
Мен много ме бива в това 
Принципно да, но то си има разни условия там
Принципно да, но то си има разни условия там
NO EDGE!
Ами да ти разкажа тогава, оная вечер какво сънувах...значи...хахаха,базикам се
Еми има си условия да, предимно се свеждат до успех
Еми има си условия да, предимно се свеждат до успех