Журналистика с матура?

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir

Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Re: Журналистика с матура?

Мнение от babangida »

Не бързай много, не всеки може да влезе там. Има си строг подбор. :lol:
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

Оо да,избират ги по красота и така междудругото с матура :lol:
Pak gluposti.....
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

според мен те пускат клюките, за да привлекат внимание... може това да е някакъв ПР трик :wink: . е ама не е лош университета, щом в цяла България го знаят.... пък и чак от Монтана идват да учат в него... значи има нещо магнетично в него :D
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
glisti.v.nosa
В началото бе словото

Мнение от glisti.v.nosa »

Аз теб те мислех за голям зубър. Какво влезе всъщност?
missparker
Пишете, о, братя

Мнение от missparker »

bubbly_water написа:според мен те пускат клюките, за да привлекат внимание... може това да е някакъв ПР трик :wink: . е ама не е лош университета, щом в цяла България го знаят.... пък и чак от Монтана идват да учат в него... значи има нещо магнетично в него :D
Вярвай ми, колежке - от Монтана съм и знам много добре кои хора отиват да учат в Шуменския :lol: Сещат се за него след като вече незнам колко години подред не са ги приели никъде другаде :mrgreen: , последното нещо заради, което отиват там е 'магнетизма' на въпросното учебно заведение :lol:
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

То там дори и в музикални специалности можеш да влезеш,което е смешно :mrgreen:
Pak gluposti.....
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

glisti.v.nosa написа:Аз теб те мислех за голям зубър. Какво влезе всъщност?
това за кого беше?

иначе не съм толкова наясно с унито, но нали си е градска гордост, трябва да го ценим :P и все пак има хора, които го предпочитат...но може би за тях специалността е по-важна от университета.... нооо всеки с разбиранията си... аз знам, че когато реших да ида там на пробен по бел, щото в су нали няма. бях единствения човек, който се яви на тема... всички останали бяха на тест...интересното е, че двойките бяха доста...но после хората ме спираха по улиците и ме питаха "ти ли беше с темата?" почувствах се като знаменитост 8) :lol:
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Ти от Шумен ли си??
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
missparker
Пишете, о, братя

Мнение от missparker »

Prudence написа:Ти от Шумен ли си??
Това по-добре го карайте на ЛС, че някой от модераторите скоро ще се обади :wink:
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

ем да
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Шумен винаги ми е бил слабост като град, но мнението ми за ВУЗ-а им не е много добро, както се вижда де...
А вярно ли е, че можеш да се прехвърлиш журналистика от Шуменския в Софийския с отличен успех 2рата година...?
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

и на мен Шумен ми е слабост :wink: и на мен мнението ми за университета не е високо... какво да се прави мама и тати.. пък да не говорим за бати са си свършили работата - дума няма. иначе то всичко е възможно сигурно... знам, че доста често се практикуват прехвърляния за какво ли не... защо не и за това?
Аватар
Verry
В началото бе словото

Мнение от Verry »

Joker ,това че в СУ и УНСС е различно ми е ясно.Говоря в доста по-общ план че няма яснота.Ако ти си по-осведомен по въпроса с кандидатсването,може да споделиш нещо с нас :roll:
Ut sentio, ita dico!
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Е какво да ви кажа- на голям и хубав град като Шумен му подхожда елитен университет.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Да.. И в Силистра има филиал на Русенския университет... Много е престижен този филиал.. Като гледам кой учи там.. :albino: :drunken:
Заключено

Обратно към “Матури”