само че... като гледам - всички сте редовно, а аз - сам юнак задочник на коня
Ако има някой друг задочно, който се подвизава тук - да свирне
Модератор: Шепот
Не си ли малко краен?proUSA написа:Има един основен извод, който може да се направи за Русия:лесно влизат, трудно излизат. Склонен съм да вярвам, че има и друг верен иЗрод за тях: там където са били те, нищо добро не е последвало. Няма държава, в която да са били и тя да е просперирала благодарение на тях. Русия е еманация на недемократична държава: свободата на словото е мит, свобода на избор е изкл чение, а пазарната икономика е витрина.Какво добро са сторили руснаците за света? Нищо! Миротворци били пратили в Осетия, егати наглите ко..та, защото руснаците никога не са били миротворци, а унищожители. 45 години сме им били роби и още не можем да създадем гражданско общество, което техните марионетки избиха след 1944г.
твоята фамилия не е ли Милева?elimeli написа:Много Ели-та сме, така ми каза жената, която ме записва
За тоя измъчен народ така да пишеш...proUSA написа:Има един основен извод, който може да се направи за Русия:лесно влизат, трудно излизат. Склонен съм да вярвам, че има и друг верен иЗрод за тях: там където са били те, нищо добро не е последвало. Няма държава, в която да са били и тя да е просперирала благодарение на тях. Русия е еманация на недемократична държава: свободата на словото е мит, свобода на избор е изкл чение, а пазарната икономика е витрина.Какво добро са сторили руснаците за света? Нищо! Миротворци били пратили в Осетия, егати наглите ко..та, защото руснаците никога не са били миротворци, а унищожители. 45 години сме им били роби и още не можем да създадем гражданско общество, което техните марионетки избиха след 1944г.