Тук въобще ли няма историци?
Модератор: sientelo
Re: Тук въобще ли няма историци?
Май се опитваш да кажеш, че не съм?

- PacoKosmos
- В началото бе словото
и аз съм История 
Здравейте и от мен
Ако се намери някой по-опитен историк, може ли да ми отговори на няколко въпроса? Понеже на есен ще съм в гилдията и не съм запозната с нещата
Имам предвид:
1. в първи курс по какви учебници ще учим? Понеже това не го намерих в справочника и в страницата на факултета. А пък знам, че са скъпи и се подготвям по-отрано.
2. като се записвах, ме попитаха дали ще уча език или ще ставам учител (въпросът не беше формулиран точно така, но горе-долу това беше смисълът). Аз писах език, но идея си нямам какво означава това. А в листа пишеше, че допълнително има и някакви 4 дисциплини. Малко наслуки карах, но какво означава всичко това?
3. спорт ще имаме ли? И кога и къде да кажа какво избирам? А да - между какво мога да посочвам? Защото чух, че във всеки факултет е различно.
4. Може би най-важният ми въпрос - къде да разбера кога ми почва учебната година?
Съжалявам, но като подавах документите за записване, жената много бързаше и не успях да чуя информацията.
1. в първи курс по какви учебници ще учим? Понеже това не го намерих в справочника и в страницата на факултета. А пък знам, че са скъпи и се подготвям по-отрано.
2. като се записвах, ме попитаха дали ще уча език или ще ставам учител (въпросът не беше формулиран точно така, но горе-долу това беше смисълът). Аз писах език, но идея си нямам какво означава това. А в листа пишеше, че допълнително има и някакви 4 дисциплини. Малко наслуки карах, но какво означава всичко това?
3. спорт ще имаме ли? И кога и къде да кажа какво избирам? А да - между какво мога да посочвам? Защото чух, че във всеки факултет е различно.
4. Може би най-важният ми въпрос - къде да разбера кога ми почва учебната година?
- novoselskiq
- В началото бе словото
1.материали колкото щеш. принципът е колкото повече-толкова по-добре. това не ти е училищеarabhel написа:Здравейте и от менАко се намери някой по-опитен историк, може ли да ми отговори на няколко въпроса? Понеже на есен ще съм в гилдията и не съм запозната с нещата
Имам предвид:
4. Може би най-важният ми въпрос - къде да разбера кога ми почва учебната година?Съжалявам, но като подавах документите за записване, жената много бързаше и не успях да чуя информацията.
2.езиков профил (учиш изибраем език и полагаш изпит по него) или педагогически профил - практикуваш за учител. но това идва във втори курс
3.спорта е факултативен, тоест НЕзадължителен. Ако обаче искаш магистратурата ти да е в СУ, тогава трябва да имаш 4 семестъра спорт. Избора е доста голям, но базите и условията не ми се коментират
4. ми СУ почва най-рано на 1.10 , в сайта ще има информация за откриването... има време
"Опасно е да си искрен, освен ако не си глупав."
Д.Б.Шоу
Д.Б.Шоу
-
pagan_spirit
- В началото бе словото
- Специалност: arheolog
аз съм заек , археолог.